Bildirim
iPhone 5S mi Note 3 mü ? (KARARSIZ KALDIM)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
Giriş
-
İpad mini 2 almanı tavsiye ederim o zaman, hem ipad air özelliklerinde hemde taşınması daha pratik birşey
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Dokuz Eylül Üniversitesi- Makina Mühendisliği -
Air daha güzel geldi
_____________________________ -
5 veya 5S de olabilir ama onlar Note 3 den de pahalı .
bu benim ilk ios cihazım olucak.
mini düşünüyodum oda benchmark testlerinde ipad 1 le yarışıyor
Cevap yokmu ? _____________________________ -
up _____________________________ -
Arkadaşım bahsettiğin cihazların biri telefon diğeri tablet. Tam olarak ihtiyaçlarını yazarsan fikir verebiliriz.
Şuan kullandığın telefon nedir?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
birinin telefon birinin tablet olduğunun farkındayım ,
aslında iphone 5s istiyorum ama ekranı küçük olduğu için air e yöneldim
hem air hem telefon 3000 i geçiyor.
iphone 5 veya 5s iyimidir ekran büyüklüğü açısından ve en ucuz nerede bulabilirim ?_____________________________ -
Biri telefon biri tablet yani soru bana pek mantıklı gelmedi..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ GOLF 6 / 1.4 TSI 122HP HIGHLINE / DERİN SİYAH
IPHONE 6S 64GB UZAY GRİSİ / THE NEW IPAD 16 GB WIFI
HP PAVILION DV6 BEATS AUDIO -
komik ama t11
ya tamam air hiç yazmadım air i görmeyin ben 5 veya 5s veya note 3 arasında kaldım.
garageband da bi sorun çıkarmı 5 , 5s küçük gibi geldi bana ?_____________________________ -
Kullandığınız zaman farkedeceksiniz telefon ile tablet çok farklı seçenekler sunan ürünlerdir. Eğer telefon ihtiyacınız yoksa ipad air tavsiye ederim. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: berk1937
komik ama t11
Hocam o zaman ikisi arasında bir seçim yapılacaksa Note 3 al bence.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
neyse note 3 alıyim ileride belki ipad + irig alırım artık garageband hevesi ertelensin biraz
tnx
iPhone 5S nasıl sizde var galiba _____________________________ -
iPhone 5 mi 5S mi Note 3 mü desem ? _____________________________ -
5s > 5 > xperia z > lg g2 > note 3 diyeyim hocam işiniz kolaylaşsın. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: berk1937
iPhone 5 mi 5S mi Note 3 mü desem ?
Aslında şöyle bir şey de yapabilirsin. Forumda yurtdışı sıfır 32 GB Nexus 5 getirecek olanlar var ve fiyatı 1200₺. ( Pasaport kaydıyla birlikte 1315₺'e geliyor) Bunun yanında bir de Apple Online Store'dan 1000₺'e iPad Mini 16 GB Wifi alırsan çok güzel bir ikili yapmış olursun. Hem telefon ve tablet ihtiyacını en iyi cihazlarla karşılamış olursun hem de ikisini neredeyse bir Note 3 fiyatına almış olursun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
nasıl yani 5s mi alıyim diyosun note 3 iyi değilmidir ?
5s hakkında kötü eleştiriler var, stabile değilmiş batarya çabuk tükeniyomuş_____________________________
Benzer içerikler
- imei numarasından yer tespiti programı
- imap.gmail.com posta sunucusu yanıt vermiyor iphone
- iphone yanlış şifre süreleri
- whatsapp gruptan çıkmadan grubu silme
- severance hangi platformda
- iphone 17 titanyum mu
- iphone 16 pro max lansman rengi
- en çok satan iphone modeli
- ios 26 iptal etme
- iphone 17 şarj girişi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler