Şimdi Ara

iPhone 6 almayı düşünüyorum. Hangi siteden almalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben iphone 4 kullanıyorum. Artık yeni bir telefon alacağım. En azından 2 yıl rahat kullanmak için iPhone6 almaya karar verdim. Çok oyun oynamam, oynadığım oyunlar clash of clans, dungeon hunter 4 ve heroes order & chaos var. Onların dışında facebook, vine, instagram vs yükleyeceğim. En fazla da 40 tane müzik yüklerim. 16 gb bunlara yeter mi, Yoksa 64 gb mi almalıyım? Silver almak istiyorum. N11 Güvenli mi? Alışveriş yapanlar memnun kalıp kalmadıgını, teslimat sürelerini vs yazarsa sevinirim. Ucuz fiyatlı ve güvenilir, sorun çıkarsa bununla ilgilenebilecek bir site tavsiye edebilir misiniz? Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İphonedoo -- 28 Kasım 2014; 15:05:14 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• AOS'tan aldım, 5. gün elime ulaştı 2 defa.
  • Peki cihazda bir sorun var mı? Kesinlikle sorun çıkartmayacak bir yerden almam gerekiyor da. :D İstanbula gitmem imkansız, Manisadayım.

• sorunsuz istiyosanız aos dan alın hocam.sorun çıkarsa 15 gün içinde değişim var.detaylarını arkadaşlar daha iyi bilirler ama benim bildiğim kargoyla yenisi geliyomuş,kargo gelince eski sorunluyu veriyomuşsunuz falan filan 15 günlük süreçte.
    kılıflı kullanacaksanız silver tavsiye etmem siyah daha bi güzel oluyor kılıflı kullanımda.
    16 lıkta yeter dediklerinize göre ama ilerde zorluk çekmeyim 64 olsun derseniz de bütçeniz bilir orasını
    hayırlı olsun.
  • Aos'tan ilk aldığımda alt tarafında kağıt bile girmeyecek kasa açıklığı vardı, siparişi geçip havaleyi yaptıktan 4 yada 5. gün elime geçti, ben de aksaraydaydım okul dolayısıyla(manisa yine merkezi bir yer aksaray çok kötü), aradan 2 hafta geçti aradım 4 yada 5. gün elime ulaştı değişim cihazı(aksarayda olmama rağmen), aksarayda tnt olmadığı için ankaraya geçiceğimi söylediğimde eski cihaz da yaklaşık 1 hafta bende kaldı ankaraya geçtim aradılar kurye gönderdiler ve gelip aldılar cihazı.
    Kısacası sorun olsada fark etmiyor, varsa arayın söyleyin anında gönderiyorlar yeni cihazı o da sorunlu gelirse tekrar tekrar yapabilirsiniz ve tek bir sorun çıkarmıyorlar emin olabilirsiniz.
    Not: TNT yoksa aras kargoyla anlaşmaları var imiş, evinize kurye gönderip gelip alıyorlar eski cihazınızı.

• aos tan alın işte en uygun yer orasıdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 64 GB al, imkanın varsa aos'tan al. Yoksa alacağın mağazadan elden al kontrol etmeden kullanmaya başlama.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu değişim ilk 15 gün içinde oluyor değil mi? Mesela 1-2 ay sonra sorun çıkarsa istanbuldan randevulu bir şekilde mi değişim yaparlar?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.