Şimdi Ara

Iphone 5s durdugu yerde pil azaliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 5s kullaniyorum surumu ios 10.1.1 gece yuzde 50 den biraktim sabah elime aldigimda telefon sarji bittigi icin kapanmisti. Bu yaziyi yazarken yuzde 3 dustu bile, ios u itunes ile sifirdan kurmayi denedim yine ayni. Kiz kardesiminde 5s i var onda boyle bir problem yok batarya almali miyim ? Not telefon sanki biraz isiniyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• RuLz kullanıcısına yanıt
    Telefonu şarj edip yatmadan önce tamamen kapatın, sabah açtığınızda -kapalı konumda bile- şarj azalmış olursa boşuna şarj soketinin ya da pilin değişimi için para harcamayın. iPhone 5 de benim başıma da gelmişti, bit türlü çözüm bulamamıştım, anladığım kadarıyla anakarttaki bi türelektrik kaçağı şarjı boşaltıyor ( çakma/ lisansız şarj aletlerinin sebep olduğu bir arıza olabilir) Bunun tespitini yapacak donanım ya da bilgi çoğu telefoncuda olmuyor maalesef (Antalya merkezdeyim) Mümkünse Apple ya da yetkili servislere verin. Eğer dediğim arızaysa boşuna telefonun içini açtırıp pil ya da soket değişimi yaptırmayın bir işe yaramaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yekzan

Telefonu şarj edip yatmadan önce tamamen kapatın, sabah açtığınızda -kapalı konumda bile- şarj azalmış olursa boşuna şarj soketinin ya da pilin değişimi için para harcamayın. iPhone 5 de benim başıma da gelmişti, bit türlü çözüm bulamamıştım, anladığım kadarıyla anakarttaki bi türelektrik kaçağı şarjı boşaltıyor ( çakma/ lisansız şarj aletlerinin sebep olduğu bir arıza olabilir) Bunun tespitini yapacak donanım ya da bilgi çoğu telefoncuda olmuyor maalesef (Antalya merkezdeyim) Mümkünse Apple ya da yetkili servislere verin. Eğer dediğim arızaysa boşuna telefonun içini açtırıp pil ya da soket değişimi yaptırmayın bir işe yaramaz.

Böyle bir durum olduğunu pek sanmıyorum ancak, deneyeyim hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.