Şimdi Ara

Iphone 5s Kaç yıl oyunlarda hızlı kalır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamun aleykum arkadaşlar o kadar süredir karar vermeye çalışıyorum ve artık alacağım ki sorduğum ve kazandığım bilgilere göre, androidler oyunlarda belli bir zaman sonra kasmaya başlıyor ve gerçektende kasacak gibi hissettiriyor. ve Ben bu yuzden ip5s almaya karar verdim, sizce almalımıyım ? hangi ios sürümü en iyi batarya hız vs. Teşekkürler cevaplarınızı beklıyorum....

• edice1 E kullanıcısına yanıt
    Bugüne kadar almayarak geç bile kalmışsın :) iPhone 5S çok rahat seni 2 sene idare eder :) En iyi sürüm diye birşey yoktur. Kişiden kişiye değişir. iOS6'nın tasarımı iOS7'nin hızı beni cezbeden noktaları. Batarya konusunda da hemen hemen aynı bütün iOS sürümleri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustz1453

Bugüne kadar almayarak geç bile kalmışsın :) iPhone 5S çok rahat seni 2 sene idare eder :) En iyi sürüm diye birşey yoktur. Kişiden kişiye değişir. iOS6'nın tasarımı iOS7'nin hızı beni cezbeden noktaları. Batarya konusunda da hemen hemen aynı bütün iOS sürümleri.

EywAllah kardeşim :) 2,5 yıl sonra 1 bilemedim 2 yılda medıum'da oynarım daha sonra iphone 8 yaşar isek :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: edice1

quote:

Orijinalden alıntı: mustz1453

EywAllah kardeşim :) 2,5 yıl sonra 1 bilemedim 2 yılda medıum'da oynarım daha sonra iphone 8 yaşar isek :))

ne medium'i ? Mobile video game'ler de pc'de oldugu gibi graphic settings ayari yoktur. Sadece performansi fark eder. 2,3 sene oyunlari oynatir ama yeni oyunlar ciktikca performansi ayni olmayabillir

İphone 5s'te ipad air'da kullanılan işlemci var fakat ekran çözünürlüğü çok daha düşük . Buna dayanarak en az 3 sene diyorum .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5s alma! 6'yı bekle!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 yılı var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    IPHONE 9 Ne Zaman Çıkacak?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mustz1453 kullanıcısına yanıt
    Aynen iki sene rahat kullanirsin cihazi. Ama bu kadar beklrmisken 6yi bekle derim sunun surasinda 2 ay gibi bir sure var.

• Pardon unuttum iostaki graphics olayını, eylulden berı beklıyorum arkadaşlar ki şuanki kullandığım telefon chat335 5s yada 6 farkı anlayacağımı sanmıyorum :) 5s yeterli sanırım
  • iphone4 asphalt8 i yağ gibi oynatıyor mu?

yada nebileyim diğer oyunlar nasıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: celaldk

İphone 5s'te ipad air'da kullanılan işlemci var fakat ekran çözünürlüğü çok daha düşük . Buna dayanarak en az 3 sene diyorum .

Eğer yanlış biliyorsam cahilliğime ver fakat ekran kartı değilmidir çözünürlük olayında performansa etki eden ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Bence 6 yı görmeden karar verme zira oyunlar ile ilgili bir beklentin varsa ekranı büyümüş guncel cihaz hem daha uzun süre hem de daha keyifli bir şekilde beklentilerine cevap verir,5s alırsan 2 yıl rahat kullanirsin sonrasında küçük boyutlu daha az grafik li(Fruit ninja gibi ) oyunları oynarsın ancak keyif alarak çünkü ekran yetmiyor ve ister istemez cihaz zamanının gerisinde kalıyor(sürüm yukseltmeleri,grafik işlemcinin yetersiz kalmaya başlaması gibi sebeplerden ötürü)

• Ben en az 3 sene derim. 2 senedir 4S kullanıyorum ve hala 1.5 GB'lık oyunları takılmadan oynayabiliyorum.

• Al

• Al bence.hem 64 bit işlemci.En az 3 sene
  • 3
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.