Bildirim
iphone 5s mi? xperia Z1 mi

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bende ikisi arasında kaldım sonra kafam note 3'e kaydı öyle karma karışık durumdayım bende.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Hem Android hem ios kullananlar ios'un daha sorunsuz olduğundan bahsediyor. Bence ios'la yola devam..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
o kadar kaymam heralde ya samsung hiç düşünmüyorum hele note :d -
Kalemi falan işime yarar gibime geliyor sonuçta ben bir öğrenciyim telefonla bilgi alışverişi yapabiliyoruz arkadaşlarımla o yüzden öyle sanada önerdim note
Ben olsam 5s alirdim.
android kullanmadım ama en basiti kız arkadaşımın xperiasında mesaj yazmak bile çok zahmetli geldi -
samsung kadar cihazının değerini düşüren bir şirket yok arkadaş, note 3 çıktığında 2200 liraydı şimdi 1949 lira henüz 3 bile olmadı. -
Gayrimenkül almıyoruz değeri düşer mi düşmez mi takılmayın bunlara hem bir telefona 2000 lira veren insan onun değer kaybetmesinden korkmamalı.
O bizim salak distribütorlerimizden kaynaklanıyor daha çok -
Z1 bence güzel cihaz beyazını alıp kullandım ama ekranı özellikle kamerasını beğenmedim gece çekimleri grenli nesneler net degil ama kasa çok şık bu arada şu anda 5s kullanıyorum
Hocam android alirsin 6 ay sonra yenisi cikar 6 ay daha guncelleme gelir birdaha gelmez sonra androidin isletim sisteminden kaynakli telefonda kasmalar baslar ureticiler senede 2amiral gemi cikarirlar vs. Bence zaten ios cuymussun 5s al 6lari es gecip 7den devam edersin 4leri es gectigin gibi kafan rahat olur Ve appstore un kalitesine alistiktan sonra google play den nefret edersin
Bende olsam 5s alırdım zaten aldımda :D bidaha olsa yine 5s alırım yani :D -
note3 al birazda androidin tadını çıkar
Z1diyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
5s tabikide isterlerse 10 çekirdek koysunlar Apple bu işi biliyor
5s .
iphone dan şaşma derim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X