Şimdi Ara

Iphone 6 Maps cach temizleme ve arama süresi sıfırlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün iPhone 6 aldım. Bir sorum var sımdı ıphonun ıcındekı haritayı kurcaladım bıraz sımdı bu harıtada gezdıgım yerlerı cache alıyor herhalde ,bunları temızlemenın bir yolu varmı? Aynı Şekilde dıger Uygulamaları androıdde verıyı temızle deyınce ilk halıne dolduruyorduk iPhone da bunu nasıl yaparız?

Ayrıca birde pili kullanan programları Gösteren bölümü ile toplam arama kısmını nasıl sıfırlarız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bodrum -- 26 Ekim 2014; 7:31:27 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: bodrum

Arkadaşlar bugün iPhone 6 mod bulunuyorum Nur sorum var sımdı ıphonun ıcındekı hatırayı kurcaladım bıraz sımdı bu harıta gezdıgım yerlerı cach Öne alıyor herhalde bunları temızlemenın bir yolu varmı? Aynı Şekilde dıger Uygulamaları androıdde verıyı temızle deyınce ilk halıne dolduruyorduk iPhone da bunu nasıl yaparız?

harita uygulamasını açtıktan sonra arama boşluğuna tıklayın,favoriler çıkacak.Favorilere tıklayın sol üst köşede temizle yazısı çıkacak.
    Hatıra yazmışsınız,anlamam biraz süre aldı
  • mogosan kullanıcısına yanıt
    Sorumu iPhonedan Yazdığım için otomatik düzeltme yapmış. Şimdi anlatmak istediğim son gezilen yerleri temizlemek değil. Harita gezdiğimiz Alanları cach belleğe atıyor ya birdaha aynı alanlara bakarsak Hafızasından getiriyor, işte hafızasına alınan Alanları silmek istiyorum

• yok mu cevap verecek arkadaşlar

• cevap verebilecek yokmu arkadaslar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.