Şimdi Ara

iphone 5s ekran sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar, bir hafta önce avea bayiinden iphone 5s aldım, bişey olmasın diye kılıf da aldım, çok dikkatli kullanıyordum ne bir darbe aldı ne yere düştü ne de suyla temas etti.. bir gün şarjdan çıkardıktan sonra ekranı alt kısmından yarısına kadar sarı-kahverengi bir renk aldı.. apple.ı aradım anlattım durumu, bilgisayardan yazılımı tekrar yüklememi söylediler düzelmezse teknik servise götürün dediler.. yazılımı yükledim tekrardan.. kısmen düzeldi, sadece siyah arkaplanda çizgiler belli oluyordu, ve üst taraftaki tarih saat yazan kısım bi siyah bi beyaz oluyordu, ben de teknik servise götürdüm genpa.ya... sizce bu neden olmuş olabilir ve teknik serviste ne yapılır ve benim yapmam gerekenler nelerdir ? cevap yazarsanız çok sevinirim.. şimdiden teşekkür ederim..

• quote:

Orijinalden alıntı: arslan21

merhabalar, bir hafta önce avea bayiinden iphone 5s aldım, bişey olmasın diye kılıf da aldım, çok dikkatli kullanıyordum ne bir darbe aldı ne yere düştü ne de suyla temas etti.. bir gün şarjdan çıkardıktan sonra ekranı alt kısmından yarısına kadar sarı-kahverengi bir renk aldı.. apple.ı aradım anlattım durumu, bilgisayardan yazılımı tekrar yüklememi söylediler düzelmezse teknik servise götürün dediler.. yazılımı yükledim tekrardan.. kısmen düzeldi, sadece siyah arkaplanda çizgiler belli oluyordu, ve üst taraftaki tarih saat yazan kısım bi siyah bi beyaz oluyordu, ben de teknik servise götürdüm genpa.ya... sizce bu neden olmuş olabilir ve teknik serviste ne yapılır ve benim yapmam gerekenler nelerdir ? cevap yazarsanız çok sevinirim.. şimdiden teşekkür ederim..

geçmiş olsun hocam, cihazını neden genpa yerine zorlu ya götürmüyorsun, tamir edilmesi yerine belki değişim verirler zorluya randevu al oraya götür derim

• hosting.sistem kullanıcısına yanıt
    teşekkürler.. cihazı vereli 4 gün oldu, apple.ın yönlendirmesiyle götürdüm.. dbakırdayım, burada genpa ve başarı bakıyormuş.. başarı hakkında da olumsuz yazılar gördüğüm için genpayı tercih ettim.. hala zorluya göndermem için geç değil midir ya da genpa da değişim yapmaz mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: arslan21

teşekkürler.. cihazı vereli 4 gün oldu, apple.ın yönlendirmesiyle götürdüm.. dbakırdayım, burada genpa ve başarı bakıyormuş.. başarı hakkında da olumsuz yazılar gördüğüm için genpayı tercih ettim.. hala zorluya göndermem için geç değil midir ya da genpa da değişim yapmaz mı ?

d.bakırda olduğunu bilmediğim için dedim zorlu diye hakkını helal et :) genpa onarımı olan cihazlarda değişim yapmıyor diye biliyorum, eğer cihazın onarılamaz ise değişim veriyorlar,geç değil telefonun geldiğinde duruma göre kargoyla gönderirsin değişim verirler heralde telefonunu aldığında bizide bilgilendirir sen iyi olur hocam
  • :) umarım hallolur 1 haftalık telefon garantiye gider mi be daha hevesimi alamadan kursağımda kaldı..:) aldığım an yazarım...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gardaşım benim telefonda 01.10 da alındı ve ilk üç dört gün çok az bi bozukluk vardı 10. günde böyle oldu 10.10 da garantiye verdim ve halen bekliyorum benzer bi sorunla karşılaşan bi sen bi ben varım heralde senin ekranda mı böyle idi
     iphone 5s ekran sorunu
  • Aynen kardeş, renk farklı ama durum aynı.. Cıhaz 4 gundur garantıde, haber beklıyorum, umarım hallolur da bır daha yaşamayız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Galaxy S5 Karıncalı Ekran Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    IPhone 6s batarya sorunu
    6 yıl önce açıldı
    İphone 5s İlginç Şarj sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yuh kardeş ya ne şansımız varmış ben verdim 10.10.14 de aldıgım yere halen cihaz hakkındaki tek bilgi yetkili serviste sırabekliyormuş !
  • exemaniac2 E kullanıcısına yanıt
    büyük ihtimalle değişim yaparlar... yani umarım..
  • EKRANI KIRILAN ARKADASLAR ÖNCELİKLE GECMIS OLSUN . PROFESYONEL OLARAK EKRAN TAMIRI YAPAN ARKADAS VAR.

Merhabalar İphone 5s i Kırılan Arkadaslar en uygun fiyatlı orjinal urun eger memnun kalmazsanız iade sansınız bile var. 100 150 tl ye cın malları alıcagınıza orjınal ekran taktırın hem garantısınıde verıyor. full komple ekran dokunmatık lcd home tusu hepsı ıle orjınal olarak kutulu urun ıster montajlı ıster montajsız buyrun

http://www.sanalpazar.com/Apple-Iphone-5s-Orjinal-Dokunmatik-lcd-home-Tusu__isp35488863

9 taksıtle alabılıyorsunuz. montaj ıstıyorsanız onuda urunun fıyatına yansıtıp 9 taksıtle orjınal olarak sıfırlıyorsunuz urununuzu kacırmayın derım .. ülkenın neresinde olursanız olun urununuzu bu kısıye kargo ıle yollamanız yeterlıdır.

http://img.donanimhaber...b-9370-61db271cee03.jpg
     iphone 5s ekran sorunu iphone 5s ekran sorunu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.