Şimdi Ara

iPhone 5S Pil Sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkopol

Genpa veya kvk filansa halledersin👍

Apple store cihazı Genpaya versem bakarlar mı ? Appleyi aradım Başarı servis diye biryerin adresini verdiler.Ama sitelerinde Genpa da yetkili servis görünüyor.Kime versem daha garanti olur benim açımdan bilgin var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CevherDizayn

quote:

Apple store cihazı Genpaya versem bakarlar mı ? Appleyi aradım Başarı servis diye biryerin adresini verdiler.Ama sitelerinde Genpa da yetkili servis görünüyor.Kime versem daha garanti olur benim açımdan bilgin var mı ?

Basarida iyi ama genpaya versen daha iyi gibi yakinsa eger👍

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Basarida iyi ama genpaya versen daha iyi gibi yakinsa eger👍

Bende Genpaya versem daha iyi olur diye düşündüm. Kadıköy deki genpaya uğrayacağım yada kargoyla gönderirim.Çok teşekkür ederim hocam çok yardımcı oldunuz.

• quote:

Merhaba arkadaşlar yaklaşık bir ay önce iphone 5s uzay girisi aldım.Son güncelemeden sonra telefon kafayı yedi.Gece 01:10 da tam 3 saat sonunda %100 doldurup şarjdan çıkartığım telefonum tüm herşey kapalı olmasına rağmen(konum, spotlight, oto yedekleme vs.) sabah 06:40 a geldiğim de %37 şarj kalmıştı ve hiç kullanmadan bu cihaz bu kadar şarjı nasıl yedi anlamadım.

Bu yeni güncelleme ile gelen bir sorun mu ? Yoksa benim telefonla mı alakalı? Önerisi olan arkadaş var mı bu sorunu nasıl çözebilirim.

iPhone 5S Pil Sorunu

Aynı durumu bende yaşıyorum. Nisanda açılacak Apple Store bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: tekcaredrogba

quote:

Merhaba arkadaşlar yaklaşık bir ay önce iphone 5s uzay girisi aldım.Son güncelemeden sonra telefon kafayı yedi.Gece 01:10 da tam 3 saat sonunda %100 doldurup şarjdan çıkartığım telefonum tüm herşey kapalı olmasına rağmen(konum, spotlight, oto yedekleme vs.) sabah 06:40 a geldiğim de %37 şarj kalmıştı ve hiç kullanmadan bu cihaz bu kadar şarjı nasıl yedi anlamadım.

Bu yeni güncelleme ile gelen bir sorun mu ? Yoksa benim telefonla mı alakalı? Önerisi olan arkadaş var mı bu sorunu nasıl çözebilirim.

iPhone 5S Pil Sorunu

Aynı durumu bende yaşıyorum. Nisanda açılacak Apple Store bekliyorum.

Valla bir kaç gündür bu sorun var bende dayanılacak gibi değil telefondan soğudum resmen :S

• Telefonu bir kenara bırakıp bu hafta içi vodafonedan LG G2 yada 5c alıcam. Dayanamıyorum artık. Günde 4 kere şarja takıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.