Şimdi Ara

İPHONE 6 MALZEME KALİTESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İphone 6 da herkes yeni bir özellik gelmediğini hayal kırıklığına uğradığını söylüyor. Ben özellik konusunda kesinlikle bir hayal kırıklığına uğramadım. Şu an zaten Akıllı Telefonların özellikleri yeterince iyi. Asıl beklentim iyi bir kasaydı ve birçok kişinin de bu beklentide olduğunu düşünüyorum. Zaten 5s bile özellik olarak uzun yıllar kullanılabilecek bir telefon. İphone tanıtım gecesinden sonra çekilen videoları izledim ve bana telefon çok basit görüntü. 5s bile daha kaliteli duruyor. Herkes arka tasarımı beğenmiyor ama ön tasarım da özelliğini kaybetmiş gerek kullanılan malzeme gerek ekran bombeli gibi durması. İphonun en sevdiğim özelliği ekranına bakmaktı. Ekrandan görüntü dışarı çıkacakmış gibi görünüyordu. Sanki bu durum kaybolmuş gibi geldi. Ön camın plastiği ise hiç kaliteli durmuyor. Umarım video böyledir. Siz de inceleyip yorumlarınızı yapabilirseniz sevinirm.

https://www.youtube.com/watch?v=DZ-wyhdJAgY

• Bu videodan ön camın kaliteli olmadığını nasil anladın? Aksine siyah cok daha asil duruyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana kalırsa kaliteli duruşundan en ufak bir ödün vermemiş, aksine üzerine koymuşlar gibi geliyor arka kamera çıkıntısı hariç. Gerçi onun da ne derece dezavantajını yaşayacağız bilemiyorum. Muhtemelen ilk bir haftadan sonra aklımıza gelmeyecek bir detay olacak.
    Benim tasarımdan, malzeme kalitesinden, yani kısacası Apple hissiyatından yana bir çekincem yok.
    Umarım cihaz piyasaya çıkıp alınca da aynı hislerim devam eder.

• semih_avcı S kullanıcısına yanıt
    Işığın ekranda yansımalarından.
  • Malzeme kalitesinden apple hiçbir zaman ödün vermez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dan-ger kullanıcısına yanıt
    İnşaallah öyle olur uzun zamandır bu telefonu bekliyorum. Bir an önce gelsese havadan yorumlar yapmasak
  • Benim de beklediğim telefon iPhone 6. Büyük ekran için 5'ten vazgeçmiştik ama artık kaçarı yok. Ben arka tasarımını da yan tasarımını da ön tasarımını da çok sevdim. Hissiyatı da çok iyidir eminim. O incelikte bir telefonu tutmak hoş olur. Tek sıkıntım kılıf sanırım. Kılıf hoş durmuyor sanki.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İronik Adam kullanıcısına yanıt
    Samsung kılıfları gibi kılıflar olur buna artık

• quote:

Orijinalden alıntı: harpci

Samsung kılıfları gibi kılıflar olur buna artık

Apple'nin yaptığı kılıflara baktım da çok hoş durmuyor. Ama o Samsung gibi de durmuyor yani.

• İronik Adam kullanıcısına yanıt
    Zamanla güzel kılıflar çıkar.
  • harpci H kullanıcısına yanıt
    Havadan yorum yapma o zaman.
  • elalem cihazı eline almadan kalite kontrol yapıyor kurban olduğum yurdum insanı yemin ederim numunesin
  • Z2 den kaliteli oldugu kesin.

• Bu curved glass (yani televizyonlardaki curved değil, camın yan tarafında yumuşak bir geçiş var) cidden harika oluyor, telefonu kullanırken soldan sağa sağdan sola kaydırma işlemlerinde çok daha hoş oluyor. Şu ana kadar şansıma tüm telefonların curved glass oldu buda öyle olacak
    Ayrıca bu camın size vereceği sağlamlık hissiyatını pimapen bile veremez diyorum ben.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilko

elalem cihazı eline almadan kalite kontrol yapıyor kurban olduğum yurdum insanı yemin ederim numunesin

+111111111111111111111111
  • Millet şu telefonu eline alsın bir. Sabır yahu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.