Şimdi Ara

İphone 6 plus hangi renk? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Androidde sony ve htc den başkası yalan.. Z serisinin ayırt edilememe sorunu olabilir doğru htc yede yönetebilirsiniz ama şuan iphone bana mantıklı geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ne diyorum

Zavallı ergen baba parasına muhtaç zavallı. Sen baban olmasa tuvalete gidemezsin dışarda niye çünkü paran yok cebinde baban vermese. Evlensem senin yaşında çocuğum olurdu saygılı ol önce. Cem yılmaz demiş la cem yılmaz milyon eurolar kazanıyor, ama dikkat et kendi kazanıyor. Verdiği örneğe bak ergenin babanın yerinde olsam sana önce para kazanmanın zorluğunu öğretir 3310'u eline verirdim. Kazan kendin al ergen...

Yukarıda da dediğim gibi kaç yaşına gelmişsin çok boş konuşuyorsun.Sana cevap vermiyorum büyüklük bende kalsın.

@kuzeydogulu
    LG'de güzel telefonlar yapıyor G3'ün tasarımı çok hoşuma gidiyor.Ben özellikle gold renk hastasıyım.İphone'un gold renki hiç hoş durmuyor ama birde m8 , g3 , z3 ün golduna bak çok iyiler.Saçma sapan politikalar yürütmeseler ben yine z4 , g4 veya m9 dan birini alırdım.

İphone 6 plus hangi renk?
     İphone 6 plus hangi renk?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 19 Ocak 2015; 16:12:59 >

• Beyler bayanlar iphone 6 mı alayım yoksa 6 plus mı? En büyük korkum plusların ince uzun olmasından dolayı daha kolay yamulabilecek olmaları.6'nın bataryası 5S'ten daha iyiyken 6 plus çok daah iyi batarya süreleri sunuyor.Birde 16 mı 64 gb mi ona karar,veremedim.Telefona o kadar oyun yüklerim hiçbirini oynamam ama dizi ve müzikler için 16 gb yetmeyebilir gibi geliyor.64 alıp dolduramamaktan korkuyorum ama 16 ilede sınırda kalmak istemem.

• UzmanForumcu kullanıcısına yanıt
    Plus almaya karar verdim ama renk seçemedim goldun beyaz çizgileri çokmu sırıtıyor.

• iPhone6+ 5.5" olmasina ragmen cercevesiyle 6" lik cihazlarla yarisiyor. iPhone6 da 4.7" olmasina ragmen 5.2"lik cihazlarla hemen hemen ayni. Ben olsam 6 alirdim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

Plus almaya karar verdim ama renk seçemedim goldun beyaz çizgileri çokmu sırıtıyor.

Plus sadece ekran olarak daha büyük donanım olarak hiç bir artısı yok bence 6+ A verilen para gereksiz onun yerine 6 nın kapasitesi daha yüksek bir modelini tercih edin derim renk olarak da uzay grisi.. Bence en güzel duranı bu yazdıklarım size yanlış gelebilir sadece kendi fikrimi belirtmek istedim

• @BurayaNerdenÜyeOluyoruz
    Bende Z2 var.İ6 alırsam ondan küçük kalıyor i6+ alırsamda büyük kalıyor.Bende küçüğe geçmektense büyüğe geçmek mantıklı diye düşündüm.O kadar para vermişkende büyük ekran daha iyi gibi geliyor.

UzmanForumcu
    Uzay grisi ile gold arasında kaldım her telefonun goldu bana çekici geliyor ama bundaki beyaz çizgiler fazla sırıtıyor o çizgiler olmasa gold alırdım ama kararsızım hala.

Ekmek arası Ekmek
    6+ nın batarya kamera ve boyut gibi avantajları var.Benim tercihimi en çok etkileyen batarya performansı oldu.6'nın batarya performansı phonearea testinde 5S kadar gsmarena testinde ise 5S ten biraz daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 28 Ocak 2015; 23:20:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

@BurayaNerdenÜyeOluyoruz
    Bende Z2 var.İ6 alırsam ondan küçük kalıyor i6+ alırsamda büyük kalıyor.Bende küçüğe geçmektense büyüğe geçmek mantıklı diye düşündüm.O kadar para vermişkende büyük ekran daha iyi gibi geliyor.

UzmanForumcu
    Uzay grisi ile gold arasında kaldım her telefonun goldu bana çekici geliyor ama bundaki beyaz çizgiler fazla sırıtıyor o çizgiler olmasa gold alırdım ama kararsızım hala.

Tabi hocam sizin tercihiniz. + 16gb yerine normal 64gb daha dogru olur bence. Ama + alacaksanız siz daha iyi bilirsiniz

• BurayaNerdenÜyeOluyoruz kullanıcısına yanıt
    Plus ında 64 gb olanını almayı düşünüyorum.Şu fiyatlara zam gelmese iyiydi.Boyut için ekstra para kapasite için ekstra para derken fiyat uçuyor.

• Aynen hocam. Butce varsa tabiki + almak daha mantikli. Ben 16gb olanla kiyaslamistim

Bükülme sorunundan korkuyorum.

• Ilk seri urunlerde hata olma olasiligi yuksek. Ama bunlar artik yeni seri oldugu icin hata olacagini dusunmuyorum. Gerci en ufak bi hatada degisim yapiliyor 0 cihaz aliyorsunuz. Teknik servisi gayet kaliteli

Artık kılıfla bükülmez herhalde bazı videolarda çok kolay bükülüyor ondan korkuyorum.Gold ile space gray arasında karar veremedim hala.

• http://forum.donanimhaber.com/m_101575148/tm.htm

• her yeri amiral gemi olsa ne yazar maliyeti 210 dolar bir şey rekabet arttıkça 2000-3000 telefon satma devri biticek amiral gemi geyiğini çıkarmışlar sanki onu alıcaksın dünyayı kurtaracaksın hiç biri 600 tl laptoptaki internet keyfini bile veremiyor 2500 en baba buzdolabını alır 15-20 sene kullanırsın
  • stevejones kullanıcısına yanıt
    Bu konuyu gördüm tırstım ama yinede alacağım.UMARİM SPİGEN ultra hybird şeffad kristal kılıfla yamulma falan yapmaz tmeperli ekran koruyucuda takar uzun süre sıkıntısız kullanırım.

• maddi durum iyi olduğu için en pahalısını en iyisini istiyprum.Z2 aldımda noldu 2200 e çıktı şimdi 1600 üstüne z3 çıktı z4 yolda.iphone isw çıktığında 2900 dü şimdi 3200 zamlanıyo telefon.

• quote:

Orijinalden alıntı: LANVİN1

her yeri amiral gemi olsa ne yazar maliyeti 210 dolar bir şey rekabet arttıkça 2000-3000 telefon satma devri biticek amiral gemi geyiğini çıkarmışlar sanki onu alıcaksın dünyayı kurtaracaksın hiç biri 600 tl laptoptaki internet keyfini bile veremiyor 2500 en baba buzdolabını alır 15-20 sene kullanırsın

Manttiken.dogru kocaman smart led tv 2000lira,el kadar telefon 2500lira.

• UzmanForumcu kullanıcısına yanıt
    Fiyatı düşmeyen artan tek telefon iphone

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 28 Mayıs 2015; 22:07:10 >
  • 6+ larin ağırlıkları artırılmış apple a gönül vermiş abimiz iphonedo bu konuda video çekmişti bükülme sorununda azalma olmuştur bir de her clhaz bükülecek diye bir şey yok kılıf zaten şart bir de eran koruyucu buff tanka dönüşür cihaz renk konusuna karar verebildiniz mi

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.