Bildirim
İphone 5S pil sorunum (ss li)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
aynısı 2 gün öncesine kadar bende oluyordu 7.1.1 e düşürdüm şimdi paşa paşa kullanıyorum -
Şimdi hocam önemli olan o 3 saat 15 dakikada ne yaptığınız. Yani 3 saat boyunca oyun oynandıysa veya film/dizi izlendiyse o süreyi fazla yadırgamamak lazım . Hücresel veri deli gibi sarj tüketen bir kısım elinizden geldiğince wi-fi kullanamaya özen gösterin.
Ha ama bu 3 saat boyunca oyun oynanmadıysa yada 3g kullanılmadıysa teknik servisle görüşmenizi tavsiye ederim onlar size gerekli bilgiyi vereceklerdir -
O nasıl oluyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zig Zag -- 22 Temmuz 2014; 22:34:12 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu kullanım oranı ekran açık kalma süresimi oluyor androidde bildiğimiz? -
quote:
Orijinalden alıntı: Zig Zag
O nasıl oluyor
7.1.1 imzaları açık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam 7.1.1 geçin
Pc den restore yapip 7.1.2 ye direk yukselttim 7.1.1 e nasil gecebilirim
İsmime bakmadigin icin eksini verdim kucu kucu :) kuzen nabion yaw
7.1.1 geçemezsiniz, shsh kaydı almanız gerekiyordu. Detaylı bilgi için google amca -
Hocam pek etki edermi bilmiyorum ama sanırım hattınız vodafone gerçekten şarjı neredeyse iki kat fazla sömürüyo şehir efsanesi değil bizzat test ettim imkan varsa diğer operatörlere geçiş yapınız derim
7.1.2 den sonra kullanım suresi 4-5 saate kadar düştü. bende bu gece itibarıyla 7.1.1 e geri donmus bulunuyorum. 7.1.1 de sarj sorunu bu kadar yoktu. normal kullanımda 7 saati gorebiliyorduk. ki bu sure kullanım icin yeterli. -
3 saatte şarj bitmiş ios 7 harbiden tırtmış
quote:
Orijinalden alıntı: XanthiN
7.1.1 geçemezsiniz, shsh kaydı almanız gerekiyordu. Detaylı bilgi için google amca
shsh kaydına gerek yok zaten 4s ve üzeri cihazlarda shsh kaydı kullanılmıyor , şuanda iphonelar için 7.1.1 imzalar açık harici olarak indirip itunes üzerinden kurabilirsiniz .
cihazınıza uygun ipsw dosyasını seçip inderebilirsiniz :http://www.redmondpie.com/download-ios-7.1.1-ipsw-for-iphone-and-ipad-download-links/
-
Hocam benim de şarjım 3.5-4 saat gittiği oluyor ama full 3g açık sesli face time yapıyorum böyle bir şey yaptıysanız bitmesi normal
ios 7.1.1 ipsw dosyasını indirip restore attım
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- icloud mail şifremi unuttum
- telefon sessizde iken istediğiniz kişiler aradığında ses açılsın android
- iphone pil sağlığı garanti
- kas efekti
- iphone abonelik geçmişi silme
- en iyi işlemci sıralaması
- iphone"dan bilgisayara fotoğraf aktarma
- nfc özelliği nasıl açılır
- facetime windows
- telefona müzik indir ücretsiz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X