Şimdi Ara

İphone 6 başaşağı ekran

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 6 larda ana ekran zaten dönmüyormuş sanırım, bazen sinir bozucu olsada idare ediyorz. Ama programların baş aşağı olmaması neden acaba. Özellkle şarj ve kulaklık takılı iken ekranı ters kullanmak daha rahat geliyor veyanekranı baş aşağı çevirdiğimizde neden programda otomatik olarak dönmüyor, birtek ses kayıt programında dönebildiğini farkettim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eskiden her uygulamada dönmüyodu ekran küçük diye dönmesi için bizzat o uygulamayı yapan geliştirici eklemeli o özelliği yani apple ın yapcak bişeyi yok hangi uygulamada istiyosan o uygulamanın geliştiricisine mesaj at.

• Artık 7'de görürüz :)
  • Anladım dostum, mesela chrome kullanıyorum gmail ve drive ile beraber calıstıgı işin ters dönmüyor. Birde ana ekranın dönmemesı cidden sıkıntı bence

• quote:

Orijinalden alıntı: _bluescream_

Anladım dostum, mesela chrome kullanıyorum gmail ve drive ile beraber calıstıgı işin ters dönmüyor. Birde ana ekranın dönmemesı cidden sıkıntı bence

Ana ekran plusda dönüyo sadece

• quote:

Orijinalden alıntı: dehacocuk

quote:

Orijinalden alıntı: _bluescream_

Anladım dostum, mesela chrome kullanıyorum gmail ve drive ile beraber calıstıgı işin ters dönmüyor. Birde ana ekranın dönmemesı cidden sıkıntı bence

Ana ekran plusda dönüyo sadece

6 da da döneymiş iyidi, aslında her hönde kullanmak isterdim telefonu yani
  • Kardesim jb kullanıyomusun jbde olabilir emin değilim ama öle bi tweak olabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 15 ekran sorunu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.