Şimdi Ara

*+ IPHONE 5s ve IOS 8 +*

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler çok konu var kafam çok karıştı şuan 7.1.1 yüklü ama ios 8 ide acayip güncellemek istiyorum sizce ne yapmalıyım 5s de çok sorun yok diye duydum ama genede bana net cevap verirmisiniz kalsın mı güncelliyeyim mi ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yüklemeyin derim hocam bende 5s kurdum pişman oldum diyebilirim Wi-Fi kopma ve yavaşlama var safari bazen takılıyor şarj kalibrasyonu sıkıntılı ufak tefek takılmalar var edge açılmıyor 8.0.1 i bekleyin yada hiç acele etmeyin 0.2 i bekleyin derim strese gerek yok

Orijinalden alıntı: yasin.ankara

Yüklemeyin derim hocam bende 5s kurdum pişman oldum diyebilirim Wi-Fi kopma ve yavaşlama var safari bazen takılıyor şarj kalibrasyonu sıkıntılı ufak tefek takılmalar var edge açılmıyor 8.0.1 i bekleyin yada hiç acele etmeyin 0.2 i bekleyin derim strese gerek yok

aynen wifi sapıttı iyice. watsap desen mesaj 2 saatte gidiyor. kalibre sorunlu... bekleyin derim.
    ODTÜ-Elektirik Elektronik----MSI B85M Gaming Anakart,MSI GTX 970 Gaming 4G,İntel Core i5 4590,Hyperx Savage 8GB DDR3 Ram,WD Blue 1TB HDD,Samsung 850 Evo 120GB SSD,Cooler Master Silencio 352 mATX Kasa,Cooler Master G650M 80 Bronze Modüler PSU
  • Güncelledim şimdi de denetim Merkezi bildirim merkezi açılmıyor lütfen yardım edin nasıl yapıcam !!!

Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.