Şimdi Ara

iPhone 6+ mı Note 4 mü? Karşılaştırma videosu (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
219
Cevap
6
Favori
5.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bence çok güzel bir incele olmuş beğendim.fakat pil karşılaştırması eksik olmuş biraz.aynı oyunu oynarken yüzde 100 den 2 cihazda ne kadar düşüyor buna değinilebilirdi mesela.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: asdfzxcv12

quote:

Orijinalden alıntı: fthkn

Android ile İphone arasından Androidi seçerim. Ama Samsung ve İphone kıyaslarsanız gülerim ve tabiki İphone'u seçerim.

Sen bir salaksın o zaman . neye göre samsungu kotuluyotsun ? Kalite mi ? Cebinde bükülen telefon mu kalite ? Samsung olmasa senin gibi aptallar sayesinde apple bu telefon dünyasında monopol olurdu hala belkide 2g filan kullanıyor oolurdun. Teknoloji devi samsung . çığır açıyor resmen her alanda . piyasada rekabet yaratip teknolojiyi gelişmeye zorluyor . hersene neredeyse aynı maliyete sahip telefonu fiyatı uçurarak piyasaya sokuyor . beğenmediğiniz android telefonlar pc ile kıyaslanacak donanımlarla geliyor . bunların hepsi maliyettir . her yıl donanım anlamında cağ atlıyorlar android tarafı. 2K ekran 8 çekirdek vs . bunlar muazzam şeyler . insanlar teknolojiyi dibine kadar yaşıyor . hala 720 p ekranda kalmış ip6 ti eleştirin 2k yi elestireceginize . tuketicisini aptal yerine koyan apple i kınıyorum . apple i da bu yerlere getiren teknoloji özürlüsu insanlara da acıyorum.

Amacım ortamı germek değil, hatta Android kullanıyorum ama Samsung olmasaydı 2G kullanıyorduk falan gerek yok arkadaşlar.

iPhone 6+ mı Note 4 mü? Karşılaştırma videosu

Resmin hikayesini merak edenlere,
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=90560531

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi llati -- 22 Nisan 2015; 16:59:29 >

• Cidden donanım habere yakışmayan bir video olmuş.Bu inceleme en az 6 ay önce yapılması gerekiyordu.Tabi ki de NOTE 4 ezer geçer.

• iPhone sahibi olana kadar en iyi telefon NOTE 4'tür :)

• Objektif bir karsilastirma olmus

Bu iki telefon arasindaki tercih tamamen kullanici kitlesi ile alakali kim nederse bos...
    Ben android ten ios a gecmis biri olarak cok memnununum, kimse bir markaya bagimli kalarak, diger sistemlerin tadindan mahrum birakmasin kendini hayat kisa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• asdfzxcv12 kullanıcısına yanıt
    Gösterdiğin tepkiyi anlayamıyorum. Salak değilim. Aptal da değilim. Sen de öyle değilsin. Hiç alınmadım ama bu tepkiyi anlayamadım. Samsung kaliteli üretmiyor. Evet Apple da bükülen telefon üretiyor. Samsung da teknolojiye yön veriyor. Apple'ın işlemcilerini hatta Qualcomm işlemcilerini bile Samsung üretiyor. Bu da tamam. Ama hala tepkini anlayamadım. Bu taraf seçme nedir? Stockholm sendromumu. Hiçbir firma senin dostun değil. Hissen yok lisansın yok patent hakkın yok. El ense yaparak her gün patent geliri ile zengin olan insanlar var. Bunlarla da bir ilgin yok. O zaman derdin nedir senin?

Neyse şikayet edeyim de bir 5 gün kafanı dinle sen takma fazla geçer.
    Alakası yok .

Steam
  • Samsung önünde referans firmaların telefonları olmasa hiçbir telefon üretemez.Bugüne kadar onun yapıpta apple sony ve htc'nin ondan esinlendiği tek bir özgün iş yoktur.hep başkaları başlatır samsung taklit eder.Cam kasa Sony'den daha önceki IP sertifikası Sony'den alınma.S6 alt hoparlör ızgarası kulaklığa kadar iphone kopyası.iphone'da radyo yok diye fm radioyu kaldırdı,iphone'da sd kart yuvası yok diye kartı iptal etti,pili değişmiyor diye kapağı sabitledi.Onda IP sertifikası yok diye sertifikalı seriyi iptal etti.iphone'da mekanik tuş var diye diğer tüm android üreticileri sanal ve kapasitif butona geçmişken mekanik tuştan vazgeçmedi.iphone'da parmak izi okuyucu var diye aynını taklit etti.iphone sağlık uygulaması getirdi diye benzerini getirdi.Apple hangi hizmeti başlatırsa hemen akabinde kendi de benzerini yaptı.En son da samsung pay icad etti hayatı taklit üzerine kurulmuş çinliler bile daha özgünler samsung'dan.Her seferinde benim tek rakibim apple'dır diyerek kimin izinden gittiğini belli etti.Fanboylarda gelmiş hala samsung diyor.Eskiden iphone kullanıcılarında yok diye övünülen şeylerin hepsi gitti kaldı ortada camdan akvaryum.Şimdi htc sony ve diğer android üreticileri dalga geçerler samsung kullananlarla sende fm radio yok mu bizde var,sd kart takamıyormusun bizde o da var diye.iphone ile sidik yarışı yapacağım diye onun android'teki çakması oldu.Samsung'un maçası yiyorsa ip6plus gibi 1gb ram'li bir amiral gemi çıkartsında görelim.Artık dalvik muhabbetide bitti nasılsa görelim art'nin gücünü.Telefonun rehber tuşuna sabah 8 de basarsın yatsı ezanı okunurken gelir rehberi 1gb ram'i koydumu.Sonrasında 32bit işlemci koyup milleti devirdi lollipop gelse ne olacak kendinden ucuz telefonlar 64bit iken note 4 kaldı 32bit'te.Samsung kullanıcılarıyla dalga geçiyor resmen ama fanboyları bunu bildikleri halde gurur yapıyor.Samsung müşteri memnuniyetine önem vermez verse galaxy alpha gibi bir modeli önce satıp sonra 2 ay geçince vazgeçtim demezdi piyasasını yerle bir etmezdi,bunları ve hepsini görün diye yazıyorum.kendine hedef olarak 70 milyon koymuş.Apple 200 milyon koyuyor her sene.Yine kendine güveni varsa iphone 6 ve 6plus'dan daha fazla s6 ve s6 edge satacağım desin.Apple ile yarışmak onun yiyeceği nane değil bunu böyle bilin.Samsung 2014 yılında 1.2 milyon akıllı saat sattı Apple Watch çıktığı gün 2 milyonu devirdi.Ne demiş atalarımız bükemiyorsan öpeceksin.Şimdi bağırabilirsiniz bizde 14nm işlemci şu hızda bellek modülü var diye belki duyan olur sesinizi.Berkan'a da çamur atanlar hayatınızda bir kez olsun kamera önünde böyle bir videoya imza attınız mı.Patronu memnun ki tutuyor adamı maaşını sigortasını ödüyor adamın ekmeğiyle oynamak sizin haddiniz değil.Böyle bir videoyu ne Mesut Çevik ne Erdi Özüağ çekemez zaten.Kendisini bir kez daha tebrik ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi foreveriphone -- 22 Nisan 2015; 19:31:28 >

• yükselen ios sürümüyle çöpe dönüşen batarya süresi ve performans iphone cihazlarını almamak için yeterli bir neden

herhalde boş zamanınız var ne reyting getirir diye düşündünüz ve bunu yapmaya karar verdiniz.

galaxy s6 yıda 2016 yılında yaparsınız he.bu nası güncel haber sitesi aga

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender ahmet -- 22 Nisan 2015; 19:07:16 >
  • Abicim nasıl yorumlar onlar öyle? Teknolojiyi, faydalarını, kullandığımız cihazları objektif, dostça tartışmak nerede? Kişişel algılayıp aynı ortamda olsanız birbirinizi öldürecekmişcesine davranmak nereye? Ne yapıyorsunuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: foreveriphone

Samsung önünde referans firmaların telefonları olmasa hiçbir telefon üretemez.Bugüne kadar onun yapıpta apple sony ve htc'nin ondan esinlendiği tek bir özgün iş yoktur.hep başkaları başlatır samsung taklit eder.Cam kasa Sony'den daha önceki IP sertifikası Sony'den alınma.S6 alt hoparlör ızgarası kulaklığa kadar iphone kopyası.iphone'da radyo yok diye fm radioyu kaldırdı,iphone'da sd kart yuvası yok diye kartı iptal etti,pili değişmiyor diye kapağı sabitledi.Onda IP sertifikası yok diye sertifikalı seriyi iptal etti.iphone'da mekanik tuş var diye diğer tüm android üreticileri sanal ve kapasitif butona geçmişken mekanik tuştan vazgeçmedi.iphone'da parmak izi okuyucu var diye aynını taklit etti.iphone sağlık uygulaması getirdi diye benzerini getirdi.Apple hangi hizmeti başlatırsa hemen akabinde kendi de benzerini yaptı.En son da samsung pay icad etti hayatı taklit üzerine kurulmuş çinliler bile daha özgünler samsung'dan.Her seferinde benim tek rakibim apple'dır diyerek kimin izinden gittiğini belli etti.Fanboylarda gelmiş hala samsung diyor.Eskiden iphone kullanıcılarında yok diye övünülen şeylerin hepsi gitti kaldı ortada camdan akvaryum.Şimdi htc sony ve diğer android üreticileri dalga geçerler samsung kullananlarla sende fm radio yok mu bizde var,sd kart takamıyormusun bizde o da var diye.iphone ile sidik yarışı yapacağım diye onun android'teki çakması oldu.Samsung'un maçası yiyorsa ip6plus gibi 1gb ram'li bir amiral gemi çıkartsında görelim.Artık dalvik muhabbetide bitti nasılsa görelim art'nin gücünü.Telefonun rehber tuşuna sabah 8 de basarsın yatsı ezanı okunurken gelir rehberi 1gb ram'i koydumu.Sonrasında 32bit işlemci koyup milleti devirdi lollipop gelse ne olacak kendinden ucuz telefonlar 64bit iken note 4 kaldı 32bit'te.Samsung kullanıcılarıyla dalga geçiyor resmen ama fanboyları bunu bildikleri halde gurur yapıyor.Samsung müşteri memnuniyetine önem vermez verse galaxy alpha gibi bir modeli önce satıp sonra 2 ay geçince vazgeçtim demezdi piyasasını yerle bir etmezdi,bunları ve hepsini görün diye yazıyorum.kendine hedef olarak 70 milyon koymuş.Apple 200 milyon koyuyor her sene.Yine kendine güveni varsa iphone 6 ve 6plus'dan daha fazla s6 ve s6 edge satacağım desin.Apple ile yarışmak onun yiyeceği nane değil bunu böyle bilin.Samsung 2014 yılında 1.2 milyon akıllı saat sattı Apple Watch çıktığı gün 2 milyonu devirdi.Ne demiş atalarımız bükemiyorsan öpeceksin.Şimdi bağırabilirsiniz bizde 14nm işlemci şu hızda bellek modülü var diye belki duyan olur sesinizi.Berkan'a da çamur atanlar hayatınızda bir kez olsun kamera önünde böyle bir videoya imza attınız mı.Patronu memnun ki tutuyor adamı maaşını sigortasını ödüyor adamın ekmeğiyle oynamak sizin haddiniz değil.Böyle bir videoyu ne Mesut Çevik ne Erdi Özüağ çekemez zaten.Kendisini bir kez daha tebrik ediyorum.

Bu kadar yermen gereksiz note serisini çünkü kendi sınıfındaki en özgün cihazdır. Ayrıca yazdıklarının çoğunda haklısın ama sağlık programını ilk koyan apple değil samsung'dur s health ile ki iki yıldır var cihazlarında. Ayrıca yine kalemi bu kadar benzersiz ve tek kullanabildiğin cihaz da note serisidir. Evet apple gerçekten de bir çok şeyi getirmiştir ama günümüzde onlar da bazı şeyleri taklit ediyor. İphone 6 tasarımı mesela samsung ativ modeline çok benziyor. Koreliler taklit ile büyüyor bunda haklısın ama adamlar ileri de götürüyor bunu inkar edemez kimse.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Çekirdek alıp dönüyorum
    Kardeşim hepinizde bir fanatiksiniz size ne isteyen istediğini alır bırakın çocuk gibi atışıp durmayı ios son kullanıcı için harika bir Seçenek 6 ay önce çıkan telefon s6 hariç tüm android telefonlardan hızlı ama ben Apple kullanmama rağmen note 4 ü tercih ederim ama samsung un s serisi veya başka bir telefon olsa iphone derdim seçim meselesi

Orijinalden alıntı: foreveriphone

Samsung önünde referans firmaların telefonları olmasa hiçbir telefon üretemez.Bugüne kadar onun yapıpta apple sony ve htc'nin ondan esinlendiği tek bir özgün iş yoktur.hep başkaları başlatır samsung taklit eder.Cam kasa Sony'den daha önceki IP sertifikası Sony'den alınma.S6 alt hoparlör ızgarası kulaklığa kadar iphone kopyası.iphone'da radyo yok diye fm radioyu kaldırdı,iphone'da sd kart yuvası yok diye kartı iptal etti,pili değişmiyor diye kapağı sabitledi.Onda IP sertifikası yok diye sertifikalı seriyi iptal etti.iphone'da mekanik tuş var diye diğer tüm android üreticileri sanal ve kapasitif butona geçmişken mekanik tuştan vazgeçmedi.iphone'da parmak izi okuyucu var diye aynını taklit etti.iphone sağlık uygulaması getirdi diye benzerini getirdi.Apple hangi hizmeti başlatırsa hemen akabinde kendi de benzerini yaptı.En son da samsung pay icad etti hayatı taklit üzerine kurulmuş çinliler bile daha özgünler samsung'dan.Her seferinde benim tek rakibim apple'dır diyerek kimin izinden gittiğini belli etti.Fanboylarda gelmiş hala samsung diyor.Eskiden iphone kullanıcılarında yok diye övünülen şeylerin hepsi gitti kaldı ortada camdan akvaryum.Şimdi htc sony ve diğer android üreticileri dalga geçerler samsung kullananlarla sende fm radio yok mu bizde var,sd kart takamıyormusun bizde o da var diye.iphone ile sidik yarışı yapacağım diye onun android'teki çakması oldu.Samsung'un maçası yiyorsa ip6plus gibi 1gb ram'li bir amiral gemi çıkartsında görelim.Artık dalvik muhabbetide bitti nasılsa görelim art'nin gücünü.Telefonun rehber tuşuna sabah 8 de basarsın yatsı ezanı okunurken gelir rehberi 1gb ram'i koydumu.Sonrasında 32bit işlemci koyup milleti devirdi lollipop gelse ne olacak kendinden ucuz telefonlar 64bit iken note 4 kaldı 32bit'te.Samsung kullanıcılarıyla dalga geçiyor resmen ama fanboyları bunu bildikleri halde gurur yapıyor.Samsung müşteri memnuniyetine önem vermez verse galaxy alpha gibi bir modeli önce satıp sonra 2 ay geçince vazgeçtim demezdi piyasasını yerle bir etmezdi,bunları ve hepsini görün diye yazıyorum.kendine hedef olarak 70 milyon koymuş.Apple 200 milyon koyuyor her sene.Yine kendine güveni varsa iphone 6 ve 6plus'dan daha fazla s6 ve s6 edge satacağım desin.Apple ile yarışmak onun yiyeceği nane değil bunu böyle bilin.Samsung 2014 yılında 1.2 milyon akıllı saat sattı Apple Watch çıktığı gün 2 milyonu devirdi.Ne demiş atalarımız bükemiyorsan öpeceksin.Şimdi bağırabilirsiniz bizde 14nm işlemci şu hızda bellek modülü var diye belki duyan olur sesinizi.Berkan'a da çamur atanlar hayatınızda bir kez olsun kamera önünde böyle bir videoya imza attınız mı.Patronu memnun ki tutuyor adamı maaşını sigortasını ödüyor adamın ekmeğiyle oynamak sizin haddiniz değil.Böyle bir videoyu ne Mesut Çevik ne Erdi Özüağ çekemez zaten.Kendisini bir kez daha tebrik ediyorum.

Hocam sağlık Uygulaması vardıda diğerlerinde haklısınız ama note serisi bayağı Özgün

• Evet o kısımda haklısınız ama bu bütünü değiştirmiyor hocam,Berkan hem esnafla hem vatandaşla diyalog kurup sordu Esnafın ve vatandaşın bakışı ortada.Sadece bu forumdakiler Samsung yalaması sokakta kimse böyle fanboy değil. Kullanım kolaylığı market uygulama kalitesi kafa karıştırıcı olmayan arayüz istiyor insanlar ikinci el değerine bakıyor.otg,Bluetooth,kalemle not almak vs kimsenin umurunda değil vatandaş ve esnaf note4'ün notunu vermiş.Utanmasalar Berkan özellikle iPhone fanlarına sorup röportaj yapmış diyecekler.

.

Çok komikmişsin kardeş
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.