Şimdi Ara

Iphone 6 plus ekran kararması hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
38
Cevap
2
Favori
32.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • gelişmeleri bekliyorum bakalım nasıl sonuç alacaksınız
  • 07.07.2015 tarihinde Vatan Bilgisayar'a teslim etmiş olduğum iPhone 6, şuan itibariyle servis sorgulaması yaptığımda "Yetkili Serviste Hazır" olarak gözüküyor. Ama değişim mi yapıldı ne oldu, hiç bir bilgi yok. Daha önce bu süreci Vatan Bilgisayar ile yaşayan oldu mu acaba? Değişim mi yapıldı yoksa hiç bişey yapılmadan geri mi gönderilecek?

Bundan sonraki adım, Vatan bilgisayara geri yollama süreci sanırım. Yarına kadar (Salı günü) bulunduğum ildeki Vatan'a gönderilirse cihazı alır gelişmeleri yazarım, yoksa bayram sonuna kalacak. Şehir dışına çıkmam lazım Çarşamba günü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JumarQuadra -- 13 Temmuz 2015; 14:16:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JumarQuadra

07.07.2015 tarihinde Vatan Bilgisayar'a teslim etmiş olduğum iPhone 6, şuan itibariyle servis sorgulaması yaptığımda "Yetkili Serviste Hazır" olarak gözüküyor. Ama değişim mi yapıldı ne oldu, hiç bir bilgi yok. Daha önce bu süreci Vatan Bilgisayar ile yaşayan oldu mu acaba? Değişim mi yapıldı yoksa hiç bişey yapılmadan geri mi gönderilecek?

Bundan sonraki adım, Vatan bilgisayara geri yollama süreci sanırım. Yarına kadar (Salı günü) bulunduğum ildeki Vatan'a gönderilirse cihazı alır gelişmeleri yazarım, yoksa bayram sonuna kalacak. Şehir dışına çıkmam lazım Çarşamba günü.

vatan'da çalışmış biri olarak yarın yada bugun saat 10 a kadar arayın müşteri hizmetlerini ve hangi servise gönderdiklerini öğrenin direk gidip servisten kendiniz alın.

• AlicanNalbat kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim, müşteri hizmetlerini aradım biraz önce ama mesai saatleri dışındalarmış. Fakat servisten gidip almam gibi bi durum maalesef söz konusu değil, başka şehirdeki servise gönderdiklerini tahmin ediyorum. Öğrenmek istediğim sadece, cihaza ne işlem yapıldığı bunun hakkında bilgilendirir mi müşteri hizmetleri yarın arasam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: JumarQuadra

Cevabınız için teşekkür ederim, müşteri hizmetlerini aradım biraz önce ama mesai saatleri dışındalarmış. Fakat servisten gidip almam gibi bi durum maalesef söz konusu değil, başka şehirdeki servise gönderdiklerini tahmin ediyorum. Öğrenmek istediğim sadece, cihaza ne işlem yapıldığı bunun hakkında bilgilendirir mi müşteri hizmetleri yarın arasam?

Ankarada falan gönderdikleri servisler belli o yüzden bu şekilde bir şey söyledim geneldede böyle yaparak müşteriler cihazlarini aliyorlardı. Elinizdeki fisin seri numarasindan servisi arayarak sorabilirsiniz çünkü size verilen servis formunun bir diğer ekide onlarda ve yetkili servise o ek ile gönderiyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, belirtlğim sorun ile ilgili gönderdiğim cihazım değişim aldı ve yeni cihazı bugün teslim aldım bayram nedeniyle alamamıştım. Sorun yaşayan arkadaşlarında yeni cihazlarına kavuşmaları dileğiyle.
  • Aldığım yere verdim telefonu garantiye cuma günü . Acaba ortalama kaç günde ses seda çıkar ? . eski lumia telefonum bile 1 hafta da olmuştu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorundan dolayı cihazım değişim almış Teleserviceden. Bu sorunu yaşayan arkadaşlar düşünmeden göndersin. Bakalım kaç günde gelecek

Iphone 6 plus ekran kararması hakkında
     Iphone 6 plus ekran kararması hakkında

• bende bu sorunu yaşamıştım hatta bu forumda belirtmiştim benim telefonumu da vatan bilgisayara teslim ettim bi haftada yenisi geldi
  • Randevu alın swap tertemiz sıfır cihazınız hazır.

• Merhaba, ekranda %50 parlaklik ve altinda en ust bolumlerde kararmalar gorunuyor. Aldigimda bu sekildeydi 1 hafta olacak. Izmirde teknik servise vereyimmi hangi servisi onerirsiniz?
     Iphone 6 plus ekran kararması hakkında Iphone 6 plus ekran kararması hakkında Iphone 6 plus ekran kararması hakkında

• quote:

Orijinalden alıntı: say

Merhaba, ekranda %50 parlaklik ve altinda en ust bolumlerde kararmalar gorunuyor. Aldigimda bu sekildeydi 1 hafta olacak. Izmirde teknik servise vereyimmi hangi servisi onerirsiniz?
     Iphone 6 plus ekran kararması hakkında Iphone 6 plus ekran kararması hakkında Iphone 6 plus ekran kararması hakkında

6s mi cihaz ?

6S Plus, İzmir Başarı Teknik serviste yenisi ile değişimi sağlandı Aralık ayında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: say

6S Plus, İzmir Başarı Teknik serviste yenisi ile değişimi sağlandı Aralık ayında.

Bende sektördeyim de değişim alır cihaz diyecektim almışsınız zaten hayırlı uğurlu olsun.

Teşekkürler ilginize
  • Arkadaşlar bu sorunun tek kesin çözümü Garanti dışı cihazlar için eğer cihazınız garanti dahili ise hiç uğraşmadan değişim yapacaklardır Tabi darbe vs. yok ise Anakart ekran soketlerinin bulunduğu bölgede 3 adet backscreen coil(arka ekran entegresi) bozulmuştur. Bu değişimi yapan belli başlı yerler var onlarda ortalama 200-300tl fiyat çekiyorlar sorun donanımsaldır. Iphone 6plus ve 6s plus genel Iphone 6 plus ekran kararması hakkında arızalarıdır.

• Darbe olan telefonu nasıl yaptırıcaz fikri olan var mı ? :)

Telefonunda köşelerde darbe olan birileri servisten fayda sağlayamıyor mu şimdi.

Akasya veya zorluya gidip telinizde darbe var diyip geri mi çevirecekler şimdi çizik telefonları.

Benimde sol üst ekran köşesinde kararma var.

Daha aylardır rez. alamıyorum zaten ama bu sorduklarımın cevabı olumsuzsa hiç götürüp moralimi bozmayayım.
  • bazıları ekran sıkıntısı resimde olanların yetkılı servisinde değişim olacaktır bazıları ekranın soket kısmından yapar garanti var ise uğraşmanıza gerek yok servis akasya veya zorlu
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.