Şimdi Ara

İphone 5s ekran sari leke(Güncelleme)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
8.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaslar iphone 5s imde ekranin sol tarafinda hafif sarilik belirdi isininca da baa bi sarariyor.sorunu yasiyan baska biri barmi acaba
    arkadaslar telefonu izmire yolladim
    CİHAZDA EKRAN HATASI TESPİT EDİLDİ. SOL ÜST KÖŞEDE RENK HATASI GÖRÜLDÜ. GARANTİ KAPSAMINDA CİHAZ DEĞİŞİMİ YAPILACAKTIR. SWAP BEKLER İPHONE SWAP 5S 16GB SPACE GRAY.

trabzonda olan arkadaslara tavsiye trabzon genpayi kullanmayin hem kullanici hatasi demislerdi hemde utanmadan kargo parasi almislardi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StyleSlayer -- 10 Kasım 2015; 22:26:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Rapator

Bendekinde de aynı sorun var...Sol orta kenarda sararma var...

Aynen hocam sol kenar ortaya yakin yaklasik 3 cm uzunlugunda sarilik var
    Mesela simdi pek belli olmuyo telefon soguk
    Az birdey oyun oyniyim isinsin baya bi sarariyo belli oluyo

• quote:

Orijinalden alıntı: Rapator

Gempa garantili benimki, orayamı yoksa apple mı göndereyim düşünüyorum...Para filan istemezler heralde...

Bn appleye soracam bi sizemi gonderiyom yolsa genpaya mi gonderiyim diye sonucta isidan sebep olan birsey

• Bende de aynı sorun var, ben apple store'a gittim direk, sorunu kabul ettiler ama tamirat/değişim için para istediler. Ekran değişimi 400, cihaz değişimi 1000 lira şaka gibi. Ben telefonumu avrupadan yine resmi apple store mağazasından almıştım. O ülkede resmi garanti süresi iki yıl, Türkiye'de iki yıl, her iki ülkede de apple kendisi var(distribütör vs. durumu yok) ama yine de garanti süresi 1 yıl diyerek işin içinden çıktılar.

belli ki kronik bir sorun. bir çok kişide var. böyle rezillik olur mu?

İşin kötü yanı aynı sorun şimdi Ipad'im de de ortaya çıktı, gitsem yine aynı cevabı alıcam. Allah'tan macbook pro sağlam şimdilik.

Ben bir daha apple'a bulaşmam. En dandik çin telefonları/tabletleri bile bu kadar kolay bozulmuyor.

Orijinalden alıntı: BenGiDeR

Bende de aynı sorun var, ben apple store'a gittim direk, sorunu kabul ettiler ama tamirat/değişim için para istediler. Ekran değişimi 400, cihaz değişimi 1000 lira şaka gibi. Ben telefonumu avrupadan yine resmi apple store mağazasından almıştım. O ülkede resmi garanti süresi iki yıl, Türkiye'de iki yıl, her iki ülkede de apple kendisi var(distribütör vs. durumu yok) ama yine de garanti süresi 1 yıl diyerek işin içinden çıktılar.

İşin kötü yanı aynı sorun şimdi Ipad'im de de ortaya çıktı, gitsem yine aynı cevabı alıcam. Allah'tan macbook pro sağlam şimdilik.

Ben bir daha apple'a bulaşmam. En dandik çin telefonları/tabletleri bile bu kadar kolay bozulmuyor.

Gecmis olsun hocam benimde 4 ay garantim kalmisti boyle oldu bakalim benden bi ucret talep edecekler mi

@turkeytv
    Sizede gecmis olsun hocam ALLAH A sukur bende oyle sorun olmadida ama bi ara kilif kullaniyodum ondan sebep cekimlerinde baya dusus olmustu

• quote:

Orijinalden alıntı: StyleSlayer

quote:

Orijinalden alıntı: BenGiDeR

Bende de aynı sorun var, ben apple store'a gittim direk, sorunu kabul ettiler ama tamirat/değişim için para istediler. Ekran değişimi 400, cihaz değişimi 1000 lira şaka gibi. Ben telefonumu avrupadan yine resmi apple store mağazasından almıştım. O ülkede resmi garanti süresi iki yıl, Türkiye'de iki yıl, her iki ülkede de apple kendisi var(distribütör vs. durumu yok) ama yine de garanti süresi 1 yıl diyerek işin içinden çıktılar.

Gecmis olsun hocam benimde 4 ay garantim kalmisti boyle oldu bakalim benden bi ucret talep edecekler mi

@turkeytv
    Sizede gecmis olsun hocam ALLAH A sukur bende oyle sorun olmadida ama bi ara kilif kullaniyodum ondan sebep cekimlerinde baya dusus olmustu

sizinki noldu acaba? Benimde aynı sorun vardı ısınınca sol kenar ve sa kenar sararıyordu.genpaya gönderdim aşağıda yazı yazıyor

Garanti Durumu : Garantisi Devam Ediyor
    Şube : Teknik Servis ( İzmir )
    Arıza Açıklama : Tüm Bilgilerin (Backup) Sil. Riski Kabul EDILDI;Telefon kapalı, İç-Dış IMEI Kontrol Edilemedi;Hafif Çizikler Var
    Durum : Onarılmak üzere bekliyor

• hocam ben apple teknik servise numarami biraktim aradilar.
    telefona baglandi yazılımı kontrol etti.
    o sari leke yazılımdan sebep olabilir dedi.garantiye göndersenizde işletim sistemini bastan kuracak ve size gönderecek dedi.
    siz bu işlemi yapin düzelmezse tekrar görüsürüz dedi.
    8.4.1 jb olmadiği için beklemedeyim ben.

hocam ben apple teknik servise numarami biraktim aradilar.
    telefona baglandi yazılımı kontrol etti.
    o sari leke yazılımdan sebep olabilir dedi.garantiye göndersenizde işletim sistemini bastan kuracak ve size gönderecek dedi.
    siz bu işlemi yapin düzelmezse tekrar görüsürüz dedi.
    8.4.1 jb olmadiği için beklemedeyim ben.

Dün cigazın değiştigini onayladılar. yarın büyük ihtimalle kargoya verirler
  • ustam ben bugun servise verdim(applenin yöndendirmesiyle genpaya gittim)1130 Tl para verin yeni telefon verelim bu cihaz garanti dışı dedi.
    dedim karisma yolla sen bakalim ne olacak

ustam ben bugun servise verdim(applenin yöndendirmesiyle genpaya gittim)1130 Tl para verin yeni telefon verelim bu cihaz garanti dışı dedi.
    dedim karisma yolla sen bakalim ne olacak

ben izmir genpa teknik servisine gönderdim direk kargoyla karşı ödemeli. 2günde gitti 1 gün onarım yapılıyor dendi. 2. gün ise değiştigini onayladılar. ve ertesi gün kargoyla gönderdiler geldigi gibi 1500 TL ye sattım hiç açmadan sıfır olarak.

Teknik Servis Kayıt Tarihi: 09/09/2015
    Garanti Durumu: Garantisi Devam Ediyor
    Şube: Teknik Servis ( İzmir )
    Arıza Açıklama: Tüm Bilgilerin (Backup) Sil. Riski Kabul EDILDI;Telefon kapalı, İç-Dış IMEI Kontrol Edilemedi;Hafif Çizikler Var
    Durum: Kargo ile gönderilmiştir
    Onarım Detayı: belirtilen sağ ve sol kenarlardaki sarı leke blok hatası görüldü cihaz değişimi yapıldı

Edit: Bence hiç aracı kullanmıcaktınız ben güvenmedigimden direk genpaya gönderdim türkcelden aldıgım halde telefonu. Telefoncuya verince göndermiyorlar hemen başka telefonlarla birlikte toptan gönderiorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi knidos -- 16 Eylül 2015; 18:15:25 >

• araci kullanmadim hocam trabzona gidip kendim elden verdim telefonu.bugun verdim bakalim ne olacak.
    tamir etmezlerse siz hangi genpaya verdiniz oraya gönderiyim bende

araci kullanmadim hocam trabzona gidip kendim elden verdim telefonu.bugun verdim bakalim ne olacak.

Eğer kabul olmazsa değişimi Genpanın sitesinden online arıza kaydı açın ve bu adrese gönderin zten kayıt formu oluştururken nereye göndereceginizi soruyor. ben bana en yakın yere izmire gönderdim.

Genpa Teknik Servis
    Adres : Şair Eşref Bulvarı No: 26 / B Çankaya - 02123590359

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi knidos -- 16 Eylül 2015; 19:53:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: knidos

quote:

araci kullanmadim hocam trabzona gidip kendim elden verdim telefonu.bugun verdim bakalim ne olacak.

Eğer kabul olmazsa değişimi Genpanın sitesinden online arıza kaydı açın ve bu adrese gönderin zten kayıt formu oluştururken nereye göndereceginizi soruyor. ben bana en yakın yere izmire gönderdim.

Genpa Teknik Servis
    Adres : Şair Eşref Bulvarı No: 26 / B Çankaya - 02123590359

Ayni sorunu 1 ay önce yaşadım Ekranın iki yerinde sararma vardı Genpa 1 haftada 0 cihazla değişim yapti

BeşiktAŞK

• valla usta anlamadim oradaki yetkili beni saf zannetide para mi almak istedi acaba ne etti
    beyaz sayfa açip gösterdim direk aa sari leke bu ekrana olan baskidan dolayi oluyo yani kullanici hatasi 1130 tl veren 0 telefon verelim dedi direk. sen yolla bi umut değisirler dedim bekliyorum bakalim

valla usta anlamadim oradaki yetkili beni saf zannetide para mi almak istedi acaba ne etti
    beyaz sayfa açip gösterdim direk aa sari leke bu ekrana olan baskidan dolayi oluyo yani kullanici hatasi 1130 tl veren 0 telefon verelim dedi direk. sen yolla bi umut değisirler dedim bekliyorum bakalim

valla dostum ben turkcell den almıştım direk oraya götürdüm sıkıntıyı söyledim izmir genpaya gönderdiler ertesi günde değişim kararı çıktı bende bu kadar hızlı ve kolay olmasını beklemiyodum benim şansıma denk geldi sanırım

BeşiktAŞK
  • hayırlı olsun hocam. bende trabzondan sonuc alamazsam izmire yollarim cihazi.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.