Şimdi Ara

iPhone 5S Renk Seçenekleri Hakkında (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
3.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Milk with Oreo

quote:

Orijinalden alıntı: dorukhan28

Gold renginin Dünya üzerinde bulunamadığını Amerika'nın Apple'ın merkezi olduğu halde stok konusunda inanılmaz sıkıntı yaşadığını hatırlatmak isterim. 3-4 ay sonraya anca bulunabilir kanımca.

Haklısınız ama yeni giriş yaptığı bir ülkede Gold'un stok problemi var şimdilik sadece 2 renk arasında seçim yapabilirsiniz gibi bir muamele yapacaklarını da düşünmüyorum. Amerika'da stok problemi yaşanmasının sebebini diğer ülkelere de eşit hak tanıyıp müşteri memnuniyeti icin bütün renkleri sunabilmek olduğunu bu yüzden stokları yeni giriş yapacagı ülkeler icin ayırdıklarını düşünüyorum.

Dedikleriniz çok mantıklı geldi doğrudur öyle olma ihtimali yüksek düşününce.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 2 Kasım'da iPhone 5S 16 GB "Silver" aldım. Bana bu konuda yardımcı olan herkese teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

2 Kasım'da iPhone 5S 16 GB "Silver" aldım. Bana bu konuda yardımcı olan herkese teşekkür ederim

Hocam ben de sizin gibi renkler arasında kaldım silver ve gri arasında. İlk başta gri istiyordum ama beyaz da gözüme hoş geliyor. Sizce beyaz mı almalıyım? beyaz hakkındaki yorumlarınızı yazarsanız sevinirim ayrıca bir kaç resim de fena olmaz açıkçası. kılıf olarka ne kullanıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sLenDr.21

quote:

2 Kasım'da iPhone 5S 16 GB "Silver" aldım. Bana bu konuda yardımcı olan herkese teşekkür ederim

Hocam ben de sizin gibi renkler arasında kaldım silver ve gri arasında. İlk başta gri istiyordum ama beyaz da gözüme hoş geliyor. Sizce beyaz mı almalıyım? beyaz hakkındaki yorumlarınızı yazarsanız sevinirim ayrıca bir kaç resim de fena olmaz açıkçası. kılıf olarka ne kullanıyorsunuz?

Bence Silver alın. Nedenlerine gelirsek Silver telefonu gerçekten çok şık gösteriyor ve iOS 7 ile mükemmel bir görsel uyuma sahip. Ayrıca bütün renklerde çizilme oluyor ama Silver çizilmeleri en az belli edecek bir yapıya sahip. Ben ilk iPhone'umu(4S) alırken hep beyaz istemiştim ama stoklarında kalmadığı ve beklemek istemediğim için siyah almıştım bu sefer farklı bir deneyim için Silver tercih ettim ve çok memnunum. Beyazın iPhone'u daha şık gösterdiğini düşünüyorum.
    Kılıf olarak Vatan'dan iPhone 5 için olan ama kamera kısmı geniş olduğu için 5S'le de bire bir uyumlu olan Belkin marka sert şeffaf mavi bir kılıf tercih ettim ama ilerde tamamen şeffaf ya da Speck marka veya Apple'ın kendi kılıflarını da düşünebilirim. Ekran koruyucu olarak da ilk ttec marka arkalı önlü iPhone 5 için olanlardan almıştım önü uyguladım ama arkada 5 ile flaş kısmı farklı olduğu için uyum sağlamadı ve kullanamadım. Daha sonra 5S için yine ttec marka arkalı önlü koruyucu buldum ön kısım 5 ile aynı olduğu için eski koruyucuyu değiştirmedim ama arka kısmı 5S için olanla değiştirdim. Ekran koruyucu olarak da bunu önerebilirim ama kesinlikle şeffaf alın mat olanlar retina ekranın bütün güzelliğini yok ediyor. Fotoğraf sonra ekleyebilirim. Umarım yardımcı olabilmişimdir başka sorunuz olursa burdan sorabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Milk with Oreo -- 10 Kasım 2013; 17:18:41 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sLenDr.21

quote:

Bence Silver alın. Nedenlerine gelirsek Silver telefonu gerçekten çok şık gösteriyor ve iOS 7 ile mükemmel bir görsel uyuma sahip. Ayrıca bütün renklerde çizilme oluyor ama Silver çizilmeleri en az belli edecek bir yapıya sahip. Ben ilk iPhone'umu(4S) alırken hep beyaz istemiştim ama stoklarında kalmadığı ve beklemek istemediğim için siyah almıştım bu sefer farklı bir deneyim için Silver tercih ettim ve çok memnunum. Beyazın iPhone'u daha şık gösterdiğini düşünüyorum.
    Kılıf olarak Vatan'dan iPhone 5 için olan ama kamera kısmı geniş olduğu için 5S'le de bire bir uyumlu olan Belkin marka sert şeffaf mavi bir kılıf tercih ettim ama ilerde tamamen şeffaf ya da Speck marka veya Apple'ın kendi kılıflarını da düşünebilirim. Ekran koruyucu olarak da ilk ttec marka arkalı önlü iPhone 5 için olanlardan almıştım önü uyguladım ama arkada 5 ile flaş kısmı farklı olduğu için uyum sağlamadı ve kullanamadım. Daha sonra 5S için yine ttec marka arkalı önlü koruyucu buldum ön kısım 5 ile aynı olduğu için eski koruyucuyu değiştirmedim ama arka kısmı 5S için olanla değiştirdim. Ekran koruyucu olarak da bunu önerebilirim ama kesinlikle şeffaf alın mat olanlar retina ekranın bütün güzelliğini yok ediyor. Fotoğraf sonra ekleyebilirim. Umarım yardımcı olabilmişimdir başka sorunuz olursa burdan sorabilirsiniz

Teşekkür ederim hocam uzay grisi daha çekici geliyor ama bi bakalım bu soyulmalar olmazsa gri almayı düşünüyorum. önerileriniz için teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.