Şimdi Ara

iphone 5s kasa yamuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • telefonu yaklaşık 2 hafta önce golddan aldım bugün merdivenlerden inerken ayagım kaydı düştüm telefonda cebimdeydi telefonun kasasının alt tarafında içe dogru bi çökme ve yamulma var ekran biraz dışarı atmış fakat telefonda sıkıntı yok ekran falan saglam tek sorun kasa acaba ne yapabilirim ?
    telefonu alırken kasko yaptırmadım ve aldıktan bi kaç gün sonra telefonu golda götürüp degiştirdim kilit tuşu sallanıyodu yani bu 2.telefon acaba 3.defa degişim yaparlarmı yoksa kullanıcı hatası diyip geçerlermi ?
    ve kasayı degiştirmeye kalksam ne kadara patlar acaba?

• -ScarFace - kullanıcısına yanıt
    Kullanıcı hatası hocam,keşke kasko yaptırsaydınız :( Daha telefon yeni satılmaya başlandığı için kasa fiyatları nedir açıkçası bir bilgim yok ama siz yine de gold'a bir uğrayın derim.
  • Allah belasını versin gold'un yapmayın su firmadan alışveriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaçak Yolcu

Allah belasını versin gold'un yapmayın su firmadan alışveriş

neden ki hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -ScarFace

quote:

neden ki hocam ?

Zamanında iPhone 4 almıştım 200 lirayada kasko yaptırmıştım adam satarken kaskoyu kırılmaya suya hırsızlığa karşı garanti, kaskoyu yaptir telefonu mağazanın önünde at parçala sana sıfır telefon veririm dedi bende yaptırdım. Sonra telefonu Ankara da caldirdim polis kaydı vs vs hepsi vardı adamlar kasko bunu ödemez dedi neymiş evden calinacakmis :)) satarken böyle birşey dememişlerdi.
    Dava actım bana satan kısının işine gold son verdi ve yeni telefon verdiler. Özet geçtim baya şey yaşandı

• quote:

quote:

quote:

neden ki hocam ?

Zamanında iPhone 4 almıştım 200 lirayada kasko yaptırmıştım adam satarken kaskoyu kırılmaya suya hırsızlığa karşı garanti, kaskoyu yaptir telefonu mağazanın önünde at parçala sana sıfır telefon veririm dedi bende yaptırdım. Sonra telefonu Ankara da caldirdim polis kaydı vs vs hepsi vardı adamlar kasko bunu ödemez dedi neymiş evden calinacakmis :)) satarken böyle birşey dememişlerdi.
    Dava actım bana satan kısının işine gold son verdi ve yeni telefon verdiler. Özet geçtim baya şey yaşandı

anladım peki ben gitsem şimdi 2.sefer degişim yaparlarmı yoksa teknik servisemi yollarlar?

• quote:

quote:

quote:

quote:

neden ki hocam ?

anladım peki ben gitsem şimdi 2.sefer degişim yaparlarmı yoksa teknik servisemi yollarlar?

Hasar yoksa aldığımda böyleydi dersin tabi vicdanına kalmış birşey

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 6 YAMULDU
    10 yıl önce açıldı
    iphone 5s anakart
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sadece kasada içeri çökme var çok az ve telefona yandan bakıldıgında hafif yamulma var
  • Üzülme ama o artık koca bir ÇÖP

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • az önce goldu aradım direk kasko varmı diye sordular yaptırmadım dedim getirin teknik servise falan veririz en geç 20 gün içinde elinize ulaşır dediler yarın götürücem bakalım
  • Bence telefonun heryerini kaplayan bir kılıf ile devam edin.arkasında bir göçük varsa boşverin,ancak köşelerinde ezilme varsa servise verin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.