Bildirim
İphone 6 ios 9 YORUMLARI (ANA KONU)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
benim spothlight takılıyor öyle bir durum var mı sizde şimdi restore yapıcam iniyor pc ye -
Spotlight kasıyor indirirken uygulama açılış hızları tutarsız bazısı hızlı bazıları bekletiyor birkaç saniye yarın dfu moda alıp yeniden kurucam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Olmamış bence
Hayır yok hocam ama uygulama sorunları var tabi güncelleyerek hallolur evelallah
İpad 2 64gb iphone 5 16 gb iki cihazımada 9'u kurdum bir sıkıntı söz konusu değil 5s de başta 1-2 kasılma vardı. Lag vb. şuan onlarda yok şarj çok iyi :)
İpad'de 8.4.1 de kasılmalar mevcuttu 9 sürümü ile stabil ve akıcı bir sürüm elde ettiğimi düşünüyorum. :) Benden bu kadar
Dip not: 8 ile gelen arka plan resimlerinin kaldırılmasını hiç hoş karşılamadım.. Ve Klavye renginin değişmesi için bir özellik gelmesini bekliyordum.. Açıkcası hayal kırıklığına uğradım bu konuda
Eksi yanları: Renk ve Tema düzenlemesi olmaması üzdü -
Ya inanamıyorum yazıklar olsun. iOS 9'un betalarında mevcut olan klavyenin trackpad'e dönüşme özelliği kaldırılmış iPhone'lardan ve 6s'lere eklenmiş. Tiksinmeye başladım apple'a yakışmayan bu davranışlardan.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
İphone 6 ios 9 yağ gibi akıyor müthiş oldu. İpad mini 2 yağ gibi akmıyor ama fena değil baya beğendim aslında. İkiside ota güncelleme
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
güncellemeyi kurdum ama hey siri dediğimde siri açılmıyor acaba nedendir -
Güç kaynağına bağlı olması lazım
quote:
Orijinalden alıntı: Aybp90
güncellemeyi kurdum ama hey siri dediğimde siri açılmıyor acaba nedendir
Ayarlardan açmanız gerekiyor ve arkadaşın dediği gibi güç kaynağına bağlı olması gerekiyor
Abi her kimki iphone 6 için ios 9 olmadı diyorsa sıkıyodur. Cok net söylüyorum cuk diye oturmuş çok iyi be
< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır > -
Katılıyorum hocam memnunum bende hiç bir problemim yok şu an gayet akıcı, stabil herşey yolunda süper olmuş bence.
İpsw dosyasını indirip itunes yardımı ile restore seklinde yükledim ve yedeklemeyi geri aldım şuanda jiçbir sorun yok gibi ancak 2 şey dikkatimi çekti cihaz fişte değil iken heysiri dediğimde algılamıyor vede notlar uygulamasında bi değişiklik yok gibi . Notları açtığımda yeni sürüm yükle dedi ama hiçbişrkilde yeni özelikler gelmedi (şekil çizme gibi).. Birde bu işletim disteminin düşük boy olduğu söyleniyo ama bende yalnızca 400mb yer açıldı acaba 9u. yüklerken hata mı yaptım
şu an için gayet akıcı görünüyor. özellikle notlara fotoğraf eklenmesi vs. çok iyi oldu. aktif olarak kullanıyordum ve ihtiyacım vardı böyle bi yeniliğe. pil konusunda ise şu an için pek bi fark göremedim.
quote:
Orijinalden alıntı: Aybp90
İpsw dosyasını indirip itunes yardımı ile restore seklinde yükledim ve yedeklemeyi geri aldım şuanda jiçbir sorun yok gibi ancak 2 şey dikkatimi çekti cihaz fişte değil iken heysiri dediğimde algılamıyor vede notlar uygulamasında bi değişiklik yok gibi . Notları açtığımda yeni sürüm yükle dedi ama hiçbişrkilde yeni özelikler gelmedi (şekil çizme gibi).. Birde bu işletim disteminin düşük boy olduğu söyleniyo ama bende yalnızca 400mb yer açıldı acaba 9u. yüklerken hata mı yaptım
bildiğim kadarı ile hey siri fişte değil iken sadece ip 6s ve plusta çalışıyor.
ben de iPhone 6 cihazıma İOS 9 kurdum ama İOS 8 deki gibi biperformans alamadım. spotlight aramasına geçerken kasma yapıyor. bir uygulamadan diğerine geçiş yaptığınızda üstteki buton işe yarar gibi duruyor. Apple'ın dediği gibi şarj konusunda pek de cimri olduğunu düşünmüyorum. Çünkü hergünkü kullanımımda daha fazla şarjım kalıyodu. Uygulama kapatma olayı İOS 8 de daha iyiydi bence, bu hali pek hoşuma gitmedi. Ama hepsinden ötesi, güncelleme yaptıktan sonra telefon hafızasında yaklaşık 1,4 GB boş alan kazandırdı.
arkadaşlar an itibariyle iphone 6 16 gb cihazıma ios 9 u otadan yükledim fakat genel kapasitem 12 gb iken 11.8 oldu
İlginç bir şekilde sistem kendini oturttu sanırım dün akşam ki gibi bir kasma yok bugün sadece Spotlight bazen hızlı açılıyor bazen lag oluyor indirirken gayet başarılı buldum 9.1 gelmeden ufak bir güncelleme gelir diye tahmin ediyorum
Acaba gecmelimiyim diye dusunuyorum 8.4.1 e siz ne diyorsunuz,imzalar kapanmadan geceyim mi ne bileyim bu ips9 da umitliydim ama bekledigim gibi bir surumle karsilasmadim :(
< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
Benzer içerikler
- swap cihaz nedir
- iphone fitness uygulaması adım saymıyor
- iphone hoparlör temizleme
- kamera lens koruyucu yorumları
- iphone 16 pro max kamera sorunu
- apple watch 9 özellikleri
- apple watch ultra 2 özellikleri
- en iyi kılıf markaları
- en iyi powerbank markaları
- airpods sağ kulaklık çalışmıyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X