Şimdi Ara

iphone 6 ön kamerada kayma problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
6.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle hepinize iyi günler. 3 aydır kullandığım iphone 6da ön kameranın sola dogru kaydığını farkettim. Sağ üstte hilal şeklinde bir çizgi var. Forumda ve başka forumlarda araştırdım. Apple storelarda direk değişimi yapılıyormuş. Ben Ankara da yaşadığım için için apple store a gitme şansım yok. Sizce genpaya versem kaç günde halledilir bu değişim işi? Daha önce bu yada başka bir sebepten genpaya iphone 6 bırakan arkadaşlar varsa yardımcı olursa çok sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: kelle90

Arkadaşlar öncelikle hepinize iyi günler. 3 aydır kullandığım iphone 6da ön kameranın sola dogru kaydığını farkettim. Sağ üstte hilal şeklinde bir çizgi var. Forumda ve başka forumlarda araştırdım. Apple storelarda direk değişimi yapılıyormuş. Ben Ankara da yaşadığım için için apple store a gitme şansım yok. Sizce genpaya versem kaç günde halledilir bu değişim işi? Daha önce bu yada başka bir sebepten genpaya iphone 6 bırakan arkadaşlar varsa yardımcı olursa çok sevinirim.

Apple ile görüş, bir şekilde iletişime geç ve kargo ile gönder telefonu. Sıfır cihazı yollasınlar sana. Birkaç güne kalmaz ulaşır sana. Hem takip de edebilirsin böylelikle. Yerinde olsam genpaya falan göndermezdim, çünkü değişim uzun sürebilir.

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baba Yaga -- 13 Ocak 2015; 13:52:14 >

• Apple la görüşme yaptım zaten satış sonrası bölümüyle. Böyle bi hizmetimiz yok dediler. Yani kargoyla gönderme işlemi olmuyormuş garanti kapsamında. Sadece ilk 14 gün koşulsuz değişimde kargo gelip evinden alıp yenisini sıfır kutulu cihazı getiriyor. 14 gün sonra ya apple store a yada genpaya götürmek gerek maalesef.
  • kelle90 K kullanıcısına yanıt
    Aldığın zaman kontrol etmişmiydin, yai net bir şekilde incelemişmiydin?

Zira kayıklık olabileceğini sanmıyorum ama günümüzde bir çok akıllı telefonda, ön ve arka kamera kayıklığı, kasa açıklığı gibi durumlar çok sık yaşanıyor üretim aşamasında, ve esas irdelenmesi gereken durum bu büyük firmalar, üretim ve montaj sonrası banttan inen cihazları kontrol etmeden, yda 1 üretm bandı partisi içindeki rastgele 1-2 cihaza bakıp hepsi aynıdır mantığı ile satıla sunması saçmalığı
  • quote:

Orijinalden alıntı: kelle90

Apple la görüşme yaptım zaten satış sonrası bölümüyle. Böyle bi hizmetimiz yok dediler. Yani kargoyla gönderme işlemi olmuyormuş garanti kapsamında. Sadece ilk 14 gün koşulsuz değişimde kargo gelip evinden alıp yenisini sıfır kutulu cihazı getiriyor. 14 gün sonra ya apple store a yada genpaya götürmek gerek maalesef.

Yerinde olsam, bir şekilde onu istanbula ulaştırmaya bakardım. Genpa'ya vermekten mümkün olduğunca sakınırdım ve Apple'dan faydalanmaya bakardım gerekirse paraya kıyar istanbula giderdim ama son çare Genpaya verirdim bunun dışında bir çözüm yolu bulamazsam eğer. Sonuçta yeni cihaz, swap cihaz verme ihitmalleri de vardır belki...
    Bilemiyorum daha önce hiç farklı yerlere göndermedim satın aldığım ürünleri, markası neyse ona göre kendi servisine götürdüm.

• Istanbulda tanidiginiz varsa kargiyla gonderin aninda degisim yaparlar. Genpaya verirseniz de degisim yaparlar buyuk ihtimal ama biraz daha cok beklersiniz sadece.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • winwin35 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle ilk aldığımda yoktu bu sorun. Çünkü telefonu ilk aldığımda sarı ekran sorunu, kamera kayması ve kasa açıklığı var mı diye kontrol etmiştim 14 gün içinde değiştirebiliyim diye. Hiçbir sorun yoktu bugune kadar. Zaten yabancı forumlarda arastırdığımda bu olayın telefon cepte hareket ettikçe olduğunu yazanlar bile var. Yani sağlam telefon düşmese bile az bi harektte bu duruma gelebiliyormuş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Note 3 dokunmatik problemi
    8 yıl önce açıldı
    Iphone 4s ön kamera sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Valla İstanbul a gönderecek kimsem yok gidecek vakitte yok maalesef. Swap cihaz dediğiniz kutusuz cihaz mı oluyor. Çünkü bildiğim kadarıyla apple storeda da swap yani kutusuz cihazla değiştiriyorlar ilk 14 gün içinde değilse.
    Tamir edilmis cihaz verebilirler. Yani size verdikleri cihaz daha once baskasi tarafindan alinmis sorun tespit edilip iade edilmis urundur. Tabi o hata neyse giderilmis sifir cihaz gibi jelatinlenmis gelir.

vayy beee

ben sonradan olmaz die tahmin etmiştim demek cepte hareket ederek bile lens kayması olabiliyor diosun yani.

geçmiş olsun kardeşim,

Ayfon gerçekten çöpmüş ya, üretimde yamuk lens neyse de, sarsıntıdan lensin kayması nedir arkadaş
  • Ben olsam degistirmezdim. Bu sorunu yasamadim fakat okudugum kadariyla kameranin normal fonksiyonlarini yerine getirmesini engellemiyormus. Bu sebeple bence swap cihaz almaya ve daha buyuk muhtemel sorunlu cihazlar almaya (sari ekran, kasa acikligi, olu piksel, home tusu sorunu vs) degmez.

• aynı problem bendede var.. cihaz uzay grisi olunca göze ke çarpıyo... her telefona baktığında gözü rahatsız ediyor...
    ama yinede acele etmeye gerek yok.. kullan. bi ara istanbula gidince gereğini yaptırırsın.
  • o problem her kesde var ince ay parcasi seklinde beyazlik oluyor belki yeni partide duzeltilmisdir ama
  • garantili cihazlarda mutlaka servisi ile bağlantıya geçiniz
  • Şu an beklemeye geçtim. Bir süre daha böyle kullanacağım galiba. Çünkü genpaya versem en az 1 2 hafta sürecek. İkinci bir telefonum da yok maalesef. Ankara'yada apple store açılsaydı çok büyük rahtlık olacaktı valla. Böyle durumlarda direk değişimi yapıp hiç sıkıntı çekmezdik.
  • Bendere ayni sorun meydana geldi cihaz daha 2 haftalik uzerine bi toz bile kondurmadim ama olaya bak ne telefon saglam ne destekleti saglam randevu bile alamiyoruz sistem surekli kapali ve istanbulda da oturmuyorum cildiracagim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.