Şimdi Ara

Iphone 5s Kilit Ekranı Turkcell Anketi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Haftasonu tim merkezinden turkcell'e numara taşıma talebinde bulundum.Bu sabah geçiş yapıldı. yaklaşık 2-3 saat sonra telefon kilitliyken, kilit ekranına bir anket geldi. turkcell tim merkezi ile ilgili müşteri memnuniyeti anketi. 3-4 soru ve görüş bildirimi olan bir anket. bir uygulama filan değil, tamamen kilit ekranı üzerinde gerçekleşen bir şey. böyle bir durumla karşılaşan oldu mu acaba?



  • WilliamBillMunny kullanıcısına yanıt
    Evet Arkadaşım dün ben de böyle bir şey le karşılaştım fakat benim ki biraz farklı ben tim'e sim kartımı değiştirmeye gitmiştim.
    64 kb lık kesme nano sim kartımı değiştirmek için tim'e gittim ellerinde 128 kb lık nano sim yoktu stoklarına baktıklarında ellerinde sadece 512 kb lık sim
    olduğunu istediğim taktirde verebileceklerini söyleyince bende aldım cihazıma taktım taktık dan sonra 15-20 dk sonra belirtmiş olduğunuz anket bana da geldi.
    Saygılar...
  • SIM kartları hafıza kartı olarak kullanacağımız günler de gelecek bu gidişle, 512KB SIM kartı ne ya. SIM'i yedek olarak numara tutmam harici rehber olarak kullanmam ama boyutlar arttıkça içine başka bir şeyler de koyuyorlar gibime geliyor. Koyacaksan koy birkaç GB bari de düzgün bir işe yarasın.
  • Mobil anket...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sis651

    SIM kartları hafıza kartı olarak kullanacağımız günler de gelecek bu gidişle, 512KB SIM kartı ne ya. SIM'i yedek olarak numara tutmam harici rehber olarak kullanmam ama boyutlar arttıkça içine başka bir şeyler de koyuyorlar gibime geliyor. Koyacaksan koy birkaç GB bari de düzgün bir işe yarasın.

    dostum 512KB'lık simkartlar da hafıza olarak bir farklılık yok. yine 250 numara, 35 sms kaydedilebiliyor. Bu kartın özelliği Temassız işlem ve mobil imzanın aynı anda sunulması.
  • Hımm, anladım öyleyse.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.