Şimdi Ara

İphone 6 plus hangi renk?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İphone 6 plus 64 gb alcam goldmu alayım yoksa space graymi? Space greyde ön yüz siyahken goldda ön taraf beyaz ve goldun anten çizgileri daha beyaz fazla sırıtıyor sanki.

Edit : Bu yorum yazdıktan sonra İ6+ 64 gb aldım hala kullanıyorum baya hoşuma gitti tek hoşuma gitmeyen kısım ekranın biraz büyük olması 5.2 inç falan olsa iyi olurdu.Bir dahaki telefonumda yine ios olur diye düşünüyorum şuan çıkan Z3+ çok dikkat çekici i6+ ile aynı bataryaya sahip ama daha küçük ekranı var.3000'e almıştım 3500 tl olmuş applestore'da 3000'e satıp 2500'e z4 alırım 500 tl cepte kalır ama yinede almayı düşünmüyorum ios u sevdim devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 28 Mayıs 2015; 22:20:32 >

• Tüketim çılgınlığı diye ben buna derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

Tüketim çılgınlığı diye ben buna derim

Param var istediğimi alırım sanane?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 28 Mayıs 2015; 22:06:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

quote:

Çılgınlık ne alaka bu telefonumu babama vericem hem paramızda var maddi durumda sıkıntı yok 2500 nakit verip alıcam İphone 6'yı boş yorum yapma okey? 6S çıkana kadar takılırım sonra 6S alırım.

Baba parası işte. Bunun gibileri hayatta 1 lira kazanmamışlardır ama herşeyin en iyisini isterler.sorsan ekmeğin fiyatını bilmezler.ben istesem en iyisini şuan alırım. Ama gerek yok z1 kullanıyorum. Yetiyor adam z2 kullanıyor süper telefon ama işte tüketim çılgınlığı bunun gibi insanlar maalesef var ve var olacak..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ne diyorum N kullanıcısına yanıt
    biz hala L625 devam :D
  • şu an için 6 alınır
    ancak m9 beklemeye değer
  • Z2 gibi telefonun varken iphone6 alinirmi bence z2 daha iyi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Para çoksa bas parayı Gör Konya'yı. Içinde kalmasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: ne diyorum

quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

quote:

Çılgınlık ne alaka bu telefonumu babama vericem hem paramızda var maddi durumda sıkıntı yok 2500 nakit verip alıcam İphone 6'yı boş yorum yapma okey? 6S çıkana kadar takılırım sonra 6S alırım.

Baba parası işte. Bunun gibileri hayatta 1 lira kazanmamışlardır ama herşeyin en iyisini isterler.sorsan ekmeğin fiyatını bilmezler.ben istesem en iyisini şuan alırım. Ama gerek yok z1 kullanıyorum. Yetiyor adam z2 kullanıyor süper telefon ama işte tüketim çılgınlığı bunun gibi insanlar maalesef var ve var olacak..

+1

Telefon arkadaş bu

• İph 6 öneririm

• Aslinda her guzelin bir kusuru var gibi olay ama senin durumunda olsam muhtemelen Z4u beklerdim vakit varsa,aciliyet varsa o ayri tabi haklisin.Hayatimin hicbiri evresinde manava soguslenmedigim icin yine almaz android modellere bakardim,butce olmasi daha kararsiz yapior insani.

• Hocam anlıyorum sizi ben de bu işlerle çok yakından ilgileniyorum hem donanımda kral hem de benzersiz özgün ele ayağa düşmemiş bir telefon arıyordum g2 çıktığı gibi aldım sonra bozuldu g3 aldım o da kasıyordu bi de üstüne herkes almaya başladı en son ben de i6 ya geçtim Android cephesinden her ay çıkan amiralleri takip etmeyi hepsiyle kıyaslamayı falan bıraktım sonunda
    Plusla arasında kalırsan da düşünmeden 6 al derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kungfukid -- 18 Ocak 2015; 21:51:00 >
  • Allah başka dert vermesin kardeş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 alınır 6+ ile bende çok arasında kalmıştım ancak tek elle kullanım rahatlığı beni 6'ya yöneltti
    özellikle aktif çalışan ve telefonu her an düşürme riski bulunan biri için bence 6 daha iyi
    hızlı, stabil, takılmayan, sorunsuz cihaz 2. el değeri zaten tartışılmaz
  • Gereksiz bir cihaz bence. 5c al.

• @stevejones
    Aciliyet var ama yok.Beklersem işin içinden çıkamam.Z4 , 2k ekran snapdragon 810 ile gelirse full hd ekranda 810 sunan g flex 2 daha mantıklı olur.Z2 ile 5S'in fiyatları ortada fiyatlar çok çakılıyor.5S , Z2'den 6-7 ay önce çıktı herhalde ama aynı fiyattalar.Üstüne birde Z3 çıktı Z4 geliyor daha 1 senesi dolmadı telefonun.Sanırım bu yüzden İphone alacağım.Fiyatı düşmüyor üstüne zam geliyor :)

@Jane Casey
    Amin kardeşim

@UzmanForumcu
    Android amiral gemileride çok iyi deneyim sunuyor ama dediğim gibi çok çabuk eskiyor ve fiyatları düşüyor.İphone hep koruyor kendini.Plus'un boyutu baya büyük Note 4 ile aynı boyutta ondan 0.2 inç daha küçük ekranı var note 4 ü baktım büyük gelmişti diye hatırlıyorum birde full hd ekranı var çözünürlüğü daha yüksek performansı nasıl etkiler testlere bakmak gerek.

@kungfukid
    Ben Z2'den memnunun ama 1 sene geçmeden üzerine z4 çıkacak ya inadına sony almıyorum.Lg G2 ile iyi yükselişe geçti G3'te 2k ekran olmasa daha iyi olacaktı ama yine baya sattı diye haberlerini okudum.G4'te 2k ekran snapdragon 810 olacağı söyleniyor G Flex 2'de full hd ekran snapdragon 810 var daha performanslı olacak.G3'ün tasarımı malzeme kaliteside çok hoşuma gitti özellikle gold rengi çok iyi duruyor.İ6'nın mesela goldu o beyaz çizgileriyle hiç iyi durmuyor.İ6 biraz tasarım özürlü olmuş :)

@over and under
    Z2'de tek elle kullanım zorluk yaratabiliyor en aşağıdaki geri butonuna basarken düşürme riski yaşıyorum bu açıdan iyi ama şimdi büyük ekrandan küçük ekrana geçmek nasıl olur bilemiyorum.Birde plustaki batarya daha iyi ve kamerasında ois vardı diye hatırlıyorum bu yüzden karar vermekte zorlanıyorum.Yatay modda kullanım özelliğide var plus ın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 18 Ocak 2015; 23:10:13 >

• bataryası %20 kadar daha iyi sanırım
    ekran geniş ve yatay kullanıma izin veriyor ancak postaları kontrol ederken alışmak biraz zaman alabiliyor 6+'da 6 bu açıdan daha rahat
    bende note 3 ve note 4'den sonra geçtim 6'ya hiç yabancılık çekmedim ama zevkler ve renkler tartışılmaz
    OIS sayesinde video daha sarsıntısız ve özellikle karanlık ortamlarda software yardımıyla fotoları daha düşük iso'da çekiyor böylece örnek veriyorum 6'nın 1000 iso bastığı yerde 6+ 400 iso ile durumu kurtarıyor bu nedenle noise nisbeten daha az oluyor
    karar senin ne alırsan şimdiden hayırlı olsun
  • ben xperia l kullanıyorum ay sonu iphone 6 alacağım android amiral gemilerine 2000-2500 lira arası verince zaten belli bir süre sonra şişme vs. sorunlar nüksediyor.Ayrıca iphone ikinci el piyasası düşmüyor olur da bir gün satman gerekirse android kadar zarar etmeyeceğin kesin.Aynı durumda sayılırız iphone denemekte fayda var diye düşünüyorum
  • hocam her yıl android cephesine bu çıkan son modelde bilmem şu kadar cigolayt ram olacak şu kadar işlemcisi olacak bilgisayarımdan iyi kasar mı bu vb. diyoruz ama sonuç hep aynı oluyor, uzun süre kullanmak istiyorsanız ya da satıp zarar etmeden istediğiniz güncel telefonu alabilmek istiyorsanız apple dan başka seçenek yok
    tasarıma gelince gold i6 yı ben de beğenmiyorum zaten space gray aldım bana göre gayet şık ama gereğinden fazla hafif ve ince yapılmış ama diyebilirim ki kılıfla kullanılınca daha güzel olan tek telefon sanırım
    bu arada hocam bu akşam G3 ü android 5.0 lı haliyle tekrar kullandım stabilitede klavye hariç çok büyük artış var tasarımı zaten dediğiniz gibi harika fakat 3.000 mah batarya 2k ekranı karşılamıyor 3.30 saatten uzun ekran açık süresi zor alınıyor, i6 da ise 8.30-10 saat arasu kullanım 19-20 saat bekleme süresi çok rahat alınabiliyor ve bunu 1810 mah ile yapması şaşırtıcı
    sonuç olarak hocam 5.0 lı haliyle G3 stabilitede sorun yaratmaz, uygun fiyattan alınabilir ama uzun ömürlü olmaz z2 den sonra da bataryası üzer
    eski bir lg fanı olarak ben i6 derim

• @over and under
    6 ile 6 plus arasında çok fazla fiyat farkı yok o kadar para vermişken biraz daha verip daha büyük ekran , batarya daha iyi kameralı 6+ almak var.Ben Z2'mi kullanırken zorlanabiliyorum i6+ ondan daha büyük.Henüz telefonları yakından görmedim belki büyük olması daha çok hoşuma gidecek yakından görünce.Ama aralarındaki fark sadece boyut değil yukarıda yazdığım ciddi farklar mevcut.

@kuzeydogulu
    Artık şişme sorunlarının android amiral gemilerinde olacağını düşünmüyorum o sorunu aştılar 4 gb ram 64 bit fazlasıyla yetecek.Ama dediğin gibi fiyatları hızlı düşüyor ve muadili çok var.İ6'ya tek tercih edebileceğim telefon M9 gibi görünüyor oda M8'in üstüne çok koyması lazım.Z4'ü ne kadar iyi olursa olsun almayı düşünmüyorum tasarım güzel ama z1 z2 z3 z4 ayırt edemezsin yan yana koysan birde bu telefonda 2 sene gibi kısa bir zaman diliminde çıktı 6 ayda bir telefonmu çıkarılır yahu.

@kungfukid

3 gb rame geçildi oh rahatladık dedik 2 sini kullanmaya başladı sistem ama artık eskisi gibi değil şişme vb sorunlar olmuyor.Apple senede 1 telefon çıkarıyor , fiyatı düşmüyor o yüzden androidden soğudum.Android tarafında amiral gemiler çok güzel ama alınmaz.Ben Z2 aldım 1 sene dolmadı 2. amiral gemi yolda 1 sene geçtiğinde 2 amiral gemi geçmiş olacak üstünden fiyatıda çok düştü 2200 den 1800 lere indi 5S'e bak fiyatı yükseldi :)
    Telefon ince olduğu için kılıflı hali kılıfsız telefonlar kadar olur.G3'ün tasarımı çok hoş plastik ama ele aldığında m8 gibi sağlam kalite hissi veriyor.G4'tede bunu devam ettireceklerdir ama kasaya oranla ekranları büyük olduğu için ısınma sorunu oluyor.Birde G4 çıkınca bunun minisi beati duali zartı zurtu çıkıyor hepside G4 adıyla satılıyor.Fiyattada çok sert düşüş oluyor 1300 liraya G3 32 GB alanlar var ama git iphone almaya kalk alamazsın öyle ucuza.

Arkadaşlar i6 ve i6+ arasında çok kararsızım.Benim Z2 ile İ6 Plus benzer boyutlarda Plus biraz daha büyük Z2'ye alıştım tek elle kullanımda zorluk çıkardığı açık ama büyük ekranda baya keyifli sanki? Birde 6+ Full HD çözünürlüğe sahip bu çözünürlük oyun ve uygulamalarda sıkıntı çıkarabilir mi?
     İphone 6 plus hangi renk?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.