Şimdi Ara

iphone 5S jailbreak sıkıntı olur mu yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler 7.0.4 iphone 5s jailbreak yapıcam şimdi sıkıntı olur mu telefonun modeli önemli yardımcı olursanız çok sevinirim.bide şu klavyede sağa sola kaydırılarak harflerin arasına gidilen bi tweak vardı hatırlayan onu da yazarsa şimdiden sevinirim çok teşekkürlerr

• bahsettiğiniz tweakin adı swipe selection. Ayrıca beklemenizi tavsiye ederim mobile substrate henüz iphone 5s'in arm64 işlemcisiyle uyumlu olmadığından tweak yükleyemezsiniz
  • şuan yüklediğim zaman jb'den hangi konuda yararlanabilirim sadece bi bilgin var mı acaba.
  • enesakkaya44 E kullanıcısına yanıt
    Şuan ben jb yaptım fakat kullandığım tweaklerde çalışan yok acele etme hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • omer_Faruk. kullanıcısına yanıt
    eyvallah kardeşim gene de dayanamıyorum yapıcam kalsın belki güncelleme falan gelir.ileride 5s'e uyarlanması cydia'nın içindeki güncellemelerle olur herhalde değil mi ? ayrıeten biz tekrar kurmayız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enesakkaya44

eyvallah kardeşim gene de dayanamıyorum yapıcam kalsın belki güncelleme falan gelir.ileride 5s'e uyarlanması cydia'nın içindeki güncellemelerle olur herhalde değil mi ? ayrıeten biz tekrar kurmayız.

Yapıyorsan yap hocam sorun yok 1 haftaya herşey yoluna girer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • omer_Faruk. kullanıcısına yanıt
    tekrar çok sağol
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.