Bildirim
Iphone 5s hala alınır mı ?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Evet alınır ve 2 sene de idare edilir -
cık.. (alınmaz) -
Alınır tabi neden alınmasın. Samsung kullanacağına Iphone 5s kullan daha iyi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Alynmaz 1300 seviyesine dü?mü?ken g4 alyn bence -
G4 almayı düşünüyordum bi ara ama çok sıkıntılı olduğunu görmem beni soğuttu.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Alınmaz başka modellere yönelin ekran rahatsız etmezse Z5C -
rahat rahat alınır , iphone 5s eski kasa mercedes gibi birşey , samsung alıcaksın 5 ay sonra şişicek telefon , lg g4 alıcaksın çatlıycak sararıcak , uzun vadeli düşünüyorsan iphone al derim -
Bir süre daha para biriktirip 2. el temiz iphone 6 almaya karar verdim. Dediğiniz gibi sıkıntısız 2 3 sene civarı kullanmak istiyorum. -
niyese alınmaz yazanların hepsi samsungcular. :) anladın sen ne dediğimi dostum fıstık gibi telefon seni bozulana kadar götürür nesi eksikmiş.Ekran boyutu kişisel bir şey ben özellikle 6s almadım bana büyük geliyor SE daha iyi. -
S4 Kullaniyordum, İphone 5s'e geçtim 4-5 ay önce kadar, gayet hızlı ve stabil telefon kasma falan şuana kadar görmedim. Fakat tabiki yeni seriler geldikçe fiyat yakın zamanda düşmeye devam edecek. Ben memnunum telefonumdan :) -
quote:
Orijinalden alıntı: RdvnKrca
Alınmaz başka modellere yönelin ekran rahatsız etmezse Z5C
+1
katılıyorum,o ekran ve ona ragmen yeetmeyen bataryası ıle ıphoneun 5s i pek akıllıca degıl bu saatden sonra -
bende aynnnnen tam anlamıyla bu durumdayım, galaxy s4 mini kullanıyordum elimde 1200 lira var ve androidden sıkıldım iosu merak ediyorum. Ya direk 1200 liraya Samsung S5 alıcam ya üstüne ekleyip S6 falan ya da üstüne az birşey ekleyip Iphone 5S alacağım ya da yurtdışından sıfır Iphone 6 ve 6S 64 gb almayı düşünüyorum, işte bütün bu kararsızlıklar içindeyim :D -
Bence hala 5s alinir arkadasinda dedigi gibi eski kasa mercedes gibi dusun:D
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence iphone 6 alma.
Alabilirsen 6s eğer bütçe yoksa 5s hala stabil ve hızlı bir telefon.İos 10 gelincede güncellemeyi yapmazsın.2 yıldan fazla süre idare eder. -
Neden 6 yerine 5s önerdiniz ? 6s e çıkabilecek bütçem yok.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Alinir ama bi sure sonra ekran kucuk gelmeye baslayabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Blind Man
Neden 6 yerine 5s önerdiniz ? 6s e çıkabilecek bütçem yok.
İlk çıkan seriler cepte bile yamulabiliyor.Sonradan bunu düzelttiler.6s hem kasa daha sağlam hem donanımı daha iyi. -
Yamulma olayı plus modeli içindi yanlış hatırlamıyorsam.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X