Şimdi Ara

İphone 6 Kılıf Seçimi İçin Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu iki kılıf arasında kaldım. Ultra Hybrid modelinde arkasında şeffaf çizilmeye karşı koruma var fakat Neo Hybrid EX modeli normal arkasında şeffaf koruma yok. Bu iki model arasından koruma, tasarım ve incelik olarak hangisini önerisiniz acaba ? Yorumlarınızı bekliyorum kullanan arkadaşlarda bilgi verirse çok iyi olur.

Son olarak bu amazonda linklerini verdiğim kılıflar kesinlikle orjinalmidir ?

İiPhone 6 Case Ultra Hybrid: Amazon, Spigen'in Kendi Sitesi

İPhone 6 Case Neo Hybrid EX: Amazon, Spigen'in Kendi Sitesi

Not: Kılıflara Spigen'in kendi sitesinden bakarsanız daha net görebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ranegade95 -- 14 Ekim 2014; 17:13:51 >

• bende bu iki model arasında kaldım şuan. iPhone 6 Case Neo Hybrid EX daha iyi gibi geliyor ama karar veremiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Empoz3

bende bu iki model arasında kaldım şuan. iPhone 6 Case Neo Hybrid EX daha iyi gibi geliyor ama karar veremiyorum

Karar değiştirdim ben aliexpressten ayın 14 ünde 6 tane kılıf 3 tane ekran jelatini siparişi verdim, tek kılıf alıp o parayı vericeğime ordan ucuza alırım daha iyi sizede öneririm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ranegade95

quote:

Orijinalden alıntı: Empoz3

bende bu iki model arasında kaldım şuan. iPhone 6 Case Neo Hybrid EX daha iyi gibi geliyor ama karar veremiyorum

Karar değiştirdim ben aliexpressten ayın 14 ünde 6 tane kılıf 3 tane ekran jelatini siparişi verdim, tek kılıf alıp o parayı vericeğime ordan ucuza alırım daha iyi sizede öneririm

aliexpressten ürünler kargolanıp kaç güne gelir ?
  • ayın 28 inde aliexpress ten sipariş verdim 6-7 tane 1 i ulaştı elime öbürleride gelir yakında umarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi version53 -- 24 Ekim 2014; 12:55:48 >
  • Ben kararsızlığa düşüp her ikisinden sipariş etmiştim ve bugün elime ulaştı.

Daha telefon gelmediği için elimde başı boş durmaktalar. Bakalım kullanımda ne gösterecekler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 4 için oyun tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.