Şimdi Ara

Iphone 5S - Apple Watch - iPad Kombinasyonu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. 3000 TL gibi bir bütçem var. Iphone 6S almak yerine böyle bir üçleme yapmayı düşünüyorum. Apple Watch 2 ile Iphone 5S'i eşleyip kullanacağım ve iPad miniyi de yanımda taşıyacağım işlerim için. Watch 1500 TL + 2. el iphone 5S 800 TL + iPad mini 2 900 TL = 3200 TL yapıyor.

Şimdi en çok aklıma takılan şey Apple Watch için IOS 10 gerekiyor. Iphone 5S almak mantıklı olur mu, beni bir 3 sene idare eder mi? Not: Telefonda çok nadir takılırım, genelde iPad kullanacağım. Sizce nasıl olur böyle bir kombin ?

• Bence gayet mantıklı, hatta mini2 yerine 2.el mini 4 800-900tl çok daha mantıklı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Charm kullanıcısına yanıt
    Bu eski denklemi şöyle değiştirelim; Yeni seri Apple Watch ile birinci seri arasında GPS ve işlemci farkı var sadece. Değmez.

İkinci el Apple Watch Sport al, 800 tl gibi bir fiyata.
    5S almak yerine SE almayı tercih et yurtdışı garantili.
    Ya da iPad'den vazgeç, 32 gb 6s Plus al ama Tmobile Amerika'dan getirilme olsun 649 dolar + %8.25 vergi.
  • apple watchu alabildigin en yeni seriden al, butcenin en buyuk kisimini buraya ayir. o klasmanda teknoloji hizli ilerliyor. bence riske girme. uygulamalar destek verdikce cpu kullanimi artacaktir.

iphone 5s ios 10 ile SENİN ANLATTİGİN KULLANİM TARZİNA GÖRE cillop olur yağ gibi akar hiç korkma.

ipad e gelince, iş icin kullanacagini soyluyorsun, sana neyin gerekli oldugunu en iyi sen bilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gayet güzel idare eder hem de düşmeye falan daha dayanıklı...
    Apple watch kayış kordon için de fazla para bayılma burdan bir bak

Apple Watch Kordon uretimden.com/apple-watch-kordon
  • Artı olarak birde power bank ekle hocam saatle telefonun sürekli bağlı olma durumu ve 5s in pil performansı belli tercih senin ben olsam SE alırdım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başka hiç bir şeye ihtiyacın yok. Unutma her cihaz bir şarj aleti.

Neden 128 dersen. İstediğin sezonu at izle. Dolmuyor zaten
    Bu mesaja eklenen görseller:

Iphone 5S - Apple Watch - iPad Kombinasyonu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple - iPhone - iPad
    2 yıl önce açıldı
    APPLE IPHONE 6S - 16GB
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.