Şimdi Ara

iPhone 6 - Renk Seçimi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
1
Favori
73.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Space gray almayı düşünüyorum.Beyaz sevenler için silver,gold olanı hiç beğenmedim kuzenim amerikada telefonları incelemiş oda gold almayı düşünüyordu silvera dönmüş
     iPhone 6 - Renk Seçimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en şık olanı gold bence,yine o popüler olacak
  • bence anket aç
  • apple sitesindeki görsellerde beğenmemiştim ama incelemelerle falan hoşuma gitti gold.

bana göre en güzeli uzay grisi sonra gold, gümüş çıplak gibi gözüküyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gopgop -- 20 Eylül 2014; 17:46:55 >
  • Gold derDİM taakii iphonedo'nun kutu açılımını izleyene kadar, Gold çok gold geldi bana yani çok sarı, Siyah 5 kullanıyorum zaten, yani alırsam muhtemelen; Silver olacak
  • Beyaz renk daha çok severim ama ekran kapalıyken tek renk gözükmesi konusunda arkadaşlara hak verdim. Uzay grisine bu kadar talep olmasına şaşırmıştım ama sanırım ben de uzay grisi alacağım. Arka tarafını pek sevmedim ama zaten kılıfla kullanılacak.

• space gray çok yakışmış bence
  • Space gray çünkü beyaz cihazlarda leke gördüm mü dayanamam kafayı yerim dediğiniz gibi arkası siyaha daha yakın olsaydı güzel olurdu ama nasılsa kılıf alıcaz sorun yok
  • uzay grisi
  • arka çizgileri en az gösteren space gray ondan dolayı onu alırım
  • 5s silver kullanıyorum ama 6 alırsam kesinlikle space gray alırım. Hacim büyüdükçe beyaz çok kötü duruyor. Sanki çin malı telefonlar gibi oluyo.

• Plus için hangi rengi önerirsiniz??

• Bence Gold yada Silver alın.

<Space Gray'ler bize kalsın>
  • Renk konusunda kararsız kaldım uzay grisinin home tuşu kotu duruyor silverın ise yan ve arka hatlarını sevemedim hangisini alıyım silver mı uzay grisi mi

• quote:

Orijinalden alıntı: GeneralHamburger

altın yada uzay gırisi

Silver nasıl peki gri ile silver arasında kaldım da hangisi

• quote:

Orijinalden alıntı: gopgop

apple sitesindeki görsellerde beğenmemiştim ama incelemelerle falan hoşuma gitti gold.

Bende uzay grisi düşünüyorum ancak home tuşu kotu gozukuyo sanki

• Ben bugün ön talep için telefon ettiğimde 2 renk arasında kaldım, ama uzay grisinde karar kıldım şuan beyaz kullandığım için..

• quote:

Orijinalden alıntı: FatihTeriminDili

quote:

Orijinalden alıntı: gopgop

apple sitesindeki görsellerde beğenmemiştim ama incelemelerle falan hoşuma gitti gold.

Bende uzay grisi düşünüyorum ancak home tuşu kotu gozukuyo sanki

ben siyah almam sevmiyorum telefonda siyah rengi 4 de siyah aldım 4 sene kullandım sonra 5s gold geçtim sattım şimdide 6 gold alcam yine
  • beyler sırf rengi yüzünden goldu tercih etmeyin bence. o beyaz çizgiler çok zıt olmuş ve iğrenç görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zmnyk

Space gray çünkü beyaz cihazlarda leke gördüm mü dayanamam kafayı yerim dediğiniz gibi arkası siyaha daha yakın olsaydı güzel olurdu ama nasılsa kılıf alıcaz sorun yok

Ön tarafı siyah olan cihazlarda parmak izi cok kotu duruyor dibine kadar gümüş
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.