Şimdi Ara

Iphone 5s vs lgg3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
75
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende suan lg g3 var ancak bu telefonu anneme vermem gerekecek. Böylece ayni fiyat segmentinde yeni bir model arayisim var. Lgg3den genel manada memnundum fakat isinmasi ve sarj konusunda sikayetim vardi sadece. Simdi ise yine ayni model almak yerine farkli bir model arayisina gectim. Kisacasi önerilerinizi bekliyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Lenovo Vibe P1, 5000 mah batarya ve az ısınması avantaj, 187 gram ağırlık dezavantaj,
    Huawei G8 , orta segment için ideal telefon, sar değeri dezavantaj
    LG G Flex 2, çok tavsiye edilmiyor nedenini bilmiyorum, ısınması dezavantaj, ekranı curved, alıncaksa 3 gb ramli modeli alınmalı
    Lenovo Vibe S1, bataryası az. onun dışında güzel telefon
    Sony Xperia C4, Sony sevmediğim için pek araştırmıyorum ama çok fazla tavsiye ediliyor. kullanıcılar da memnun
    Huawei Honor 7, fiyatı biraz fazla ( 1250 tl ) ama performansı iyi telefon. sar değeri de dezavantaj
    LG G4, ithalatçı fiyatı 1200 tl civarı. ama lg için ithalatçı önerilmiyor. birtakım sorunları olduğundan garantiyle sıkıntı yasanmasın diye
    Samsung Galaxy A5(2016), ben samsung sevmiyorum ama kuzenimde var kendisi memnun. fiyatı 1200-1300 civarı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torkema61 -- 23 Haziran 2016; 0:27:29 >
    CPU AMD Ryzen 7 5700x3D CPU Cooler Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB GPU PowerColor Red Devil Radeon RX 7800 XT ANAKART Gigabyte B550 Aorus Elite V2 RAM Kingston 32GB (4x8GB) Fury 3600Mhz CL17 DDR4 DISK 1 WD_BLACK SN850 500GB NVMe PCIe 4.0 DISK 2 Samsung 870 EVO 1TB 2.5" DISK 3 WD 3.5" 1 TB SATA III KASA Corsair 3000D Airflow White PSU FSP Hydro GT PRO ATX3.0 (PCIe5.0) 850W MONITOR Acer ‎Nitro XV272UVbmiiprzx KLAVYE MCHOSE G98 Pro MOUSE MCHOSE L7 Ultra SES SISTEMI Samsung HW-B400F KULAKLIK MCHOSE V9 Pro

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Htc One mı iPhone 5S mi?
    13 yıl önce açıldı
    Note5 mi? S6 Edgemi?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.