Şimdi Ara

İphone 6 Plus Home Button oynuyordu Servise verdim...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar merhaba 6. ayda aldığım Iphone 6 plus cihazımın orta tusunda bir oynama vardı yanı kendı yuvasının ıcerısınde saga sola asagı yukarıya oynuyordu. Ayrıca bastığımda eski nokia telefonlarda olan çıt çıt sesi geliyordu. Apple dan gorusme randevusu aldım ve aradılar gecen persembe gunu ızah ettım kendılerıne aynı sekılde ve en ıyı dıyebıleceklerı servısı tavsıye etmelerını ıstedım.

    İzmir egemek'i tavsite ettiler cuma gunu baktırmaya götürdüm aldığım yanıt : Apple da tamir desteği yok cihazınız incelenır kullanıcı hatası değilse ve baska bırısı tarafından telefona mudahale edilmemişse haklı bulunmanız durumunda yenısı tarafınıza verilir dediler.

    Benim çekindiğim konu bu daha once tamir edilmiş cihazları tekrar paketleyıp bu gıbı durumlarda veriyorlarmıs bu hç hosuma gitmedi. Yani benim telefonum tertemız bayii den alınmışken neden tamir görmüş ve neresinden tamir görmüş oldugu belli olmayan cihaz ile değişssin ki ?

    Velhasıl canım biraz sıkıldı. Sizlere olan sorum;

    * Servis seruveni nasıl işliyor ?
    * Daha once bu servıse arıza ıcın gıdenınız oldu mu içinizde ? Nasıl bilirsiniz burayı ?
    * Bu söylentiler doğru mu? Kullanılmış cihaz teslim ettikleri ?

    Tesekkurler,
    İyi forumlar dilerim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maske187 -- 22 Eylül 2015; 6:03:05 >







  • Bu gun servıs aramayınca ben servısı aradım telefona bakmıslar ama ne haber veren var ne arayıp soran yanı aramasam arayacak kımse yok neyse teknık servıse aktardılar oradakı arkadas dıyor kı bu oynama normal bır oynama kabul edılebılır dıyor :) nasıl yanı dedım uc adet aldık aynı telefondan ve dıger ıkı arkadasımda yok bende o sorun var dıyorum kabul edılebılır dıyor dort aylık telefonda boyle oynama nasıl oluyor dıgerlerınde yok dıyorum bende de burada 20 adeet var onlar da oynuyor dıyor arkadas :) teknık servıstekı arızalı cıhazlar ıle karsılastırıyor sagolsun zekı ınsan :)

    Bundan sonra kımse apple servısı hızmetını lutfen ovmesın bana. Samsung yada baska bır servısten farkı kalmamıs...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende geçenlerde apple destekle iletişime geçtim, gerek verdikleri cevaplar olsun gerek telefon görüşmesi olsun hiç birisinden memnun olmadım.. sıfır aldığım cihazın içinin açılması gerektiği imalarında bulunuldu.. 50 dk tel görüşmesi yaptık sonuç kocaman bir sıfır.. telefondaki eleman güya görüşme sonrasında bana mail atacaktı onuda yapmadı.. bir üst seviye ile görüşmemi sağlamak için görüşmeyi aktarmak istedi ama üst seviyedeki elemanlar herhalde çok üst seviye olacak ki görüşmeyi kabul etmemişler ve yine aynı elemanla görüşmeye devam ettik.. bayramdan sonra telefonu servise verecem ve sonrasında apple desteği tekrar ayaracam, bakalım ne olacak..

    servise verdiğimde de özellikle belirtecem kesinlikle cihazın içinin açılmasını istemiyorum, varsa bir arıza cihaz değişimi talep ediyorum diyeceğim.. yok değişim olmaz illa onarım yapalım derlerse cihazı satacam..




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.