Şimdi Ara

İphone 5s alacağım ama sorularım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bugün İphone 5s alacağım kısmet olursa.
    Siyah ile Gold renk arasında gidip geliyorum. Siyah alacağım büyük ihtimalle.
    Sormak istediklerim;

Bimeks yada Vatan Computer'den alacağım.
    Apple garantili yazıyor. Apple garantisinin diğer garantilerden farkı nedir ? KVK, Genpa vs. Artıları eksileri nelerdir acaba ?
    Telefonda bi sıkıntı çıksa yine Türkiye garantisine verebiliyoruz demi ?

Telefonu aldıktan sonra koruyucu felan alayım demi ? Ekran koruyucu.

Diğer önemli sorumda; Telefonu aldım. Eve geldim. Ardından izlenmesi gereken yol nedir. Yani; şarja koyun diyorlar önce full dolsun. Ardından kullanın şarj full bitsin. Şarj full bittikten sonra telefon kendi kendine kapansın ve ardından şarja koyun. Şarj dolduktan sonrada 1 2 saat dolu şekilde şarjda kalsın diyorlar.

Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.
    Teşekkürler.

• Kardeş apple.comçtr den al, garantin en azından apple dan olur. Şarj konusuna gelince. ilk aldın geldin açtın kutuyu %20 nin üzerinde şarjı olacak onu bitir, kendi kendine kapansın. sonra şarja tak , bana göre 12 saat şarda kalsın. sonra çıkar, kullan %20 (kırmızıya geldiğinde) tekrar şarja tak %100 olur olmaz çıkar . tahmini 1- 1.5 saatte şarj oluyor. kafana takılırsa da sor gene.
  • İlk sarji bitir sonra fulle ve normal kullan
    Li-on pillerle o olaylar kalkti hatta telefon ne kadar sajda kalirsa o kadar zarar gorur pili

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağolun arkadaşlar ilginiz için.
    Ekran koruyucu ve renk konusunda öneriniz varmıdır ?
    Uzay grisi almak istiyorum ama siyah içimi sıkıyor. Beyaz yada Gold alabilirim bu sefer karar değiştim gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: navigator_

Kardeş apple.comçtr den al, garantin en azından apple dan olur. Şarj konusuna gelince. ilk aldın geldin açtın kutuyu %20 nin üzerinde şarjı olacak onu bitir, kendi kendine kapansın. sonra şarja tak , bana göre 12 saat şarda kalsın. sonra çıkar, kullan %20 (kırmızıya geldiğinde) tekrar şarja tak %100 olur olmaz çıkar . tahmini 1- 1.5 saatte şarj oluyor. kafana takılırsa da sor gene.

Hocam bimeks yada vatandaki garantilerde apple garantili. Onların ne farkı var acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cerbuh

Sağolun arkadaşlar ilginiz için.
    Ekran koruyucu ve renk konusunda öneriniz varmıdır ?
    Uzay grisi almak istiyorum ama siyah içimi sıkıyor. Beyaz yada Gold alabilirim bu sefer karar değiştim gibi.

En karizmatik ve bütüncül duran iPhone rengi siyahtir evvela en fazla korunması gereken renkte siyahtir.Kılıf vesaire dusunuyorsan siyah almani öneririm,şahsen silver kullanıyorum ve alma sebebin sadece boya atması,çizik olursa şayet en az belli eden renk olduğu için.Bu sorunlarını cozerlerse ip6 yi düşünmeden siyah alırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siyah aldım karar değiştim telefonu alırken.
    Pişman değilim.
    Teşekkürler hepinizin ilgisi için arkadaşlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.