Şimdi Ara

İPHONE 6 OZELLİKLER CİKİS YİLİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • dev ekranlı iphone'u merakla bekliyorum yoksa gider s3 s4 alırım
  • 1800 mah batarya ile olcak iş değil.
  • İyi sallamışlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8 ay sonra çıkacak telefonun ne olacagı belli olmaz saçma muhabbetler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük telefon seven gitsin galaxy mega alsın. iPhone'un boyutu bana çok asil geliyor. 5S ile iyiyim yani.
  • Ciktiginda suanki 5S fiyatindan cikar 5S de simdiki 5C fiyatina geriler senelerdir bu boyle.

• Baya sallamış bu kaynak da. Apple farklı bi çözünürlük kullanır büyük ihtimalle Retina olayı var çünkü. Her hafta bi site kendince donanım toplayıp böyle olacak diye yazıyor.

Ayrıca iPhone da 4.5-4.7 inc sınırını geçerse Apple'a güle güle diyen çok insan olur, iOS iPhone akıllı telefonu kolaylıkla birleştirmiştir ve 2 elle kullanılması gereken bi telefon bu olaydan uzaktır..
  • Biz haber okuyalim onlar jakuzide elde sampanya kopuk banyosu yapsin
    Amerikada dogmadikki

• Şu çinliler ve kaynaklarının o kadar güvenilir olacağını sanmıyorum lakin bu kadar haberden sonra mutlaka sallasalar bile tutturacakları şeyler olacaktır zira ben bu hanere inanmak istemedim.

Öncelikle 4 ve 4.8 inç fikrri gayet yerinde olurdu
    A8 işlemci 6s te gelecekse yazık olur şahsen 6yı alır geçerim S modelini bekleyemem umarım 6 ya yetiştirilir.

• 1,5 GB RAM kesin olacaktır ama android cephesinde 3 GB RAM çıkmaya başlamışken ve iPhone 6 çıkana kadar da 4 GB Ram cihazlar çıkartacakları için muhtemelen çok da geride kalmamak namına 2 GB RAM ile gelebilir.

A7 işlemciyle devam edecekleri fikrine gülüp geçmek lazım. SOnuçta 64 bit teknolojisi A7 ile yeni kullanılmaya başladı ve A8 ile gelecek ki 64 biti iyice geliştirsinler.

iOS 7 ile gelip iOS 8'e geçecek denildiğine de gülüp geçmek lazım. Zaten iOS 7 köklü bir değişiklik sunduğundan 7.1.x serileriyle bile adam olmayacaktır. O yüzden iOS 7'nin adam edildiği ve iPhone 6'ya tam uyum sağlayan bir iOS 8 versiyonuyla gelecektir.

Ekran ebatının 4.8"'den fazla olacağına da hiç ihtimal vermiyorum. Kaldı ki 4.8" bile fazla. Apple politikası nedir telefonlarda: Tek elle kullanım. 4"lik ekranlarda bile tek elle kullanım ancak kafa kafayayken 4.8" nedir yahu? 4.3" olur diye tahmin ediyorum.

Haber kaynağı pek de güvenilir bir kaynak değil. Sadece 4.3" ve 4.8" gibi 2 farklı model olabilir. Birisi 5S'in donanımıyla 5C gibi bir modeli olurken diğeri iPhone 6 olur.

Ayrıca 1800 mAH batarya ile gelirse kutu içerisinde evde, işte ve arabada olmak üzere en az 3 tane de şarj aleti-kablosu verilmeli

• 1800 iük batarya az gelir, ya biraz güçlü olsun artık şu bataryalar

• 4.5 inchten yuksek olmayacaktir. Ful hd ile gelmeyecektir ancak retina ekranla gelip, yuksek bir inch basina dusen piksel sayisi sunacaktir.
    Kamera da ciddi iyilestirmeler olacaktir.
    A7 ile gelebilir, zira apple islemcilerini s modellerinde degistirir genelde.
    Ekran buyuk olsaa da pil her zaman en buyuk aorun. Halen cok yetersiz. En az ucbin mahlik bir batarya sunmali. Rakipleri bu boyutta en az 2700-3200 kullaniyor. 1800 kullanirsa intihar demek olur. İsletim sistemi pili ne kadar az kullanirsa kullansin, o buyuklujteki bir ekran pili icecektir. Tabi bilindik retina kullanilirsa.

• Hadi be apple yap bi 3500 mili amper pilde alem telefon gorsun

• Bahsi gecen kaynaklar cok yakinda, hatta uzerine oturuyor arkadas kaynagin sanirim ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Konungariket Sverige

Hadi be apple yap bi 3500 mili amper pilde alem telefon gorsun

Apple pil yapmaz. Pil koymak sorun degil, ancak 1500 mAh lik bir lipo hucrenin agirligi 40 gram, 3500 lik hucrenin agirligi 90 gram. aradaki dengeyi tutturmaya cabaliyor adamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zengier

quote:

Orijinalden alıntı: Konungariket Sverige

Hadi be apple yap bi 3500 mili amper pilde alem telefon gorsun

Apple pil yapmaz. Pil koymak sorun degil, ancak 1500 mAh lik bir lipo hucrenin agirligi 40 gram, 3500 lik hucrenin agirligi 90 gram. aradaki dengeyi tutturmaya cabaliyor adamlar.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.