Şimdi Ara

iPhone 5S Pil Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
1
Favori
947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yaklaşık bir ay önce iphone 5s uzay girisi aldım.Son güncelemeden sonra telefon kafayı yedi.Gece 01:10 da tam 3 saat sonunda %100 doldurup şarjdan çıkartığım telefonum tüm herşey kapalı olmasına rağmen(konum, spotlight, oto yedekleme vs.) sabah 06:40 a geldiğim de %37 şarj kalmıştı ve hiç kullanmadan bu cihaz bu kadar şarjı nasıl yedi anlamadım.

Bu yeni güncelleme ile gelen bir sorun mu ? Yoksa benim telefonla mı alakalı? Önerisi olan arkadaş var mı bu sorunu nasıl çözebilirim.

iPhone 5S Pil Sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CevherDizayn -- 1 Mart 2014; 22:23:33 >

• Restore et cihazi sarji tamamen bitir sonra yuzde yuz sarj yap sonra kullan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün deneceğim umarım olumlu sonuç alırım. Çok teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu 3 saatte mi Full sarj ettiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuk777

Telefonu 3 saatte mi Full sarj ettiniz ?

Evet tam olarak 2 saat 46 dakika falan Batery doctor'a bakarak full olmasını bekledim. Önceden gayet hızlı şarj oluyordu ama son gücncelleme ile kafayı yedi telefon

• Durduk yere şarj yeme sorunu bende de var hocam bende sabah 8 de çıkarıyorum şarjdan işe geliyorum cebimde 1 saat sonra falan %86 falan oluyor bende anlamış değilim...

• sırf bu şarjın hızlı bitmesinden dolayı serviste 2 kez değişim oldu yani bu 3. 5s oldu 3 üde aynı problemler şarj wifide 3g de hep aynı sürat bitiyor.2,5dk bir %1 düşüyor.artık bende pes ettim hep servise vermekten.iphone 6 çıktığı gibi elden çıkartacağım başke çaresi yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    IPhone 6s batarya sorunu
    6 yıl önce açıldı
    İphone 5s İlginç Şarj sorunu
    11 yıl önce açıldı
    İPhone 5s Şarj Durumu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpino

sırf bu şarjın hızlı bitmesinden dolayı serviste 2 kez değişim oldu yani bu 3. 5s oldu 3 üde aynı problemler şarj wifide 3g de hep aynı sürat bitiyor.2,5dk bir %1 düşüyor.artık bende pes ettim hep servise vermekten.iphone 6 çıktığı gibi elden çıkartacağım başke çaresi yok.

Bende son güncellemeye kadar hiçbir sorun yoktu 2 gün rahatlıkla kullanıyordum.Ama son güncellemeden sonra sapıttı telefon şimdi restore ediyorum bakalım
  • Çoğu iPhone böyle hocam

• 7.0.5 Jailbreakli iphone5s'im var 7saate yakın hiç müzik dinlemeden aktif kullanımı var. Tabi 3g açmadan bunu sağlıyor. Siz maalesef şansız tarafsınız. Arkadaşın dediği gibi restore yap eğer olmazsa garantisi varsa garantiye vermenizi tavsiye ederim.

• Bataryanın %100 olmama sorunuda var %98de kalıyor bazen ama yazılımsal galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -hay@let- -- 28 Şubat 2014; 15:38:58 >
  • Şuan restore ediyorum.Umarım düzelir yoksa garantiye göndermekten başka bir çare kalmayacak :(
  • Garantiye verin, büyük ihtimalle değiştirirler. Ama yazılımla ilgiliyse 7.1'i beklemekten başka yapacak bişey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cabriolet1981 -- 28 Şubat 2014; 17:42:43 >
  • Restore ettim ama sonuç değişmedi :( Sanırım cihazı garantiye vereceğim

• quote:

Orijinalden alıntı: CevherDizayn

Restore ettim ama sonuç değişmedi :( Sanırım cihazı garantiye vereceğim

garantiniz genpa'ysa her verdiğinizde değişim yapıyorlar bende olduğu gibi ama gelenlerin hepsimi aynı sorunlu olur.5s'lerin tamamı problemli.apple bi yerlerde hata yaptı bu modelin üretiminde.5s iphone tarihinde en problemli cihaz oldu.bugüne kadar 3'ten başlayarak her sene yeni modelini aldım ve hiç birinde sorun yaşamadım taki 5s'e kadar:-(
  • quote:

quote:

Restore ettim ama sonuç değişmedi :( Sanırım cihazı garantiye vereceğim

garantiniz genpa'ysa her verdiğinizde değişim yapıyorlar bende olduğu gibi ama gelenlerin hepsimi aynı sorunlu olur.5s'lerin tamamı problemli.apple bi yerlerde hata yaptı bu modelin üretiminde.5s iphone tarihinde en problemli cihaz oldu.bugüne kadar 3'ten başlayarak her sene yeni modelini aldım ve hiç birinde sorun yaşamadım taki 5s'e kadar:-(

Soylediğiniz soğru ise çok şanalıyım herhalde. Gece yatmadan şarzdan çekiyorum cihazı sabah kalktıgımda 8-10 saat geçmiş oluyor, şarI hala %100 gösteriyor.

• quote:

sırf bu şarjın hızlı bitmesinden dolayı serviste 2 kez değişim oldu yani bu 3. 5s oldu 3 üde aynı problemler şarj wifide 3g de hep aynı sürat bitiyor.2,5dk bir %1 düşüyor.artık bende pes ettim hep servise vermekten.iphone 6 çıktığı gibi elden çıkartacağım başke çaresi yok.

Normal degil yanliz dusmesi 3g kapaliysa boyle sorun yasiyanlar mutlaka ugrassin normal degil bu

• quote:

Orijinalden alıntı: turkopol

quote:

Normal degil yanliz dusmesi 3g kapaliysa boyle sorun yasiyanlar mutlaka ugrassin normal degil bu

Valla normal mi değil mi bilmiyorum ama berbat bir şarj çilesi çekiyorum.Pazartesi olur olmaz servise vereceğim cihazı !

iPhone 5S Pil Sorunu

• quote:

quote:

quote:

Valla normal mi değil mi bilmiyorum ama berbat bir şarj çilesi çekiyorum.Pazartesi olur olmaz servise vereceğim cihazı !

iPhone 5S Pil Sorunu

Dostum hecmis olsun aynisi bizde olmustu sarj entegresinde problem kisa devre olmustu ins degisim yaparlar yoksa 350 civari masrafi var

• quote:

quote:

quote:

quote:

iPhone 5S Pil Sorunu

Dostum hecmis olsun aynisi bizde olmustu sarj entegresinde problem kisa devre olmustu ins degisim yaparlar yoksa 350 civari masrafi var

Umarım değişim olur cihaz daha bir ayını yeni doldurdu. Yılalrdır iphone kullanıyorum bir tek bu cihazda sorun çıktı şansıma :S

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.