Bildirim
iPhone 5s alıcam alınır mı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
1.350 fazla artık 5s için , imkanınız olursa se alın.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hep aynı laf "biraz daha koy se al yada 6s al"
Adamın imkanı olsa alır zaten imkanı olmadığından madur olmamak için soruyor.
Al kardeşim al hiç bi sorun yok bu cihaz ios 11 de kasmaya başlar ama şuan ios 10 da bi sorun yok ios 9 dan daha iyi çalışıyor. Kendim 1.300 e aldım ios 10 yüklü sorunsuz kullanıyorum. Sarjı performansı güzel şarj 1 günü çıkartıyor ( tabi kullanıma bağlı ama çok öyle büyük oyunlar oynamıyorsan 1 gün götürür)
Canavar gibi telefon 2 sene daha gideri var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şarj performansı kötüydü iOS 10 ile birlikte daha kötü oldu. Bunu düşünerek alın. -
quote:
Orijinalden alıntı: melihalbayrak
Hep aynı laf "biraz daha koy se al yada 6s al"
Adamın imkanı olsa alır zaten imkanı olmadığından madur olmamak için soruyor.
Al kardeşim al hiç bi sorun yok bu cihaz ios 11 de kasmaya başlar ama şuan ios 10 da bi sorun yok ios 9 dan daha iyi çalışıyor. Kendim 1.300 e aldım ios 10 yüklü sorunsuz kullanıyorum. Sarjı performansı güzel şarj 1 günü çıkartıyor ( tabi kullanıma bağlı ama çok öyle büyük oyunlar oynamıyorsan 1 gün götürür)
Üzerine daha ekleyemediğini nerden biliyorsun ? Bende madur olmaması için söyledim , 5s kullanıyorum ve 1.350 tl etmez artık , illaki birilerine sataşıp ters bir yorum yapacaksınız yani... -
5s bence devrimdi hız olarak ve bence o fiyatların hala en iyi telefonu yani alınır hocam
5s kullaniyorum. İos 10a gecmedim.
Gayet guzel. 2 sene rahat gideri var.
Turkcell in varsa sarı kutu indirimiyle 1250 ye alabilirsin. Bence sahibindene bak orda açılmamış kutulu cihazları 1100 tlye bulabilirsin daha ucuza gelir.
Herkes yazmış bende aynı şeyi yazacağım , 4 inch telefon alacaksan bu iPhone 5s değil iPhone SE olmalıdır , SE alırsın 4 sene sorunsuz ve guncelleme alarak takır takır kullanırsın. 5S alırsın bir sene daha guncelleme alırsın çöpe atarsın cihazı. -
Se al bence
Alınır kardeşim alınır, bakma alınmaz diyenlere, Millet tutturmuş bir performans diye, sanki üstüne binip uçacak. En az iki üç sene sorunsuz götürür, sadece güncelleştirmelerle ileri de belki pil sorunu yaşatabilir, onu da alırsın 60 - 70 TL ye iyi bir powerbank pil sorunun da kalmaz. Ben de 3 ay önce 5s aldım, SE de alabilirdim, 6s de ama inan sana kattıkları bir şey yok, tamamen nefsinle alakalı bir seçim. Telefon iki saniye erken açılacak,uygulama iki saniye önce açılacak diye 600 TL ler 1000 TL ler fazladan verilmez. Al 5s ini güle güle kullan. Bu arada 1200-1300 TL den fazla da verme. -
Benim telefonum 5S - 32 gb ve 6 ay kullanılmışını iki ay kadar evvel 900 liraya satın almıştım. ios 9.3.5 sürümüne yükselttim, daha sonra ios 10'a güncelleyince pek beğenmeyip tekrar eski sürüm ios 9.3.5'e geri döndüm ve artık başka güncelleme yapmadan iki yıl daha idare eder sanıyorum. Hız ve stablite olarak da gayet yeterli ve eski sattığım ips 7.1.2 yüklü 4S'e göre batarya performansı çok daha iyi..
Arkadaşımın iPhone SE modeli modeli telefonunu da, merak edip test etmek için iki gün kadar kullandım. iPhone SE de uygulama açışları 5S modeline göre 2-3 saniye daha hızlı açılıyor ve bataryası 5S'e göre 1,5-2 saat civarı daha fazla performanslı..
Aradaki 550-600 lira farkı vermeye değer mi? Kişiye göre değişir.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Yalnız o "madur" değil, "mağdur" olacak.
Bence de alınır, gerçi türkiye fiyatına se alınabiliyor 1500 tl ye 64gb se alınabiliyor ama burası Türkiye -
Alınmaz hocam hele o fiyata hiç alınmaz 5s ın şuanda edeceği maksımum fiyat 1000 tl dir ıos 11 de yerlerde sürünecek 5s
al abicim al ya yok alınmaz edilmez fıtık gibi telefon ya 3 seneye yakındır kullanıyorum hiç bir sıkıntısı yok alınmaz dyenlere aldırış etme ancak bulabildiğin en uygun fiyattan almanı tavsiye ederim -
Belki bu başlıktan 60 tane rahat vardır forumda. Fakat tartışmalar hep kısır ve bilindik cümleler üzerine kurulu. 3Gs den beri hep S serisinden devam etmiş ve 5s ile uzun zaman geçirmiş biri olarak alanlara hayırlı olsun da 5s in kronik batarya sorunu olduğunu hepimiz biliyoruz. Bilmediğini veya olmadığını iddia edenlerde Google da "5s Batarya" şeklinde aratıp 6 küsür milyon başlık ile öğrenebilirler.
Başlığı açan arkadaşımız belli ki genç bir arkadaş belki de öğrenci bize durumunu söylemek zorunda da değil. 1350 TL ortalama bir evin ev kirası arkadaşlar. Yalnızca 1 yıl sonra hatta iOS 10.5 gibi bir sürümde bu cihaz artık miladını doldurduğunda bu başlığı açan kardeşimizin zararını taşınabilir batarya gönderip telafi edecekseniz tavsiye etmeye devam edin.
Konunun cevabı da çok basit: 16 GB al SE al iCloud kullan. 5 yıl kullan hiç bir yazılımsal sıkıntı olmadan
Veya
16 GB 5s al 1 yıl sonra iOS desteği bitsin 2-3 yıl da hadi uygulamaları çalıştırsın. iOS 11 de şuanki 4 serisi gibi whatsappı Bile 15 saniyede açsın. (Bundan ne olur ki Demeyin savunmak için günlük hayatta dışarıda uzun bir süredir)
Son olarak başlık sahibine tavsiyem sen bir donanım değil bir yazılım ürünü alıyorsun yazılım desteği yoksa iPhone un herhangi bir 500 liralık android cihazdan farkı da kalmaz. (Küçümsemek değil amaç)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Alınır hocam bende 7 ay önce aldım 9.3.5 sürümdeyim taş gibi iOS 10 a gerek yok bence. 2 sene daha kullanırım en az. Bak en az diyorum :)
alınır, 2 ay önce kadar kardeşime aldım. ios 10 ile daha bi akıcı oldu. batarya normal kullanımda günü kurtarıyo. temel işlevler halen bir çok amiral gemisi modellerindeki kadar akıcı denilebilir. Ancak büyük-yüklü uygulamalar haliyle daha geç açılıyor, kasma olabilir.
zaten şu mantığı anlamıyorum. adam eline 6s almış kurcalamış, sonra 5s alınca yavaş diyo. ulan mantık bu zaten, en yeni olanın en hızlı olması mantığı mevcut.
ben 6s kullanıyorum. ama günlük kullanımda 5s ile hız farkı sorun yaratmıcak düzeyde "benim için". ekran boyutu ve gereksiz 3d touch merakım yüzünden 6s aldım. ama ekran boyutu dışında 5s de fazlasıyla ihtiyacımı karşılardı.
eğer en yeni oyun ve uygulamaları yüklemeyecek, günlük normal kullanıcı olarak kullanacaksanız ve ekran boyutu sizi üzmeyecek ise kesinlikle 5s alın.
tabiki imkan varsa en yenisini almak daha mantıklı, ama bu imkan meselesi maalesef. imkan yoksa doğal olarak fiyat/performans ve ihtiyaçlar dahilinde seçim yapılır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi san_jose -- 22 Eylül 2016; 15:59:07 >
Benzer içerikler
- iphone meşgule atma
- rehberinde ekli miyim nasıl anlarım
- itunes satın alınan müziği zil sesi yapma
- uluslararası dolaşım nedir
- iphone 11 mi 13 mü yorumlar
- iphone yapay zeka
- s24 ultra iphone 15 pro max karşılaştırma
- mobil veri açık ama internete giremiyorum
- iphone 15 pro max amerika fiyatı
- en çok satan iphone modeli
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X