Şimdi Ara

İphone 6'dan 5s'e döndüm kararsızım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefonum parçalandı ekran zaten kırıktı şimdi kasa yamul ekranda gitti bu haliyle bi tandığıma verdim şuan masraf yapamam cihaza daha öncede ekran değişimi olmuştu aşırı soğudum cihazdan bende temiz 16 gb 5s vardı onu kullanıyorum cihaz sorunsuz gayet temiz fakat 1.5 sene idare edermiyim bilmiyorum bu cihazı yazın (5-6 ay sonrası) bir telefoncuya verip üstüne biraz nakit verip SE modeli,s6 vs alsam mı yoksa cihazı kullansam mı ? Yani kısaca istediğim tavsiye 5s üstüne nakit ile hangi cihaza geçilir veya geçmeye değer mi 1.5 sene daha kullanıp üst düzeyde alabilirim sanırım duruma bağlı olarak zaman gösterir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1D65AFB91 -- 29 Ocak 2017; 18:15:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence kullanın 1,5 sene daha sonra para biriktirip güncel bir telefon alırsınız. Sürekli geriden takip etmek sıkıntı yaratabilir bi süre sonra. Ben olsam şahsen öyle yapardım

• kullanımınıza bağlı olarak 5s in 1.5 yıl rahat yetebileceğini düşünüyorum. malum şuan iphone 4-4s kullanan kişiler var. üstteki arkadaşın dediğine katılarak 1.5 yıl sonra güncel bir telefon almanız daha isabetli bir karar olacaktır.
  • Hocam bunun da kararını siz verin artık.

Bana sorarsan 5s ten SE ye geçirilir ama gerek yok.

Dolar olmuş 4 lira ülkede kriz var ne gerek var para harcamaya.

SE ye geçince ohaa diyeceğiniz bir fark yok bence.

• Bence 5s ile gittiği yere kadar devam edin. Ben öyle yapacağım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.