Şimdi Ara

iPhone 5s touch id sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar s.a iphone 5s telefonumda touch id adam gibi çalışmıyor. kafasına göre okuyor parmagımı . iyice silmeden algılamıyor önerebileceğiniz çözüm yolu varmıdır? arkadaşımda var aynısı çat diye açılıyor

• Benzer sorun kuzenimin telefonunda vardı servise verdi telefonu değiştirdiler.
  • telefonu 2. el olarak almıştım garantisi varmı yok mu bilmiyorum yine de değiştirirler mi?
  • Parmağın çok yağlı veya touch id çok kirliyse okumuyor normal yani.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KocH38 kullanıcısına yanıt
    Yurt dışı işe garanti dışı cihaz olarak değerlendirilir.
    Eğer yapabilecekseniz eğer, cihazı sıfırlayın. iTunes üzerinden yeni imaj dosyası inecek ve sıfır sistem kurulacak.
    Ama bilmiyorsanız hiç girmeden bir servise götürün derim.

https://selfsolve.apple.com/agreementWarrantyDynamic.do

Buradan cihazın seri numarasını girip servis durumunu öğrenebilirsiniz.
    Seri numarayı öğrenmek için; Ayarlar>Genel>Hakkında>Seri Numarası

Kolay gelsin.
  •  iPhone 5s touch id sorunu

böyle yazıyor hocam
  • KocH38 kullanıcısına yanıt
    Ne yazık ki garanti süreniz bitmiş. Galiba yurt dışı cihazı. Hem sayfa ingilizceye dönmüş hemde cihazınız 2 senelik olamaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 5s İlginç Şarj sorunu
    11 yıl önce açıldı
    İphone 3G restore sorunu
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aynı sorun bende de oluşmaya başladı son zamanlarda. İlk başlarda tık demeden çalışıyordu. Bu aralar önce parmağı temizle sonra touch id temizlemekle uğraşıyorum. Ve acil işim olduğunda can sıkıcı bir durum olmaya başladı. Bir kaç yerde şöyle bir yazı okudum 'touch id den daha hızlı tepki almak için aynı parmağı bir kaç kez okutun. En çok kullandığım parmağımı üç ayrı profil diye okuttum ama nafile.
    Yaz geliyor elimiz terleyecek, telefon tozlanacak vs vs. Eğer böyle kalacaksa bu touch id hiç işime yaramaz şahsen. Sinir ediyor beni acil işim olduğu zamanlarda stres oluyorum o kadar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • eminönü yolu gözüktü galiba
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.