Şimdi Ara

İphone 5S pil sorunum (ss li)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaslar deli gibi sarj gidiyor nedenini anlayamiyorum j b yok ios7.1.2 surumundeyim suan ama deli gibi sarj gidiyor lutfen yardim edin ne yapabilirim ss burda
     İphone 5S pil sorunum (ss li) İphone 5S pil sorunum (ss li)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• TownSportif kullanıcısına yanıt
    aynısı 2 gün öncesine kadar bende oluyordu 7.1.1 e düşürdüm şimdi paşa paşa kullanıyorum
  • Şimdi hocam önemli olan o 3 saat 15 dakikada ne yaptığınız. Yani 3 saat boyunca oyun oynandıysa veya film/dizi izlendiyse o süreyi fazla yadırgamamak lazım . Hücresel veri deli gibi sarj tüketen bir kısım elinizden geldiğince wi-fi kullanamaya özen gösterin.

Ha ama bu 3 saat boyunca oyun oynanmadıysa yada 3g kullanılmadıysa teknik servisle görüşmenizi tavsiye ederim onlar size gerekli bilgiyi vereceklerdir
  • O nasıl oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zig Zag -- 22 Temmuz 2014; 22:34:12 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kullanım oranı ekran açık kalma süresimi oluyor androidde bildiğimiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zig Zag

O nasıl oluyor

7.1.1 imzaları açık

• Hocam 7.1.1 geçin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    IPhone 6s batarya sorunu
    6 yıl önce açıldı
    İphone 5s İlginç Şarj sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Pc den restore yapip 7.1.2 ye direk yukselttim 7.1.1 e nasil gecebilirim

• Olgun Penguen kullanıcısına yanıt
    İsmime bakmadigin icin eksini verdim kucu kucu :) kuzen nabion yaw

• 7.1.1 geçemezsiniz, shsh kaydı almanız gerekiyordu. Detaylı bilgi için google amca
  • Hocam pek etki edermi bilmiyorum ama sanırım hattınız vodafone gerçekten şarjı neredeyse iki kat fazla sömürüyo şehir efsanesi değil bizzat test ettim imkan varsa diğer operatörlere geçiş yapınız derim

• 7.1.2 den sonra kullanım suresi 4-5 saate kadar düştü. bende bu gece itibarıyla 7.1.1 e geri donmus bulunuyorum. 7.1.1 de sarj sorunu bu kadar yoktu. normal kullanımda 7 saati gorebiliyorduk. ki bu sure kullanım icin yeterli.
  • 3 saatte şarj bitmiş ios 7 harbiden tırtmış

• quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

7.1.1 geçemezsiniz, shsh kaydı almanız gerekiyordu. Detaylı bilgi için google amca

shsh kaydına gerek yok zaten 4s ve üzeri cihazlarda shsh kaydı kullanılmıyor , şuanda iphonelar için 7.1.1 imzalar açık harici olarak indirip itunes üzerinden kurabilirsiniz .

cihazınıza uygun ipsw dosyasını seçip inderebilirsiniz :http://www.redmondpie.com/download-ios-7.1.1-ipsw-for-iphone-and-ipad-download-links/

• Hocam benim de şarjım 3.5-4 saat gittiği oluyor ama full 3g açık sesli face time yapıyorum böyle bir şey yaptıysanız bitmesi normal

• Zig Zag kullanıcısına yanıt
    ios 7.1.1 ipsw dosyasını indirip restore attım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.