Bildirim
*+ IPHONE 5s ve IOS 8 +*
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Yüklemeyin derim hocam bende 5s kurdum pişman oldum diyebilirim Wi-Fi kopma ve yavaşlama var safari bazen takılıyor şarj kalibrasyonu sıkıntılı ufak tefek takılmalar var edge açılmıyor 8.0.1 i bekleyin yada hiç acele etmeyin 0.2 i bekleyin derim strese gerek yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: yasin.ankara
Yüklemeyin derim hocam bende 5s kurdum pişman oldum diyebilirim Wi-Fi kopma ve yavaşlama var safari bazen takılıyor şarj kalibrasyonu sıkıntılı ufak tefek takılmalar var edge açılmıyor 8.0.1 i bekleyin yada hiç acele etmeyin 0.2 i bekleyin derim strese gerek yok
aynen wifi sapıttı iyice. watsap desen mesaj 2 saatte gidiyor. kalibre sorunlu... bekleyin derim._____________________________ ODTÜ-Elektirik Elektronik----MSI B85M Gaming Anakart,MSI GTX 970 Gaming 4G,İntel Core i5 4590,Hyperx Savage 8GB DDR3 Ram,WD Blue 1TB HDD,Samsung 850 Evo 120GB SSD,Cooler Master Silencio 352 mATX Kasa,Cooler Master G650M 80 Bronze Modüler PSU -
Güncelledim şimdi de denetim Merkezi bildirim merkezi açılmıyor lütfen yardım edin nasıl yapıcam !!!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X