Şimdi Ara

İphone 5s İlk Kullanım Ve Teslimat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1-Beyler Apple Storeden dün akşam sipariş ettim 21 teslimat yazıyor fakat cumartesi-pazar gelme ihtimali var mı ?

2- İphone5s geldiğinde telefon biraz şarjlı mı gelecek ilk bittiğinde kaç saat şarja takmam lazım.

3-Pahalı olmayan güzel kitap şeklinde kılıf da önerirseniz sevinirim birde mat jelatin hangi marka alayım yazarsanız sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: ÜyeyeHakaret

1-Beyler Apple Storeden dün akşam sipariş ettim 21 teslimat yazıyor fakat cumartesi-pazar gelme ihtimali var mı ?

2- İphone5s geldiğinde telefon biraz şarjlı mı gelecek ilk bittiğinde kaç saat şarja takmam lazım.

3-Pahalı olmayan güzel kitap şeklinde kılıf da önerirseniz sevinirim birde mat jelatin hangi marka alayım yazarsanız sevinirim

Kusura bakma ama kitap şeklinde kılıflar bana yaşlı işi geliyor. Bir telefon neden öyle birşeyin içine sokulur anlaşım değilim. Cebine sadece teli koyarsın olur biter. Bittiği zaman şarja tak, %100 olduktan sonra 1 saat daha kalsın şarjda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

quote:

Orijinalden alıntı: ÜyeyeHakaret

1-Beyler Apple Storeden dün akşam sipariş ettim 21 teslimat yazıyor fakat cumartesi-pazar gelme ihtimali var mı ?

Kusura bakma ama kitap şeklinde kılıflar bana yaşlı işi geliyor. Bir telefon neden öyle birşeyin içine sokulur anlaşım değilim. Cebine sadece teli koyarsın olur biter. Bittiği zaman şarja tak, %100 olduktan sonra 1 saat daha kalsın şarjda.

James Franco ben öyle hoşlanıyorum :) olmadı başka bir kılıf alırız. Önemli olan şarj meselesi ne diyor yetkililr kaç saat kalsın 1 saat olur mu öyle. Biri diyor eskidendi o şimdikilerde direk tak kullan diye biri diyor 8 saat şarja tak

• upup
  • Orta dolulukta gelir şarjınız, isterseniz anında şarja takın isterseniz daha sonra takın. %100 olunca çıkartırsınız, o eskidendi şarja takıp 12-13 saat beklemek.

Ben kılıf olarak celluar line'ın arka ve önü kaplayan dikeylemesine açılan deri kılıflarını kullanıyorum, çok sağlam ve 2 yıldır zerre eskime sökülme kopma olmadı, bunu tavsiye ederim.

İyi günlerde kullanın...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.