Bildirim
İphone 6 mi nokia 8 mi?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İphone 6 cikali 5 yıl olacak. Yanından dahi gecemez Nokia 8 in. Sakın 5 yıllık telefona 2000 lira para verme. Hicbir işe yaramıyor. Nokia 8, İphone 7 den bile daha iyi bir telefon. Fiyat olarak karşılaştırma.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D7B950238 -- 29 Eylül 2018; 14:55:53 > -
bende arkadaşı dinleyip nokia 8 sipariş ettim hepsiburadadan inş nokia eskisi gibi iyidir -
geçtiğimiz 6-8 aydır telefon alacak herkese Nokia 8 önerdim ve çoğuda aldı. Henüz benim tavsiyem sonucunda alanlar arasinda sorun yaşayan olmadı ancak. Geçen gün ben kendim almaktan vazgeçtim Huawei p smart aldim. 1750 lira dan fazla vermeye gerek duymadim telefona. -
P smart uzun vadede üzebilir eğer oyun oynuyorsanız azda ama hiç oynamam diyorsanız size her cihaz gider -
XZ Premium dan daha memnun etti beni. Bazi yerlerde firist seviyesi olduğunu hissetirsede ben memnunum. -
İkisi arasından tabiki Nokia 8 -
Bende alacağım ama tek düşündüren tarafı kamerası -
Foto çekimleri iphone 6 ile aynı ayar.Ama video konusunda çok vasat,stabilizasyon çok kötü,iphone 5s bile daha iyi video çekiyor o derece -
Abartmışsınız hocam gece çekimleri dışında bir eksisi yok kamerada bence kardesimdeki s7 edge ile kisayladim gündüz daha iyi bence -
Hayırlı olsun size, yanlız nokialarda 8 serisinde ghost olabiliyor o na göre dikkatli kullanın mavi ışık filtresi gibi uygulamalar var g6 ana konusundaki arkadaşlara danışın onların kullandığı uygulamalar var güzel cihaz aldınız -
Bundan once lg g4 kullandım herkes ghost var diyip durdu ama 2 sene boyunca hic ghosta
rastlamadim bazen sorun yaşayanların cok az sayida olduklarını düşünüyorum ( her cihaz icin)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X