Şimdi Ara

Iphone 6 Kaç GB Almalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Iphone 6 almayı düşünüyorum fakat kapasite konusunda kafam çok karışık. 3 adet banka uygulaması,face,twitter,instagram,150 müzik,whatsapp,ulaşım firması uygulaması ek olarak 3 tane daha uygulama diyelim(örn: 9gag tarzı). Oyun oynamıyorum zaten. Bu durumda kaç gb seçmeliyim? Görüşleriniz için şimdiden teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 16 gb rahat yeter

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 16 rahat yeter
  • Bana kalirsa 16 gb almak çok saçma o kadar para veriyorsun 16gb alacağına bir miktar daha koy 64 al bi kere alacaksin zaten fotograf çekersin müzik arşivin genişler ileride sorun çıkmasın ben ileriye dönük olarak 64gb alsan daha iyi olur diyorum tabi durumun musaitse

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dediklerinize göre 16 çok rahat yeter. +5 GB da yer kalır
  • 16 rahatlıkla yetiyor dostum. Bende senin gibi uygulamalar kulllanıyorum pek oyun oynamam telefonda 16lık 2 aydır kullanıyorum cok memnunum.
  • Cevaplarınız için hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar. 16 baya önde gidiyor yorumlara bakınca

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    dual 1 gb mı yoksa 1,25 gb mı?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 32 gb olsa 2 al keyfine bak derdim,benim ip5 16 gb müzik var 50 tane felan 15 ufak oyun fotograflar felan 5.5 gb da boş yer var gerekli uygulamalarda kurulu 16 da sıkıntı yaşamazsın agır depolama yapmazsan
  • Bence minimum 64 GB alınmalı. Bahsettiğiniz senaryo hiç resim çekmeyi içermiyor. Ve ya whatsapp'den gelenlerin hafıda yer tutmayacağını varsaymak lazım. 16 GB telefon günümüzde ucuza bir model daha satabilmek için yapılan bir numara bence.

İleride bir hafıza kartı alıp genişleteyim deme fırsatınız olmayacak. Alırken biraz daha para harcayıp 64 gb seçerek pişmanlıktan kaçının :)
  • 16 yeterli o kullanıma

• 16gb yeterlidir.

• Müzik arşivi diyenleri anlamıyorum arkadaş sanki cihaza 20-30 mb flac atıyorlarda arşivin genişler en baba 320 kbps MP3 5 mb eee 500 parça atsan 2.5 bi o kadarsa fotoğraf olsun rahat rahat yeter . 64 gb 5s kullanılıyordum fazla geldiği için satıp temiz bi 16 gb aldım üste aldığım parayada güzel bi kulaklık aldım ... Adı üstünde bu cep telefonu arkadaşım , taşınabilir hdd değil ki .

• çekeceğin her bir resim 2.5 mb. Gerisini sen düşün. He 16gb alırsın bütün resimlerin iclouda otomatik yüklenir ama icloudda ücretsiz 5gb hakkın var. 50 gb alan ise aylık 3 tl. hesabımı yap kararını ver. Ben 16 gb kullanıyorum 3 ayda doldu iclouda veriyorum parayı. Ama şahsi olarak kesinlikle bir dahakine 128 gb alıcam. Sadece applenin kendi ofis, resim, müzik ve video uygulamaları 4.2 gb yer kaplıyor. ayrıca 16 gb cihazın kullanım alanı 12gb. özetle ana programları kursan sana 8gb alan kalacak. Daha söylenecek bişe kalmadı sanırım
  • Normalde arkadaşlarıma ve çevremdeki insanlara 16GB önermiyorum ama sizin kullanım senaryonuza göre 16GB yetecektir.
  • öğrenci adamsan evinde de laptop varsa yeterli olur 16 gb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deoksiriboz1000 -- 17 Ekim 2015; 16:28:05 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.