Bildirim
iPhone 6+ ilk şarj süresi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
kardeş sen herkesi boşver, şarjını tamamen bitir, bitirince %100 olduktan sonra 1 saat daha şarjda bırak yani en temizi 6 saat tak kalsın ama kapalı halde şarj yap, sen şarja takınca telefon otamatik açılır sen geri kapat 6 saat sonra çıkar bu şarjı yine tam bitir sonra açık halde şarja tak %100 olunca yine 1 saat daha şarjda tut, bu şarjıda tam bitirdikten sonra kafana göre tak çıkar artık. 3 ayda bir kalibre yaparsan batarya konusunda uzun süre rahat edersin en az 2 sene hiç yüzde 5-6-10 iken kapandığını görmezsin ama bunları yapmazsan 3 aya bir kalibre etmezsen benim bugün dediklerimi hatırlar keşke yapsaydım dersin. -
ben aldığımda maltepe park Apple Lydia daki kutu açılımını yapan elemana sordum verdiği cevap şu oldu : Bu telefonlar eskisi gibi değil %0 olduğunda tak %100 olduğunda çıkar demişti ama ben normaldede gece şarja taktığım için taktım 9-10 saat şarjda kaldı bu arada daha sonra bizleri ıp6 plus batarya süresi hakkında bilgilendirirsin umarım -
üstteki arkadasa kulak asma, onlar eskiden kaldı. Artık akıllı Li-ion piller var. %100 Olunca elektrikle bağlantısını kesiyor. 6saat felan eski telefonlarda kaldı. Sakın sakın telefon kapanana kadar durdurma telefonu. Pil ömrü azalır. Pil %20 civarlarındayken tak 100 olunca çıkar ;) -
quote:
Orijinalden alıntı: soyturk58
kardeş sen herkesi boşver, şarjını tamamen bitir, bitirince %100 olduktan sonra 1 saat daha şarjda bırak yani en temizi 6 saat tak kalsın ama kapalı halde şarj yap, sen şarja takınca telefon otamatik açılır sen geri kapat 6 saat sonra çıkar bu şarjı yine tam bitir sonra açık halde şarja tak %100 olunca yine 1 saat daha şarjda tut, bu şarjıda tam bitirdikten sonra kafana göre tak çıkar artık. 3 ayda bir kalibre yaparsan batarya konusunda uzun süre rahat edersin en az 2 sene hiç yüzde 5-6-10 iken kapandığını görmezsin ama bunları yapmazsan 3 aya bir kalibre etmezsen benim bugün dediklerimi hatırlar keşke yapsaydım dersin.
şarjı tamamen bitirmek zararlı deniliyor diye yüzde 8deyken kapatıp şarja taktım 8 saat şarjda bırakmayı düşünüyorum. çoğu sitede pili tamamen bitirmenin zararından bahsetmişler. bitirmek mantıksız geldi bana.
-
Yav kafaniza gore kullanin su cihazlari
Bir kac hafta belki bir kac ay sonra suanki kadar ozenmeyeceksin bile telefonuna
Tak 100 yap cikar
Edit: hayirli olsun dostum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mystical23 -- 13 Ağustos 2015; 2:44:36 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ilk şarj nedir aga ya nokia 3310 mu bu -
Zorunda kalmadıkça %10 un altına inmeden istediğin zaman takıp çekebilirsin. Uzatıp, kafa karıştırmaya gerek yok
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Mystical23
Yav kafaniza gore kullanin su cihazlari
Bir kac hafta belki bir kac ay sonra suanki kadar ozenmeyeceksin bile telefonuna
Tak 100 yap cikar
Edit: hayirli olsun dostum
Teşekkür ederim dostum
quote:
Orijinalden alıntı: ilko
ilk şarj nedir aga ya nokia 3310 mu bu
İnsanlar bilgi almak için forumu kullanıyor. Her şeyi biliyorsam bu foruma neden giriyorum? İnsanların bilgi eksikliğiyle dalga geçeceğine yardımcı olsan daha güzel olmaz mı? Sanki her şeyi çok iyi biliyormuşcasına konuşmasanız keşke
quote:
Orijinalden alıntı: srsy
Zorunda kalmadıkça %10 un altına inmeden istediğin zaman takıp çekebilirsin. Uzatıp, kafa karıştırmaya gerek yok
Yüzde 9'dayken şarja taktım 8 saat bekletip çıkarttım ama son tam şarjdan sonra geçen süre kısmı neden görünmüyor onu anlamadım
Istersen 24 saat şarj et lakin şarj doldugu zaman otomatik olarak elektrik kesilecektir yüzde yüz yap ve bırak
quote:
Orijinalden alıntı: hayrikoc61
Istersen 24 saat şarj et lakin şarj doldugu zaman otomatik olarak elektrik kesilecektir yüzde yüz yap ve bırak
Kendi şarj aletiyle öyle oluyor ama farklı şarj aletlerinde bu durum söz konusu değil. İnternette neden öyle yazmışlar acaba ?
quote:
Orijinalden alıntı: Don Quilote
quote:
Kendi şarj aletiyle öyle oluyor ama farklı şarj aletlerinde bu durum söz konusu değil. İnternette neden öyle yazmışlar acaba ?
Dostum eski devirde yaşamıyoruz. %10 düşünce tak tam dolunca çıkar. Basit bu kadar ;)
quote:
quote:
quote:
Dostum eski devirde yaşamıyoruz. %10 düşünce tak tam dolunca çıkar. Basit bu kadar ;)
Dediğim şeyi anlamadan artistlik yapar şekilde cevap vermen ne kadar komik olmuş bi bilsen. Şurda soru da soramıyoruz herkes dalga geçer olmuş bu ne ya;);)););););):)) bu kadar basit
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Dediğim şeyi anlamadan artistlik yapar şekilde cevap vermen ne kadar komik olmuş bi bilsen. Şurda soru da soramıyoruz herkes dalga geçer olmuş bu ne ya;);)););););):)) bu kadar basit
Gülücük atcaktim ;) oldu. Mobildeyim. Düzeltmeye usendim :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Gülücük atcaktim ;) oldu. Mobildeyim. Düzeltmeye usendim :)
Kusura bakmayın o zaman yanlış anlaşılıyor. Burda çoğu kişi bu şekilde konuştuğu için anlaşılması zor oldu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X