Şimdi Ara

Iphone 6 plus alındığı gün bozuk çıktı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 2 hafta önce Bimeks den 6 plus 16 gb gold aldım. eve gelip telefonu açıp arama yapmaya çalıştığımda aramadı.büyük ihtimal geçici bişey deyip 2 gün bekledim. ardından bu olay 1 hafta kadar sürdü. bimekse geri gittip olayı anlattım ilk gün gelseydiniz değiştirirdik diyerek genpaya yönlendirdiler. genpa telefonumu alıp 4 gün sonra telefonumun değiştirildiğini söyledi .bugün gidip aldım telefonu ama ben 0 ürün alacağımı sanıyordum bana genpa kutusu içinde jelatinli bi telefon verdiler. bu swap ürün olabilir mi ? ya da benim telefonumu tamir edip vermiş olabilirler mi ? bilgisi olanlar yazarsa sevinirim. çünkü ben telefonu daha 1 gün bile kullanmadan bu sorunla karşılaştım .sonuna kadar kovalayacam bu olayı

• Büyük ihtimal swap cihazdır. Tamir etmiste olabilirler. Bence kabul etme sıfır cihaz iste hic dokunma yeni aldıgına

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu genpadan alırken sordum . sıfır ürünmü neden böyle veriyosunuz diye. kadın bana 0 ürün değiştirildi dedi . bilgisi olan biri yazarsa sevinirim
  • Sıkıntı satarken kutudaki imei ile telefonun imeisinin aynı olmaması olabilir ancak. Ayrıca teknoloji şanş işi aldığınız zaman kutuyu orda alıp ana ekrana gelip test etmenizi öneririm bir dahakine. Ben alırken ilk gelen iphoneun ekranının ortasında kocaman mor bir leke vardı, Diğer gelen 2 telefondada tırnaktan daha kalın çizik vardı. 4 .üyü alıp çıkmıştım
  • Swap zaten sifir urundur ama kutusuzdur tek fark o

• Kardesim senin kafan calismiyor mu senin cihazini tamir etmis olsalar kutusu sende karsilastir imei nosunu ayni mi degil mi allalah.. Bende sifir aldm bozuk cikti garantide banada sifir kutusuz cihaz verdiler

• neden evde açarsınız ki adamların gözü önünde açın kontrol edin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.