Şimdi Ara

İphone 6 mı İphone SE mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yakin bir zamanda ablam yurtdisina gidicek ve bana telefon alıcak lakin ben hangi model alsam karar veremedim. Şimdi bütçem 1600-1700 tl iphone 6 ile iphone se arasında kaldim.

İstedigim özellikler
    Pembe renk (olmazsa silver)
    4 inch in uzerinde bir ekran buyuklugu
    On kamerasi iyi olan bir telefon
    İyi bir performans (kasma sorunu olmasin)

Bu istedigim ozellikler 6s de mevcut fakat 6s alabilcek bütcem yok. Sizce hangisini tercih etmeliyim ?
    Basligi yanlis yerde actiysam kusruma bakmayin. Simdiden tesekkurler 😊

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi capslocktusu -- 28 Mart 2016; 18:05:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• capslocktusu C kullanıcısına yanıt
    Kardeşim İphone SE Çıkınca bütün olaylar karıştı İphone 6S Alıcak bütçen yoksa bu saatten sonra iphone 6 almak biraz saçma kalıcak gibi alıcaksanda sadece ekran büyüklüğü için alıcaksın.

İphone 6'da 8 mp kamera a8 işlemci mevcut İphone SE'de a9 işlemci 12 mp kamera fakat se nin ön kamerası kötü + iphone se fiyat olarak daha ucuz 4 inç günümüz telefon standartlarından aşagıya kalsada tek elle kullanımı içinizi rahatlatacaktır.Performans olarak çok fark var hem performanslı hem ucuz telefon varken neden fazla para verip düşük performanslı telefon alasanki.(İphone 6 kullananlar fazla vurmayın kardeşlerim)

Bende İphone SE Bekliyorum Gold rose hoşuma gitmişti fakat gold almaya karar verdim.
  • SE

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevap basit ekran boyutunu dert etmem diyorsan SE.

• küçük ekranlı akıllı telefon kullanmak yorucu. hep özellik olsa 4 inc cihazla ne yapacaksınki?

• 6 tabikide Se nin ekranı küçük. Ayrıca performansda 6 ile SE arasında önümüzdeki 2 yıl boyunca bi fark hissetmezsin. 6 güncelleme ile SE den bir yıl önce yavaşlicak hepsi bu. 6 ya düşük performanslı diyenleride anlamadım sanki telefon kasım kasım kasılıp kitlenip kalıyo ayrıca ona bakarsanız SE de eski kasa efsane falanda değil 5sdede var aynı kasa tasarımına vurulan varsa boşa 1000 lira fazla vermesin 5s de 2-3 yıl daha randımanlı çalışır , SE yide bit gibi ekranıyla 4-5 yıl kimse kullanamaz zaten ha 2 yıl 5s kullanmışsın ha SE.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.