Şimdi Ara

Iphone 5s ile Iphone 6 arasında tek fark ekran (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: gbriel

quote:

Orijinalden alıntı: enver328

Hız olarak çok fark yok, ekran safir değil ve tasarımda geriye gidilmiş. Sırf ekran büyüdüğü için alınacaksa alınır belki.

Iphone 6 plus versiyonun ekrani safir gibi birkac yazi gozume carpti. Asparagas mi?

Birkaç yerde bende gördüm ama tanıtımı izleyenler bundan bahsedilmediğini söylüyor. Bence de safir olsaydı üstüne basa basa söylerlerdi.
  • ben kaç aydır 6 yı bekliyordum ve beklentilerimi karşıladı şimdi gidip neden 5s alayım.
    5s ile 6 arasında ne kadar fark var (64 gb için)500 civarı
    şimdi gidip 5s alsam forumda birisinin dediği gibi ''etrafta 6 yı görünce pişman olacağım''
    ben pişman olmamak için keşke dememek için bu telefonu alırım tabi tek bunun için değil.
    daha büyük ekran ve 1 yıl daha güncel bir telefon.ben telefon aldığımda 1 2 yılda değiştiren birisi değilim
    o yüzden telefonun beni 3 4 yıl götürmesi lazım.şimdi 5s 3 yıl daha gidecek ama 6 4 yıl gidecek.
    şuan telefonu 5s olan birisinin 6 ya geçmesi biraz mantıksız olur doğru ama iphone 5 kullanan kişininde 5s e geçmesi mantıksız olur.
    o yüzden bu tarz tartışmalardan sıkıldım.Telefonun pahalı olmasının sebebi doların yükselmesi ve vergiler.
    [bundan sonrası konuyla alakasız]
    Türkiye'de iPhone zenginlik göstergesi olarak görülüyor.nedeni Burada (Atıyorum) memur 3000 lira maaş alıyor.bu kişi iPhone aldığında
    1 aylık maaşını veriyor ama amerikada durum daha farklı amerikada aynı işi yapan başkası 3000 dolar maaş alıyor ve telefonu aldığında max 1000 dolar veriyor.
    şimdi Türkiye'de 6 yı 1000 tl den satsalar bize çok ucuz gelir(bu fiyatlardan sonra)ama malesef öyle olmuyor dolar ile TL arasındaki fark açıldı ve dolar arttı.Bundan
    dolayı orada İphone 1000 dolardan çıksa bize bize 2200 civarı geliyor bunun üstüne vergiler de eklenince durum içler acısı hale geliyor.

• Biz bu telefonu tasarımı için almıyoruzki iOS için aliyoruz eğer tasarım için alacak olsaydık telefonu gider g3 m8 gibi gayet göze hoş gelen telefonları alırdık. Bu ekran büyümesi sorunsalınıda anlamış değilim daha büyük ekranda iOS deneyimi yasiycaksin daha ne istiyorsun. Bu geyik i5 çıktığından beridir var aslında ama insanlar kendi kendine gidip bi laf vardır tükürdüğünü yalayıp gidip söke söke alıyorlar. Bu hep boyle devam eder..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.