Şimdi Ara

Iphone 5s ile Iphone 6 arasında tek fark ekran

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben şuana kadar bekledim,iphone 6 çıksın alayım diye ama 5s almaya karar verdim.Ki 2500 lirayı gözden çıkarmıştım.Nedenleri ;

• Tasarım android tasarımına dönmüş,apple kimliğinden çok uzak
    • Apple her sene ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyor bu sene de ekran büyüttüler diğer her şey aynı
    • Batarya konusunda pek güvenmeyin,ekran büyüdü batarya yine sorun olacak.
    • iphone 5s'in tasarımı daha şık,ben burdayım diyor adeta.

Bunlar benim yorumlarım.Siz ne düşünüyorsunuz? O paraya iphone 6 değmez bence.Ayrıca 6 çıktığında çok hatalar çıkacak telefonda alınacaksa da 1 sene daha bekleyin 6s alın.

• Katılıyorum size

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizinle aynı fikirdeyim.
  • Android tasarimina donmus ne demekki hicbir androidli telefona benzetemedim ben bu modeli.Ayrica daha buyuk ekran herseyden onde geliyor bana gore 4.0 ekran kucuk.Kismen daha iyi pil daha buyuk ekran daha iyi kamera daha iyi islemci var.
    6 cikmisken 5s almak kadar sacma birsey yok bana gore.

• Benim takildigim nokta kamera çıkıntısı.
    O kadar yorum okuyorum, kimse de sikayet etmemis.
    Zamanla kamera camı yere temas etmekten cizilecek ve kamera kullanilmaz hale gelecek gibi geliyor bana.

1,5 senedir 5 kullaniyorum, 6 yi kesin alirim diyordum ama bu nokta biraz midemi bulandirdi.

• W.Amadeus kullanıcısına yanıt
    Cikinti olmasa tabikide daha guzel olurdu ama cok sorun olucagini sanmiyorum kiliflar bu cikintiyi sifirlayabilir kilifsiz kullanan arkadaslar icinde zaten apple ozellikle belirtmis safir kamera lensi diye kolay kolay sikinti cikaricigaini sanmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: bLind

Android tasarimina donmus ne demekki hicbir androidli telefona benzetemedim ben bu modeli.Ayrica daha buyuk ekran herseyden onde geliyor bana gore 4.0 ekran kucuk.Kismen daha iyi pil daha buyuk ekran daha iyi kamera daha iyi islemci var.
    6 cikmisken 5s almak kadar sacma birsey yok bana gore.

iOS 8 çıktığında 2 telefon arasında sadece bir ekran farkı olduğunu anlayacaksınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Puura P kullanıcısına yanıt
    Aldin kullandinda yorum yapiyorsun biz en azindan teknik verilere gore konusuyoruz.İos8 de belki gozle gorulur hiz farki olmasada ilerleyen ios surumlerinde fark mutlak hissedilmeye baslanir.

• Tasarım olarak 3GS havası verip ekranı büyütmüşler.5S sahibi olarak şu dakikadan sonra İphone benim için bitmiştir.Artık işi iyice çorba ettiler.Zaten tablet satıyorsun niye 6 Plus çıkarıyorsun?Böyle bir strateji uygulayacaktın 5C'yi neden çıkarttın?Bu kadar kısa sürede neden model yeniliyorsun?
  • tasarım nokia 925 ten alınmış

• quote:

Orijinalden alıntı: bLind

Aldin kullandinda yorum yapiyorsun biz en azindan teknik verilere gore konusuyoruz.İos8 de belki gozle gorulur hiz farki olmasada ilerleyen ios surumlerinde fark mutlak hissedilmeye baslanir.

Teknik verilere göre analiz yaptım zaten,hemen oo 1 gb süper kesin çok hızlı derseniz gerizekalılık olur.Ki zaten 5s ve 5'le ramleri aynı.

5S ve 6 arasında hiçbir fark olmayacak,ekran dışında.Ama plus için aynı şeyi söyleyemem.Plus fark yaratır.
  • 2010 yılında iPhone 4 satın aldım. 2011 yılından beri de Apple etkinliklerini takip ederim. Aşağıda yazdıklarım 3 yıllık izlenimlerimdir, her sene en ufak bir sapma olmadan böyle olmuştur.

1) Etkinlik öncesi: Beklentiler inanılmaz büyük olur. Doğru sızıntıların yanında inanılmaz büyük bir bilgi kirliliği olması nedeniyle saçma sapan şeyler (Mutfakta aşçı, sokakta hanımefendi, yatakta ise, anladın işte...) bekler DH ahalisi. 4S çıkmadan öncesini hatırlıyorum, azımsanamayacak sayıda insan elindeki 4'ü satmıştı çünkü 4S değil, 5 bekliyorlardı. Bunun gibi pek çok insan ciddi hayal kırıklıkları yaşar.

2) Etkinlik sırası ve hemen sonrası: Standart tepkilerden bir buket yazmakla başlıyorum: Apple bitmiş, iPhone bitmiş, hiç yenilik yapmıyorlar, 4 ve 4S arasında fark yok, 4S ve 5 arasında ekrandan başka fark yok, 5 satılıp 5S hayatta alınmaz, iPhone benim için bitmiştir, bu telefona bu parayı veren enayi vs. Bu liste çok uzar.

3) Telefon satışa sunulduktan sonra: İmkanı olan ve iPhone ile tanışıklığı olan DH ahalisi hemen yeni modele geçer.

Bu süreç 3 seferdir böyle oluyor, bu sefer de böyle olacak.

Şimdi soruna geleyim: 5S ve 6 arasında ekran dışında fark yok diyorsun. Yok öyle bir şey. Apple yılda 1 kere telefon çıkarıyor, yeni modelle de eskisi arasında daima fark edilir bir hız farkı oluyor. 5S satılıp 6 alınır mı, bence alınmaz. Ama neden alınmaz dersen, ben hala 4 kullanıyorum ve benim lügatımda bir elektronik eşya ömrünü tamamlamadan yenisi alınmaz, yazıktır günahtır. Elimdeki telefon ekonomik ömrünü tamamladığı zaman ben de gidip bakacağım piyasadaki en yeni iPhone modeline, hoşuma giderse onu alacağım ve yine ekonomik ömrünü tamamlayana kadar kullanacağım. Ama emin ol, iki cihaz arasında sadece ekran farkı olmayacak. Fark edilir bir hız farkı da kendini gösterecek farklar arasında. Diğer argümanlarına yorum yapmıyorum, tasarım görecelidir, zevk meselesi. Bataryayı ben de merak ediyorum ama saha raporları gelmeden bir şey söylemek doğru değil.

Sonuç olarak, iki cihaz arasında ekrandan başka fark yok yorumun doğru değil. Apple'ı 4 yıldır takip ediyorum, iPhone'da özellikler evet yavaş yavaş artıyor, Samsung gibi yeni cihazla birlikte milyonlarca yenilik dökülmüyor tüketicinin önüne. Cihazlar bir gelsin, bakarız arada ne farklar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polemik -- 10 Eylül 2014; 16:47:20 >

• Kimin fake hesabısın kardeş?

Yeni bir android fanı konusuna hoş geldiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mic

Kimin fake hesabısın kardeş?

Android fanı olsam android alır bu zamana kadar beklemezdim.Ama o beyin o kafa da durduğu sürece sen anlamazsın bunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mic

Kimin fake hesabısın kardeş?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Puura

Ben şuana kadar bekledim,iphone 6 çıksın alayım diye ama 5s almaya karar verdim.Ki 2500 lirayı gözden çıkarmıştım.Nedenleri ;

• Tasarım android tasarımına dönmüş,apple kimliğinden çok uzak
    • Apple her sene ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyor bu sene de ekran büyüttüler diğer her şey aynı
    • Batarya konusunda pek güvenmeyin,ekran büyüdü batarya yine sorun olacak.
    • iphone 5s'in tasarımı daha şık,ben burdayım diyor adeta.

Bunlar benim yorumlarım.Siz ne düşünüyorsunuz? O paraya iphone 6 değmez bence.Ayrıca 6 çıktığında çok hatalar çıkacak telefonda alınacaksa da 1 sene daha bekleyin 6s alın.

Kesinlikle ayni fikirdeyim 5s ten geçmek için değmez o para anca 6s için harcanabilir

• 5s sahipleri kabullenemiyor malasef cihazlarının eski modele düşmesini
  • 6 4.7 " resmen 5s i katletmiş aynı demişsiniz birde 6 space grey çıktığı gibi ediniyorum 1 adet zorludan

• quote:

Orijinalden alıntı: slayshot

5s sahipleri kabullenemiyor malasef cihazlarının eski modele düşmesini

Benim 5S'im yok şuan blackberry kullanıyorum.2500 e kadar bütçem var ve iphone6'nın çıkmasını bekledim şimdiye kadar ve beğenmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Puura

quote:

Orijinalden alıntı: slayshot

5s sahipleri kabullenemiyor malasef cihazlarının eski modele düşmesini

Benim 5S'im yok şuan blackberry kullanıyorum.2500 e kadar bütçem var ve iphone6'nın çıkmasını bekledim şimdiye kadar ve beğenmedim.

bu sende olmayabilir ama genel anlamda forumda malesef böyle bir durum mevcut.. gerekli karşılaştırma apple.com.tr' da mevcut zaten. Her zaman en güncel olan en iyidir iPhone' da.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.