Şimdi Ara

Iphone 6 şarj olma süresi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
1
Favori
30.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Iphone 6 alanlar (plus değil) pil tamamen bittiğinde prize takılınca %100 şarj seviyesine ne kadar sürede ulaşıyor yanıtlayabilirler mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: YAKUT

Iphone 6 alanlar (plus değil) pil tamamen bittiğinde prize takılınca %100 şarj seviyesine ne kadar sürede ulaşıyor yanıtlayabilirler mi?

Yüzde 29 ile yüzde 100 arasında 2 saat 14 dakkada şarj oldu.açıkçası şarj olma süresi biraz uzun geldi bana.diğer arkadaşlar kaç saatte dolduruyor bende merak ediyorum.cihaz ip6

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de bunu kendi adaptoru ile değil de 12 watt iPad adaptoru ile deneyen birinden sonuc almak istiyorum,yarı yarıya düşüyor mu süre. 12w iPad adaptoru ile şarj edince ?

• iPhone 6'yı bilmiyorum ama iPhone 6 Plus kutudan çıkan adaptör ile tam 4 saat 10 dakika gibi bir sürede tamamen şarj oluyordu. Apple 12W adaptörü ile tam şarj ise 2 saat 20 dakika sürüyor. iPhone 6'da da buna benzer bir oranda zaman kazancı olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ngnzlr -- 4 Ekim 2014; 2:10:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ngnzlr

iPhone 6'yı bilmiyorum ama iPhone 6 Plus kutudan çıkan adaptör ile tam 4 saat 10 dakika gibi bir sürede tamamen şarj oluyordu. Apple 12W adaptörü ile tam şarj ise 2 saat 20 dakika sürüyor. iPhone 6'da da buna benzer bir oranda zaman kazancı olabilir.

Zarar vermiyorsa, alalım bizde 1 tane ipad adaptörü miss gibi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harpooner

quote:

iPhone 6'yı bilmiyorum ama iPhone 6 Plus kutudan çıkan adaptör ile tam 4 saat 10 dakika gibi bir sürede tamamen şarj oluyordu. Apple 12W adaptörü ile tam şarj ise 2 saat 20 dakika sürüyor. iPhone 6'da da buna benzer bir oranda zaman kazancı olabilir.

zarar vermez,ben de aldım Lydia Apple store'dan 49TL'ye.
  • iphone 5s ile aralarında çok fark var mı? benim bildigim iphone 5s çok hızlı şarj oluyodu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İPHONE 11 BATARYA DEĞİŞİMİ
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Snathius

iphone 5s ile aralarında çok fark var mı? benim bildigim iphone 5s çok hızlı şarj oluyodu

iPhone 5s 5v 1A ile şarj oluyordu yani 5-6w ama iPhone 6 plus ile 5v 2.1A yani 10-12w ile şarj edebiliyorsunuz böylece şarj süreleri düşüyor iPhone 6 ve plusta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coupe96 -- 4 Ekim 2014; 12:56:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: coupe96

quote:

Orijinalden alıntı: Harpooner

quote:

zarar vermez,ben de aldım Lydia Apple store'dan 49TL'ye.

Saol hocam,çok iyi oldu 1 saatte iphone 6 yı doldurum miss gibi, gün içindi 25dk takı versem %40 lardan %90 lara gelecek

• quote:

Ben de bunu kendi adaptoru ile değil de 12 watt iPad adaptoru ile deneyen birinden sonuc almak istiyorum,yarı yarıya düşüyor mu süre. 12w iPad adaptoru ile şarj edince ?

Elimde watt ölcer priz mevcut, ipad airin sarj cihaziyla iphone 6 da iphone 5s de 6watt ile sarj oluyor., yani iphone 6 da daha hızlı sarj olma durumu yok.Ama pluslarda 12 watt ile sarj oluyor sanırım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Snathius

iphone 5s ile aralarında çok fark var mı? benim bildigim iphone 5s çok hızlı şarj oluyodu

iPhone 5s 5v 1A ile şarj oluyordu yani 5-6w ama iPhone 6 ile 5v 2.1A yani 10-12w ile şarj edebiliyorsunuz böylece şarj süreleri düşüyor iPhone 6 ve plusta.

Lütfen yanlıs bilgilendirme yapmayalım. Dediğiniz sadece plus modellerde olmakta. Eger dediginiz gibi olsaydı iphone 6 50 dakikada filan 0 dan tam sarj olurdu, ancak durum böyle diil
    Daha önce de bu konu iphone 5 zamanında cok tartısılmıstı ve herkes farklı bişi soyluyordu.
    Tavsiyem bir volt ölcer alıp kendiniz gormeniz arkadaslar

İyi bayramlar bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virusneo -- 4 Ekim 2014; 12:25:20 >

• Bu arada zarar vermez demek doğru olmaz çünkü ekstra ısı yaratır, ekstra ısınma uzun vadede bu pillerin katilidir. Apple bu yüzden şarj değerlerini cihaza göre ayarlıyor. Mecbur kaldığınızda şarj edin fakat orjinali duruyorken hiç sağlıklı değil.

• 6 plus için geçerli sadece,eksik yazmışim düzelttim.

• quote:

Orijinalden alıntı: De get

Bu arada zarar vermez demek doğru olmaz çünkü ekstra ısı yaratır, ekstra ısınma uzun vadede bu pillerin katilidir. Apple bu yüzden şarj değerlerini cihaza göre ayarlıyor. Mecbur kaldığınızda şarj edin fakat orjinali duruyorken hiç sağlıklı değil.

Bu da orijinal zaten,farklı bir adaptor değil,Apple üretimi 12w iPad adaptoru.pile olumsuz bir etkisi olmaz.

• coupe96 kullanıcısına yanıt
    Evet plusda fark yok zatende, iphone 6 başlık o yüzden yazdım.

• Yaklaşık 2 saatte full şarj oluyor 6, gerçekten çok hızlı şarj oluyor diğer telefonlar kullanırken neredeyse şarj olmazdı bu Kullanım falan dinlemiyor 2 saatte fullüyor

• Arkadaşlar konuyu canlandırıyorum ama bu konu benım de cok ılgımı çekti. Zorlu apple strore de sordum. İphone 6 cihazımı ipad şarjı almak istiyorum batarya etkilenir mi dedim adam net cevap verememekle beraber her apple ürününün farklı voltajlarla üretildiğini bu konuda garanti veremeyeceğini söyledi. Bana dürüst geldi açıklaması sonuçta ipad sarjı daha pahalı yani para kazanma kaygısı olacagını düşünmüyorum bunkonuda

• iphone 6 cihazını şarjla ilgili sorum olacak. Bataryayı tamamen bitirmelimiyiz yoksa her fırsatta takmalımıyız? Uzun ömürlü ve stabil bir bataryam olsun istiyorum. Bir kaç ay sonra %30 dan birden %25'e tık diye inmesin gibi.

• O-100 Wifi açık 3.5 saat

• arkadaşlar iphone 6 kutusundan çıkan orjinal şarj aleti kav w kaç amper ? 5s şarj aletiyle aynı mı ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.