Şimdi Ara

İphone 6 ım yamuk olabilir mi ? Ssli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar telefonu camın üstüne koyup çektim. Elimde bakınca yamuk mu değil mi ayırt edemiyorum ama pusuladan sola kaydırınca açılan dengede 1 gösteriyor. Camın altındanda çektim zaten. Siz ne diyorsunuz
     İphone 6 ım yamuk olabilir mi ? Ssli İphone 6 ım yamuk olabilir mi ? Ssli İphone 6 ım yamuk olabilir mi ? Ssli İphone 6 ım yamuk olabilir mi ? Ssli İphone 6 ım yamuk olabilir mi ? Ssli

• Allah kolaylık versin zor psikoloji

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Göze çarpan bir yamukluk yok fakat çok kurcalamamak gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChuckMolfred -- 31 Ocak 2015; 0:17:14 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ytghan21

Allah kolaylık versin zor psikoloji

Takıntılı biriyim. Sürekli iphone 6 ım yamuldu haberleri okuyorum ve benimde yamulmuş olabilir mi diye kuruntu yapıyorum. O kadar para verdiğim telefonda milimetrik yamukluk bile istemiyorum. Olamaz mı birader ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkbrktgl

quote:

Takıntılı biriyim. Sürekli iphone 6 ım yamuldu haberleri okuyorum ve benimde yamulmuş olabilir mi diye kuruntu yapıyorum. O kadar para verdiğim telefonda milimetrik yamukluk bile istemiyorum. Olamaz mı birader ?

Kötu anlamda demedim zaten ben olsam bende bakar dururdum

• telefonda yamulma var yada koyduğun cam tam düz değil aynı şekilde yaptım 0 derece çıktı bende.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Takintikiydan 3310 al kullan dert etme

• quote:

quote:

O kadar para vermeyip, rahat rahat uyuyabilirdin. Senin de gördüğün gibi cihazda birşey yok. Yamukluk içte değil, dışta oluyor zaten.
  • Yok kardeşim.
    Düzgün

• Malınıza bu denli değer verdiğinize göre elinizde ve evinizdeki (hatta hayatınızdaki) en değerli şey bu telefon... Telefonun yamukluğu değil ama sizin psikolojik yamukluğunuz cidden büyük sorun teşkil edecektir! Üstelik bunun "takıntıyla" da bir açıklaması yok. Harcama kültürünüzü gözden geçirerek ve mutlaka psikolojik destek alarak neticelendirmenizi öneririm. Geçmiş olsun.

• Almayın şu telefonları bir sürü para veriyorsunuz 5 dk da bir yamukluk kontrolü almayın almayın ki hatalarınını anlasınlar

• quote:

Orijinalden alıntı: TR_001

Malınıza bu denli değer verdiğinize göre elinizde ve evinizdeki (hatta hayatınızdaki) en değerli şey bu telefon... Telefonun yamukluğu değil ama sizin psikolojik yamukluğunuz cidden büyük sorun teşkil edecektir! Üstelik bunun "takıntıyla" da bir açıklaması yok. Harcama kültürünüzü gözden geçirerek ve mutlaka psikolojik destek alarak neticelendirmenizi öneririm. Geçmiş olsun.

Yorumları okudukça gülüyorum. Hemen teşhisi koydunuz. Emin olun birçoğunuzdan daha hayat doluyum. Kafam rahat. Bazı şeye taktım mı takarım ama çoğunlukla hiç birşeyi dert etmem. Baya yanlış anlaşıldım bu konuda. Hayatımda ailemden, sevdiklerimden başka kimse değerli olamaz. Telefon da neymiş ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkbrktgl -- 31 Ocak 2015; 11:04:17 >
  • Bir yamukluk göremedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

quote:

quote:

O kadar para vermeyip, rahat rahat uyuyabilirdin. Senin de gördüğün gibi cihazda birşey yok. Yamukluk içte değil, dışta oluyor zaten.

Hocam rahat uyumadığını kim söyledi ? Gerçekten çok abartıyorsunuz. Bu içine doğru bükülmüş
     İphone 6 ım yamuk olabilir mi ? Ssli

• brkbrktgl B kullanıcısına yanıt
    Bende ilk Ipad Air Alınca bu psikolojiyi tam 2-3 hafta yaşadım ama sonra geçiyor merak etme , aynı Çocukken yeni ayakkabı alınca ilk gün birşey oldumu olucak mi korkusu gibi birşey buda 😃 , bu arada yamuk değil Iphone 👍

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kamera cikintisini hesapladinmi? ve telefonda film varmi camin üstünde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akin99 -- 31 Ocak 2015; 11:49:21 >
  • Kameranın çıkıklıpını hesaba kattınız mı

• brkbrktgl B kullanıcısına yanıt
    Hocam o fotoda telefonu zorlamışlar. Büküldüğü ses arttırma/azaltma tuşlarının olduğu bölgedir

• quote:

Orijinalden alıntı: iseminoglu

Kameranın çıkıklıpını hesaba kattınız mı

Hocam camın üstüne telefonun ekran tarafına koydum. Kamera arka tarafta kalıyor. Evet film var.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.