Şimdi Ara

İPHONE 5S İOS7 - İOS 8.3 - İOS 8.4.1 HANGİSİNİ ALMALIYIM ACİL YARDIM ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • S.a arkadaslar iyi günler., Çok acil yardımınıza ihtiyacım var . 2.el iphone 5s alıcaktım ama kafama takılan sorular var. İos 7 versiyonunu arıyordum ama bi türlü bulamadım. İos 8.3 ve ios 8.4.1 buldum 2.el . Bu versiyonlar arasından hangisini tercih etmeliyim ? ios 8 ile ios 7 arasında stabilite farkı cok varmı . Benım için stabiite hız önemli. Bu yönde yardımlarınızı acil bekliyorum değerli arkadaslar .

• kacak363 K kullanıcısına yanıt
    son sürümü al o iyiydi 5s de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lionel1

quote:

Orijinalden alynty: lionel1

yani ios 8.4.1 diyorsunuz dimi hocam
  • ios 6 bulmaya bak :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ios 8.3 batarya performansı olarak iyi, güncel olarak da, ios 7'den daha çok desteği var.
    İkinci el iPhone satın almadan evvel, battery life yükleyip batarya durumuna da bakın.
    Telefon kasa değişmiş mi ona dikkat edin. Seria no'ya bakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 5 Haziran 2016; 22:00:37 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frux

ios 8.3 batarya performansı olarak iyi, güncel olarak da, ios 7'den daha çok desteği var.
    İkinci el iPhone satın almadan evvel, battery life yükleyip batarya durumuna da bakın.

Dediklerinizi dikkate alıcam hocam. Benim aklımın bi ucunda hala ios 7 bulabılrmıyım düşüncesi var :) ios 7 ile ios 8.3 arasında hız farkı nasıl hocam ?
  • Hocam ios 7 kullanıyorum. Satmayı düşünmüyorum, yoksa aklımdasınız, size veririm cihazı.

8.4.1 daha iyi, en son sürüm olması daha iyi. Yazılım daha da oturuyor. Ama 8.3 için de jailbreak seçeneği mevcut. Ilgileniyorsanız 8.3 iyi, ama aksi takdirde en stabil sürüm olan 8.4.1 de iyi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 8.4.1 alma 9.3.2 yuklu cihazla 8.4.1 yuklu 2 cihazi karsilastirdim bizzat soyluyorum hicbir fark yok , isin icine uygulama destegi night shift , vodafone 4g baglanamama vs gibi etkiler de girince 9.3.2 daha mantikli duruyor o yuzden jailb destekli 8.3 ya da ios 7 li cihaz almani oneririm

• quote:

ios 8.3 batarya performansı olarak iyi, güncel olarak da, ios 7'den daha çok desteği var.

Hocam battery life güvenilir mi ?

• Çok kararsız kaldım biriniz 8.3 birinizde 8.4.1 dedi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kacak363 -- 5 Haziran 2016; 23:07:55 >
  • Benim için sadece hız ve stabilite önemli baska birşeyle işim olmaz o yuzden hız hangisinin daha iyiyse onu alıcam yorumlarınızı beklıyorum hala kafam karısık değerli arkadaslar.
  • iOS 8'de arama cevaplamanın geç açılması, internette video izlerken önbelleğe almama gibi kronik sorunlar var. Bunlar iOS 7 veya 9'da yok. Bulabilirsen 7 yüklü al ama 8 yüklü alma bence, her ne kadar akıcı olsa da bu sorunlar soğutmuştu beni zamanında çok. Hız olarak 9'dan pek farkı yok 8'in, ama en hızlı ve akıcı 7'de çalışır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busterr -- 5 Haziran 2016; 23:43:37 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uygulama desteği önemli değil diyorsunuz anladığım kadarıyla. Ios 7 den şimdiye kadar bütün sürümleri denemiş biri olarak eğer sadece stabilite ve hız diyorsanız kesinlikle ios 7. Diğer arkadaşlar uygulama desteği batarya durumu vs karşılaştırmış. Ama sizin istediğiniz o değilse dediğim gibi 7 candır. 5s in en iyi sürümü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEAME

Uygulama desteği önemli değil diyorsunuz anladığım kadarıyla. Ios 7 den şimdiye kadar bütün sürümleri denemiş biri olarak eğer sadece stabilite ve hız diyorsanız kesinlikle ios 7. Diğer arkadaşlar uygulama desteği batarya durumu vs karşılaştırmış. Ama sizin istediğiniz o değilse dediğim gibi 7 candır. 5s in en iyi sürümü

Aynen Uygulama destegi oneml degil sosyal medya programlari yeter bana ztn ios 7 de desteklior. O zaman biraz daha ios 7 i aramaya dwvam edim belki bulurum.

• quote:

Uygulama desteği önemli değil diyorsunuz anladığım kadarıyla. Ios 7 den şimdiye kadar bütün sürümleri denemiş biri olarak eğer sadece stabilite ve hız diyorsanız kesinlikle ios 7. Diğer arkadaşlar uygulama desteği batarya durumu vs karşılaştırmış. Ama sizin istediğiniz o değilse dediğim gibi 7 candır. 5s in en iyi sürümü

Hocam bir ara ios 7. 0.4 surumunu bulmustum ama benim istedigim ios 7.1.2 veya 7.1.1 di. Keske alsamiydim. Bazi arkadaslad ios 7. 1.2 7.1.1 cok daha hizli diyolardi o yuzden vazgecmistim ne kdr dogru dediler bilmiyorum. Bu sefee yine karsima cikarsa almalimiyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kacak363 -- 6 Haziran 2016; 3:11:34 >
  • En temizini alıp 9.3.2 ye güncelle bitsin ;)
  • kacak363 K kullanıcısına yanıt
    Ios 7 diyince benim aklıma direk 7.1.2 geldi hocam kusura bakmayın :) genelde 7 sürümünü kullananlar 7.1.2 ye guncelleyip bıraktı çünkü. 7.0 sürümü de hızlı ama ben 8.3 ü tercih ederim yani. Benim sıralamam 7.1.2 > 8.3 > 8.4 şeklinde onun dışındaki ara sürümlere pek bakmayın bence. 9.2.1 daha iyi çünkü

• quote:

Ios 7 diyince benim aklıma direk 7.1.2 geldi hocam kusura bakmayın :) genelde 7 sürümünü kullananlar 7.1.2 ye guncelleyip bıraktı çünkü. 7.0 sürümü de hızlı ama ben 8.3 ü tercih ederim yani. Benim sıralamam 7.1.2 > 8.3 > 8.4 şeklinde onun dışındaki ara sürümlere pek bakmayın bence. 9.2.1 daha iyi çünkü

Hocam İos 8.1.3 versiyon nasıl ? bir kişi satıyorda bu versiyon diğerlerine göre nasıl acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmtayd

quote:

Hocam battery life güvenilir mi ?

Battery Life doğru sonuç veriyor..

• Sıfır cihazların sürümü ios 7 çıkıyor
    Aklında olsun

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.