Şimdi Ara

iPhone 6 Plus Mağazalara Ne zaman gelir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sabah baktım agora kipadaki mağazalara plus model yok kontratlı düşünmüyorum peşin alacağım bildiğiniz stoğu olan veya yakın zamanda hafta sonu yada pazartesi getirtecek mağaza vb yer biliyor musunuz?

Edit: 6 bulunabiliyor fakat 6+ halen yok mağazalarda bilgisi olan arkadaşlar yazarsa online sipariş etme hatasına düşmeyelim 2-3 hafta apple store da gönderim süresi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ftkonline -- 26 Eylül 2014; 18:02:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ftkonline

Sabah baktım agora kipadaki mağazalara plus model yok kontratlı düşünmüyorum peşin alacağım bildiğiniz stoğu olan veya yakın zamanda hafta sonu yada pazartesi getirtecek mağaza vb yer biliyor musunuz?

hocam olurda bulursan burdan bilgilendirir sen sevinirim bende gezdim bakımdım bulamadım saygılar
  • Tamam dostum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Edit
  • Teknosa Kanyonda cihaz var arkadaşlar.

iPhone 6+

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ftkonline kullanıcısına yanıt
    Plus çok az gelmiş. Baktığım mağazaya 3 tane gelmiş ve bitmiş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akmac

Teknosa Kanyonda cihaz var arkadaşlar.

iPhone 6+

Teknosanın kendi sitesinden bakıyorum fakat sadece ist pendik ve ankarada stok çıkıyor.

Bu arada ist daki şubeden izmire ürün getirtme şansı var mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iOS 18 ne zaman çıkacak?
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben plus aldım siyah 16 gb fakat benim el ve parmaklarıma gore buyuk. İsteyen olursa siyah 16 normal ile takas yapablirim uygun bır farkla

Plus biraz buyuk

• bugun sabah izmir optimum teknosa ve balcova teknosada 6 ve 6 plus vardı.ayrıca balcova kipa aveada var bitanede ben aldım hatta =) ayrıca balcova bimeks sipariş üstüne 6 plus adrese gönderim yapıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: rvn_10

bugun sabah izmir optimum teknosa ve balcova teknosada 6 ve 6 plus vardı.ayrıca balcova kipa aveada var bitanede ben aldım hatta =) ayrıca balcova bimeks sipariş üstüne 6 plus adrese gönderim yapıyor

Ben sabah balçova teknosadaydım plus hiç bir şubemizde yok dediler. Avea dan benden 5dk önce alan yanımdaki sen miydin yoksa ?
    Bimeks e uğradım telefon numarasını aldım adrese sipariş yaparız dediler fakat net tarih vermediği için vazgeçtim.

Kısaca tüm balçovayı dolaştım sabah paramızla rezil oluyoruz ;)
  • rvn_10 R kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Balçova Kipa'daki Avea sözleşmesiz satış yapıyor mu? Fiyatlar internette yazdığı gibi 2.249 TL'den başlıyor mu?
  • ..Knight.. kullanıcısına yanıt
    Hayır yapmıyor stok sorunu bitene kadarda yapmayacaklar sanırım.

Faturalı olanlara peşin ödeme var sadece. Diğerleri hep sözleşmeli
  • ftkonline kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkürler. Beklemeye karar verdim.
  • ben saat 12 gibi ordaydım yanımda biri sordu 2300 civarı fiyat verdiler. ben sözleşmeli aldım.
  • 1 aya gelir dediler

• FatihTeriminDili kullanıcısına yanıt
    1 ay da çok fazla umarım hafta içi bulabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ftkonline

Sabah baktım agora kipadaki mağazalara plus model yok kontratlı düşünmüyorum peşin alacağım bildiğiniz stoğu olan veya yakın zamanda hafta sonu yada pazartesi getirtecek mağaza vb yer biliyor musunuz?

Edit: 6 bulunabiliyor fakat 6+ halen yok mağazalarda bilgisi olan arkadaşlar yazarsa online sipariş etme hatasına düşmeyelim 2-3 hafta apple store da gönderim süresi.

Dun plus almaya gittim canlı gorunce cok buyuk oldugunu gorup vazgectim ama rezervasyon cihazı olduğu için almak zorunda kaldım. İade edip 6 ya dönmeye çalışıyorum.

• fatih_h kullanıcısına yanıt
    benim hoşuma gitti plus pek inceleyemedim fakat satın alacağım halen plus 64gb silver modeli bulamıyorum hiç bir yerde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.