Şimdi Ara

İphone 6 için powerbank önerisi. Yardım lütfen!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, iphone 6 aldım daha kullanmaya başlamadım fakat birde powerbank almak istiyorum telefonum için. Biraz araştırma yaptım ama her kafadan başka bir ses çıktığı için nerdeyse hiç bir bilgi edinemedim. 2 tane çıkışı olan powerbank ler gördüm eğer bunlar 2 tane iphone u aynı anda şarj edebiliyosa bana iyi olanlardan önerebilir misiniz? iphone 6 yı en azından 3-4 kere şarj edebilecek ve aynı anda 2 tane iphone şarj edebilecek istiyorum yani. Bide telefon yeni olduğu için bataryası zarar görsün istemiyorum. Bazıları içinde pil değilde batarya olanlardan alın tarzı şeyler yazmışlardı fakat hangisi öyle hangisi değil yani hangisi telefonun bataryasına zarar verir hangisi vermez anlayamıyorum. Fiyat olarak şu anda bi aralığım yok fakat dediğim şekilde kaliteli bi powerbank önerirseniz çok sevinirim. Yardımlarınız ve önerileriniz için şimdiden teşekkürker.

• http://forum.donanimhaber.com/m_104097674/tm.htm
    Ben kendim satıyorum iphone 6 yı ortalama 4-5 arası şarj edebilir. piyasa fiyatı 110 tl olan bu cihazı 80 TL ye satıyorum. İlgilenirsen ilanda numaram mevcut. İyi günler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 4 için oyun tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.