Şimdi Ara

Iphone 6 Plus ekranı çatladı, GENPA hakkında soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkse kolay gelsin.2016 Nisan ayında cok severek aldıgım ve kullandıgım ıphone 6 plusumu yere dusurdum ve camını catlattım. Şimdi yaptırmaya karar verdım. O zaman appleın destegıyle gorusmustum ve ıstanbulda appstore'da kendımın getırmesı gerektıgını kargo gıbı bır seyle olmadıgını soylemıstı. Bana genpaya gonderebılecegımı onların yetkılı servıs oldugunu soyledı. Simdi oncelıkle genpanın etıler numarasını aradıgımda robot cıkıyor normal bı gorevlıyle gorusemedım. Bayramdan sonra bu ısı halletmek ıstıyorum ne yapmalıyım? Fiyat hakkında bılgısı olan varmı ınternette fıyat bılgısıne ulasamdım genpanın.Gondermeden once appstoreyle gorusmelı mıyım ve ayrıca genpanın hangı subesıne gondermelıyım? Fotograflarını ekleyecegım.Tesekkurler.

•  Iphone 6 Plus ekranı çatladı, GENPA hakkında soru
     Iphone 6 Plus ekranı çatladı, GENPA hakkında soru

• Bu arada nısandan berıdır kullanıyorum telefonu.Dokunmatıgınde sorun yok ama goruntu olarak falan hosuma gıtmıyor.
  • Genpaya ulaşmanıza gerek yok ki. Sayfalarında anlatıldıgı gibi kargolayın kendilerine onlar zaten yapmadan önce size ulasıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: theycantmeasureheart

Genpaya ulaşmanıza gerek yok ki. Sayfalarında anlatıldıgı gibi kargolayın kendilerine onlar zaten yapmadan önce size ulasıyorlar.

Kayıt formunu gordum fakat adamlarla hıc ıletısıme gecmeden kargolamam doğru olur mu? Forumda bi arkadaş donma problemınden dolayı göndermiş fakat ekranı kargoda veya genpada catlamıs applestoreyla iletişime geçmeli miyim gibi soru soruyordu hatta linkinide verebilirm.
  • https://forum.donanimhaber.com/m_114215187/tm.htm bu linki sadece ekranında problem olan telefonun baska bı problem cıkartmasını istemem acıkcası.
  • Telefonu kargoya teslim etmeden fotoğraflarını çekin yeter. Bişey olmaz merak etmeyin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Apple store haric guvenmeyin bos bi zamanda gidin onlar yapsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deorro4 kullanıcısına yanıt
    Zaten ücretli işlem yapılacak bir fark yok.
  • Telefonu kutusuna koy ve not kağıdına ekranın değişmesini talep ediyorum ücret için beni xxxxxx numaradan bilgilendirin diye yaz .
    Yurtiçi kargo ile k.ö olarak gönder.
    Senin ararlar ve cihazınızı applecare onarım merkezine gönderirler onlar onarım yapar genpaya gelir sonrada size.

CİHAZDA EKRAN GÖRÜNTÜ KALİTE PROBLEMİ TESPİT EDİLDİ. BU SORUN EKRANIN DEĞİŞTİRİLMESİYLE GİDERİLEBİLİR. İŞLEME İPHONE'UNUZU APPLECARE ONARIM MERKEZİ'NE GÖNDEREREK DEVAM EDECEĞİZ, EKRAN DEĞİŞİMİ SAGLANARAK ONARIMI TAMAMLANMIŞTIR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-Slim -- 10 Eylül 2016; 10:35:38 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.