Şimdi Ara

iPhone 6 home tuşuna 1 kere basıyorum 2 kere algılıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar 14 Temmuz 2015 de iphone 6 aldım geldiği günden beri ara sıra home tuşuna 1 kere bastığım zaman 2 kere basmış gibi uygulama değiştiriciyi açıyor sanki touch id okurken 0.5 1 saniye gibi bir zaman bekliyorsunuz home tuşuna bastığınız zaman sanki touch id yide okuyor 2 kere sayıyor diye düşünüyorum yazılımsal olabilir yani veyahut sizde böyle bir durum varmı aklımda soru işareti var bu hafta memlekete gideceğim döndüğüm zaman burdaki düşünceleriniz ve yorumlarınızla bir hareket edeceğim 1 aylık cihazıda garantiye götürmek koyuyor insana açıkcası şimdiden herkese teşekkür ederim saygılar.

• touch id okuma değilde uygulama değiştirici açıyorsa temazsızlık olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

touch id okuma değilde uygulama değiştirici açıyorsa temazsızlık olabilir

Hocam yorumunuz için teşekkür ederim şimdi şöyle söyliyeyim touch id de hiç sıkıntı yok ama ter olunca okumuyor oda doğal olarak okumuyor malum sonra uygulamadan çıkarken falan bu sorunu yaşamıyorum mesela safarideyim ana menüye döneceğim basıyorum olmuyor hafif uzun basınca böyle oluyor yani 2 kere basınca açılan menüde uygulama değiştirici değilmi yanlış bilmiyorum adını hafif uzun basıncada işte orası açılıyor sizce neden acaba ?
  • hocam yani 1 kere basmana rağmen uygulama değiştirici açılıyorsa 2 defa algılıyordur çok sık oluyormu
  • quote:

hocam yani 1 kere basmana rağmen uygulama değiştirici açılıyorsa 2 defa algılıyordur çok sık oluyormu

arada sıradaydı bu sıralar çok olmaya başladı hatta bi kere basıyorum uygulama değiştiriciyi açıyor sonra hatta tekrar uygulama değiştiriciden çıkıyor çok sinir bozucu bişey olmaya başladı
  • Crossovers kullanıcısına yanıt
    bu teknoloji başa bela ya bende pc topladım imzada var 1 ay olmadı 4200 lira verdik kusur saysam oturup ağlarsın yani insanın cidden morali bozuluyor

edit: tavsiyem bi süre daha kullan o swichler kullandıkça yumuşama yapar biraz fazlaca kullanın baktınız olmuyor servis zaten değiştirir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 18 Ağustos 2015; 0:12:24 >
  • quote:

bu teknoloji başa bela ya bende pc topladım imzada var 1 ay olmadı 4200 lira verdik kusur saysam oturup ağlarsın yani insanın cidden morali bozuluyor

hocam sizi bide tanıyorum yani 2012 de kaydoldum buraya bayağı bi muhabbetimiz olmuştur sizinle dükkanınız vardı sanırım iphone 5s alıp satmıştınız 5 almıştınız hatırlıyorum bayağı bişeyler peki sizce sorun nedir ayıplı ürün diye 0ını alabilir miyim bide gitmeden önce video çekeyim diyorum şimdi oraya giderim orda 2 kere basmayacağı tutar kafayı yerim vururum kırarım telefonu elimde patlar çok sıkıntıya girerim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    E Tab 4 Şarj Bitti Açılmıyor
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dostum hava durumu uygulamasını aç power tuşuna basılı tut kapatmak için kaydır yeri çıktığı zaman power tuşundan elini çek ve home tuşuna basılı tut menüye atacak o zaman denermisin
    aynn bende sizi tanıyorum hocam video iş görmez yani bakmazlar servisler direk onlar incelemeye alalım derler
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhan355

Dostum hava durumu uygulamasını aç power tuşuna basılı tut kapatmak için kaydır yeri çıktığı zaman power tuşundan elini çek ve home tuşuna basılı tut menüye atacak o zaman denermisin

Home tuşu kalibrasyonu yorumunuz için teşekkür ederim fakat denedim malesef bi sonuç alamadım
  • quote:

aynn bende sizi tanıyorum hocam video iş görmez yani bakmazlar servisler direk onlar incelemeye alalım derler

Hocam şimdi biraz cazgır olsam telefonu alalı daha 1 ay oldu falan filan telefonda 1 tane bile çizik bulana telefonu hediye edicem o kadar temiz baktım işte videosunu gösteririm falan buda işe yaramaz mı ki ?
  • Kardeşim garantiye veya servise bir göstermen daha iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayboraweb

Kardeşim garantiye veya servise bir göstermen daha iyi olur.

Göstereceğim göstermesine fakat 2 gün sonra memlekete gidiyorum o yüzden telefonsuz gidemem fazla kalmayacağım zaten ama işte çok canım sıkıldı bu sıkıntıdan dolayı 3000 küsür lira para ödüyosun çıkan sıkıntıya bak
  • Olabilir kardeşim sonuçta elektronik bir cihaz. 90 gün süre ile telefon desteği alma şansın var Apple'den destek talep et.

• quote:

Olabilir kardeşim sonuçta elektronik bir cihaz. 90 gün süre ile telefon desteği alma şansın var Apple'den destek talep et.

Nasıl yani?
    Apple sitesinden iphonenin seri numarasını gir oradan telefon ile 90 günde 2 kere destek alma hakkın var al ararlar durumu anlat.

• quote:

Apple sitesinden iphonenin seri numarasını gir oradan telefon ile 90 günde 2 kere destek alma hakkın var al ararlar durumu anlat.

Tamam teşekkür ederim şuanda sohbet menüsünden konuşuyorum
    Önemli değil kardeşim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam muhtemelen terden oluyor. Bende de arasıra oluyor,toplasan 4-5 defa olmuştur.

• quote:

Orijinalden alıntı: ysakay

Hocam muhtemelen terden oluyor. Bende de arasıra oluyor,toplasan 4-5 defa olmuştur.

hadi ya elimde çok terler olabilir aslında ama işte bilmiyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.